• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

azönce birinin resmine baktım onun yüzünden bile midem bulantı bu ne yaaa bide canım birden bişe çekio salatalık çekti cnm ama şimdi geçti birden kokusu burnuma gelior..bikaç gün öncede olmamış üzüm çekmişti cnm hemde nasıl böle avuç avuç yemek istedim

azönce birinin resmine baktım onun yüzünden bile midem bulantı bu ne yaaa bide canım birden bişe çekio salatalık çekti cnm ama şimdi geçti birden kokusu burnuma gelior..bikaç gün öncede olmamış üzüm çekmişti cnm hemde nasıl böle avuç avuç yemek istedim

Allah askina yarin test yap sen hamilesin kizim iste hamilelik belertisi bunlar lutfen kirma beni

hadi bebeğim kılalaım namazlarımızı
inşallah vardır eğer varsa sana çok dua edicem öptüm gülüm seni allah kabul etsin bana dua et namazında bende sana ederim iyi geceler:):)

adetinden ne kadar sora birlikte oldunuz canım hani son günü falanmı

canım adetim 7 gün sürer ve 10. günü birlikte olmuştuk sadece.2gün sonra falan da uzayan akıntım olmuştu,yumurtlama zamanım diye eşime değerlendirelim dedim,bahaneler buldu yapmadık işte.tek ilişkiyle oldu yani canım.inşallah kesindir.

Neeeeeee inanmiyorum kiz deli gibi bi haber bu offf bi melek daha gelecek hayirlisi ile oyy ya cok sevindim canim ne guzel sende anne olacaksin yorma kendini sakin hep iyi dusun olur mu

çok sağol canım,inşallah doğrudur inşallah kanda da çıkar,hala inanamıyorum.eşime bile söylemedim daha.bi kesinleşsin,31 ocak evlilik yıldönümümüz,o gün sürpriz yapıcam ona inşallah:9:

kızlar saat 10 da kan verdim 3 te çıkacakmış sonuç bekliyorum bakalım.:52:inşallah bi aksilik olmaz.

Kızlar sizlere bi haberim var,benim bat 22 ocaktı ve adet olmadım hala.test yapmak da istemiyordum bişey çıkmayacak gene diye ama kardeşim merak etti test aldı geldi ve çıkan sonuca şok oldum hala da inanamıyorum,ikinci çizgi çok net çıktı,az önce sağlık ocağına kan testi için gittim ama öğleden sonra test yapmıyorlarmış yarın sabah gidicem ben de.Ama hala inanamıyorum,kan testinde çıkana kadar da inanamayacağım.inşallah kızlar kan testinde de çıkarda hüsrana uğramam:18:

:nazar::emir_bebek: AY CANIM ÇOK GÜZEL Bİ HABER BU YA
RABBİM DUALARINI KABUL ETMİŞ NE GÜZEL
ALLAH SAĞLILIK HAYIRLI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH

Yuh yuh kızlar nerelerdesiniz yahu
kaç gündür
eslem aybek antalyo yeşilçik petek daha adını yazadığım arkadaşlar nerelerdesiniz

kaç gündür
eslem aybek antalyo yeşilçik petek daha adını yazadığım arkadaşlar nerelerdesiniz

kimse yok hakikatten yaaa geliyorum bomboş topik çıkıyorum bende :31::31::31::31:

kaç gündür

kızlar ben de geliyorum topic boş geri çıkıyorum. eslem sırlara karıştıı naptı bu kz böylee arada bi selam verip gidiyodu en azından
rüyacanım senin sonuçlar dün çıkmıştı da doktora gösterdin mi ne dedi??

dkk cim nasılsın canımm?

kızlar ben de geliyorum topic boş geri çıkıyorum. eslem sırlara karıştıı naptı bu kz böylee arada bi selam verip gidiyodu en azından
rüyacanım senin sonuçlar dün çıkmıştı da doktora gösterdin mi ne dedi??

dkk cim nasılsın canımm?

kızlarrr napıosunuz nasılsınız giremedim kaç gündürrr
çarşamba akşamı belimi çektirdimm yatıorum 2 gündürr giremedimm napıosunuz yeni haberler hamişler var mı neva7 çok sevindim canım inş. kanında da çıkar rabbim yününü güldürsün inş...

kızlarrr napıosunuz nasılsınız giremedim kaç gündürrr
çarşamba akşamı belimi çektirdimm yatıorum 2 gündürr giremedimm napıosunuz yeni haberler hamişler var mı neva7 çok sevindim canım inş. kanında da çıkar rabbim yününü güldürsün inş...

bizler iyiyiz canım bildiğim hamiş bi neva7 var başka var mıydı unuttum :(

Belin nasıl oldu ağrı sızı oldu mu var mı bir sıkıntı?

Back