• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

Sen ne zamandr istiyodun bebek cnim

canım benım problem hamıle kalmakla ılgılı degıl korunmayı bıraktıgımızda oldu cok sukur ama benım vajınusmus problemım vardı 3 yıl kadar surdu astık artık sukurler olsun ılk gebelıgım 5 aylıkken karnımda öldü o cok zordu mevlam kımseye nasıp etmesın boyle seyler ben ondan sonra hıc ıstemedım cok korkuyodum ama rabbım bana sonrasında bır kız evladı verdi gebelık donemım cok streslı oluyor evhamlar falan her dr.a gıdısımde bebegınızın kalp atişı yok ölmüş demelerınden okadar cok korkuyodumkı umarım sımdı boyle olmaz sımdı kese gozukmedı yıne evhamlar basladı rabbım yardımcımız olsun...

:14::14::14::14: ben geldim :14::14::14: sonuç yine kocamaaaaaaaan bir tek çizgi:14::14::14::14::14::14:

canım ben nedense inanmıyorum bu tek çizgi olayına şuan...
iki gün daha süre ver kendine eğer reglin gelmezse perşembe sabahı ilk idrarınla bi daha yapıcaksın gene tek çizgi çıkarsa o zaman inanırım...

eğer yoksa da bi sonraki ay beraber hazırlanırız :emir_bebek: içinnnnn

KIZLAR nerelerdesin yahu
eslem rüya yeşikçik ayberkece nikiy neva ve diğer kızlar:36::36::36:

pazartesisevez sen burdaymışsın sen nasılsın canım

KIZLAR nerelerdesin yahu
eslem rüya yeşikçik ayberkece nikiy neva ve diğer kızlar:36::36::36:

pazartesisevez sen burdaymışsın sen nasılsın canım

sekerimmm burdayimmm esim evde bide oruc tutuyorum cok sık giremiyorum :16:

Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder canım sağolasın... ilk bebeğin mi? ne kadar süredir bebek istiyorsunuz? bu aya özel yaptığın bir şey varmı? kür filan senin başarı öykünü dinlamek istiyorum :42:

Allah hayır etsin canım, bir rüyada ne kadar çok duyu hakim olursa o kadar kişi için etkileyici olur... duyudan kastım görme işitme dokunma tatma vs... bu nedenle böyle rüyalar uyandıktan sonrada yaşattığı duyguları devam ettirir ama endişe edilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. kafan biraz dolu, merak, kaygı, stres bir arada yaşıyorsun bu nedenle böyle karışık şeyler görmüşsündür. hayır olsun Allahım hayırlısına yorsun...

ilk bebeğim olacak canım Allah nasip ederse.Evlendiğimizden beri hiç korunmadık,bizim durumlar da biraz karışıktır,eşimde cinsel isteksizlik var ve ayda bir kere anca beraber oluruz,bazen ısrarımla 3 e falan çıktığı olurdu ama genel itibariyle böyle.buna rağmen 2 yıl gibi bi sürede bebek tutma ihtimali az da olsa vardır ama olmayınca eşime dedim doktora gidelim muayene olalım,bi sorun var mı öğreniriz diye hep söylerdim(isteksizlk en büyük sorun ama fiziksel sorun var mı yok mu öğrenelim diye)ama kabul etmiyordu,şimdi olmaz,doktorluk bişeyim yok benim gibi bahanelerle gitmedik doktora 2,5 sene kadar.en sonunda kendisi de durumun vehemetini anlayarak kabul etti,sperm tahlilinde sayıları düşük çıktı,sonra ultrason istedi doktor ve varikosel olduğu ortaya çıktı.ameliyat önerdi doktor,eşim önce olmak istemedi ama sonra ikna ettim onu ve 30 ekimde ameliyat oldu.Benim yumurtalarımda bi sorun çıkmadı,bende sadece hipotiroidi olduğu ortaya çıktı ve bu da gebeliğe engelmiş.ben de 3 ayı aşkındır ilaç kullanıyorum tiroid bezlerimin çalışması için.en son yaptırdığım tahlilde de değerlerim düzelmişti.varikosel ameliyatından sonra da spermlerin düzelmesi için en az 3 ay geçmesi gerekiyormuş,bizimki de 30 ocakta 3.ayını dolduracktı.Buay hiç bi kür uygulamadım,ama bir ay öncesinde havuç suyu kürü yapmıştım ,ileri hareketli sayısını arttırıyor diye ama fazla devam etmemiştik.bu ay bekleme sürecine girmiştim,bişey yapmadan bekleyecektim.Eşimle de bir kere birlikte olduk ve yumurtlama zamanlarımı değerlendirelim dememe rağmen bahaneler bularak itiraz etmişti ve ben çok kızmıştım eşime.Bu ay hiç beklemiyordum gerçekten.Demek ki vakti zamanı gelmiş canım,Allah vermek istedikten sonra hiç bi engel tanımıyor.Sizlerin de vakti saati var demek ki,inşallah hayırlısıyla hayırlı vakitte gelirler bebişleriniz:49:

Neva7 hayirli olsun canim buyuk buyuk ihtimalle saglikli bir gebeliktir suan bunu dusunme hamileligin tadini cikar ...kan testini bu hafta icinde yaptirirsin bizim burada (ben yurt disinda yasiyorum) hamileligi idrar testiyle ogrenirler eger pozitifse bir tahlil yapilir o kadar ultrasona falan sokmazlar bile ilk ultrasona 20 haftayi gecmisti girmistim...bu arada ben hala adet olmadim kizlar adet gunumde ovu. Testim baya koyu iki cizgiydi sanirim tekrar yumurtlamisim sonradan siliklesti zaten...karar verdim bundansonra cok takmiycam dusune dusune normal olan duzenimi bile bozdum olucagi varsa olur zaten hersey Allahtan adetimi olayimda sogan kurune baslicam size sorum incir kuruyle sogan kuru ayni anda yapilirmi birde bu ay 25 mg clomid (klomen) kullanicam sizce bu kurlerle ve ilacla vucuduma cok yuklenmis olurum? Kararsizim yol gosteririseniz sevinirim...

Kızlar merhabaa günaydınlarr... Topiğe sırasıyla gelip gidiyoruz bir türlü denk gelemiyoruz.

Ben akşamları giremiyorum eşim evde olduğu için gündz de çok fazla girmiyorum ama giriyorum yine de yani. :)

Biraz hastayım hapşırık tıksırık umarım iyice ilerlemezz :((

Eslemle rüyacan ortalarda yok...

Neva7 hayirli olsun canim buyuk buyuk ihtimalle saglikli bir gebeliktir suan bunu dusunme hamileligin tadini cikar ...kan testini bu hafta icinde yaptirirsin bizim burada (ben yurt disinda yasiyorum) hamileligi idrar testiyle ogrenirler eger pozitifse bir tahlil yapilir o kadar ultrasona falan sokmazlar bile ilk ultrasona 20 haftayi gecmisti girmistim...bu arada ben hala adet olmadim kizlar adet gunumde ovu. Testim baya koyu iki cizgiydi sanirim tekrar yumurtlamisim sonradan siliklesti zaten...karar verdim bundansonra cok takmiycam dusune dusune normal olan duzenimi bile bozdum olucagi varsa olur zaten hersey Allahtan adetimi olayimda sogan kurune baslicam size sorum incir kuruyle sogan kuru ayni anda yapilirmi birde bu ay 25 mg clomid (klomen) kullanicam sizce bu kurlerle ve ilacla vucuduma cok yuklenmis olurum? Kararsizim yol gosteririseniz sevinirim...

iki bitkisel kürün birarada kullanımını bilemiyorum ama bir de ilaç kullanacaksan bence çok yüklenmiş olursun,
bunların hepsi hormon değerlerini etkileyen şeyler ama bilmeden bir faydalı bir zararlı şey yapmış olma
zaten bildiğim kadarıyla incir kürü yumurta gelişimi için klomen de öyle bu defa çok büyüyüp kist yapmasın ?
karar senin tabiki ben fikrimi söyledim, dikkatli olmanda fayda var ..

sağol canım,darısı sizlere inşallah.sonucumu öğrendim sonunda,1000ve üzeri dedi ebe,gayet iyi,yaklaşık 6 haftalık falan dedi.2 hafta falan bekle ondan sonra git doktora dedi.şimdi inandım yani gebeliğime :)canım ben iki kür birlikte yapılmaması gerekir diye biliyorum,sırayla yaparsan daha iyi olur heralde.

kızlarrr nasılsınız bakalımm napıosunuz giremiorum pekk girince kafam hep bebekte oluyoo ben bu ay kafama takmak istemiorum ne zaman adet olucağımı bile bilmiorummmgün saymıorum ovu testi falanda yapmıorumm rabbim verirse bi kerede de verir inş. bu ay verir vermezsede zaten bu ay doktora gidicem hayırlısı olsun artıkk

eslem özlettin ama kendiniiiii

bende bebek fikrinden uzak duarayım diye topiğe girmeyeyim dedim. aklım daha çok burda kaldı :52: kediyi merak öldürür mü?

Bu arada bu gün bir arkadaşımın daha gebelik müjdesini aldım..
çevrem mi çok geniş, tüm arkadaşlarım çok mu verimli, aile planlamasını mı bilmiyolar çvremdeki herkes atağa geçti ya ilk ya da ikinci bebeklerini doğuruyorlar kızlar...
ben kendime ve eşime sabır diliyorum, her ay zorla sevişmekten gına geldi :52:

Back