profilime bakıyordum. senin bu yorumunu görünce dedim biri hamile, merak ettim kim diye meğer neva'ymış... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, çok sevindim :)
DKK sen nasılsın? geçti mi yumurtlama haftan, çok özlüyorum hepinizi topiğe girmek yok diye kendime kural koydum ya ama gene de aklım burda
aslında iyi oluyo gelip sizin de moralinizi bozmak istemiyorum... ama bilmem işte özlüyorum hepinizi merak ediyorum.
bilmiyorum ki yokluğum bile fark edilmemiştir belki burada...
moralimi hala pek toplamamış olsam da en azından bu ayın karavana geçtiğini tüm emeklerimin boşa gittiğini kabullendim. bu süreçte tabi eşimi çok üzdüm, onunda moralini bozup durdum çok üzülüyorum
Allahtan sabır ve sebaat diliyorum ne kadar zormuş bebek istemek, bunun için uğraşmak...bu arada etrafımdaki tüm hamile akraba ve arkadaşlar bir bir doğuruyor ben de yardıma gidiyorum ev işlerine falan, öpüp kokluyorum Allah sağlık sıhat versin hepsine nazar değimesin ama içim yanıyo
İYİYİM CANIM SEN NASILSIN
benim yumurtlama devam ediyor gibi bişey ovulasyonda bugunde silik olsada çift çizğiyi gördüm ama dün akşam üstü kanama oldu sanki adet oluyordum wc gittim baktım kırmızı vardı hemde baya koyu renkteydi sanki bi parça gibi bişeyde vardı anlamadım zaten ben bu işten hiç bişey
sana gelince olur mu öyle şey herkesin yeri farklı yoklugunu ben fark ediyorum canım
boşver gir topiğe kafanı dağıt zaten herkes kayıp :
nerde neşeli sohbetler ah ah ahhhh
eslemciğim şu bardak kapama olayını senden detaylı bi biçimde yazmanı istiyorum, bu işi mesela eşim de yapabilir mi yoksa özel noktalara özel bir süre mi tutyor kadın bardağı?nasıl oldu ne yaptın bir bir yaz kuzum okuyucam belki feyzalırım... sana da şifa olsun arkadaşım....
geç döllenme olabilir, geç yerleşmiş olabilir bilemezsin ki...sen dinlen bol bol su iç emi...
inşallah gönlüne göre olur.