• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

ben pek umutlu degilim canım misafir vardı iki gün hemde en önemli günde :36::36:
ve biri yatılı kaldı :43::43:

canım bak neva ne demiş tek bi gün yapmışlar sanırım ve tutmuş ümidini kaybetme :20: bu arada yumurtlama günlerinde kan gelmesi normal bi durum değil kesinlikle dr'a görünmelisin bu duruma alışmak diye bişey olamaz ya anormal bi durum varsa :20::20::20:

yok canım boşuna heveslenme normal artık benin için yumurtlama günlerinde kan gelmesi anormal bi durum ama bende hep oluyor
ama bu sefer çok geldi sanki adet oluyordum sancılar hala ara ara devam ediyor

innnşallahhh o bebiştir de utanırsın bu ümitsizliğindennnnn :16::16::16:

aynen haaa belki şu an sevinçten havalara uçuyodur bize haber vermeyi unutmuştur :9::9::9:

Bizde onun gibi oluruz insallah benim ovu. Testi daha bugun koyu cizgi cikti sag gogusum de agriyo da ben ne kadar gec yumurtladim boyle ya bide su gibi akintim var uzamasi gerekmiyo muydu akintinin:18:

canım bak neva ne demiş tek bi gün yapmışlar sanırım ve tutmuş ümidini kaybetme :20: bu arada yumurtlama günlerinde kan gelmesi normal bi durum değil kesinlikle dr'a görünmelisin bu duruma alışmak diye bişey olamaz ya anormal bi durum varsa :20::20::20:

canım benim de pazartesi,salı, çarşamba yumurtlama günlerimdi.
biz pazar akşam 20:00 de beraber olmuştuk.
pazartesi misafir, salı eşimin mesaisi,çarşamba kandil münasebetiyle boş geçti...zaten moralim de yerlerde, hamile kalma ihtimalim yukarıda görüleceği gibi sıfır:14:
tek günle tutturanlar kimlerse onlar gerçekten çok çok çok şanslı ne diyeyim....
bize vurmaz öyle şanslı işler:6:

Bizde onun gibi oluruz insallah benim ovu. Testi daha bugun koyu cizgi cikti sag gogusum de agriyo da ben ne kadar gec yumurtladim boyle ya bide su gibi akintim var uzamasi gerekmiyo muydu akintinin:18:

kız hadi bakalım çift çizgiyi yakaladın, ben ovu test yaptığımda akıntım vardı ama uzamıyodu ve rengi de şeffaf değildi biz o gün çalışma yaptık bi kaç gün önce şeffaf ve uzayan akıntım oldu ovu test yaptım ikinci çizgi silik çıktı hatta inanmadım test mi yanlış diye yine test yaptım yine silik çıktı biz o günü de değerlendirdik ve otomatiğe bağladık gün aşırı çalışma yapıyoruz :9::9: tutar inşallah da sende bende hamiş kalırız eşini ikna et gün aşırı çalışın canım ben o testlee pek güvenmiyorum artık dr.da demişti yanıltır diye :19:

canım benim de pazartesi,salı, çarşamba yumurtlama günlerimdi.
biz pazar akşam 20:00 de beraber olmuştuk.
pazartesi misafir, salı eşimin mesaisi,çarşamba kandil münasebetiyle boş geçti...zaten moralim de yerlerde, hamile kalma ihtimalim yukarıda görüleceği gibi sıfır:14:
tek günle tutturanlar kimlerse onlar gerçekten çok çok çok şanslı ne diyeyim....
bize vurmaz öyle şanslı işler:6:

canım hiiiççç belli olmaz sen Allahtan ümidini kesme :16:

demekki yarın yumurtlayacaksın akıntı yarına koyulaşır... bu gece ne yap ne et muhakkak çalışma olsun bak.en verimli gecen...
belgeselde izledim. yumurta yuvasından düşmeden önce spermlerin hazır olarak beklemesi gerekiyormuş ancak bu şekilde sağlıklı döllenme olurmuş.
yani anlayacağın yine erkek buluşma yerine kadından önce gidip, orda aval aval dolaşarak kızı beklemek zorunda:52:

gitttim canım normal dedim doktor yumurlama gününde hemde bi daefa değil defalarca gittim ama sorun olmadığını söylediler yumurtla çatlıyormuş onun kanaması oluyormuş

gitttim canım normal dedim doktor yumurlama gününde hemde bi daefa değil defalarca gittim ama sorun olmadığını söylediler yumurtla çatlıyormuş onun kanaması oluyormuş

canım ben ilk kez duyuyorum ama normal dediyse doktor inşallah problem yoktur

demekki yarın yumurtlayacaksın akıntı yarına koyulaşır... bu gece ne yap ne et muhakkak çalışma olsun bak.en verimli gecen...
belgeselde izledim. yumurta yuvasından düşmeden önce spermlerin hazır olarak beklemesi gerekiyormuş ancak bu şekilde sağlıklı döllenme olurmuş.
yani anlayacağın yine erkek buluşma yerine kadından önce gidip, orda aval aval dolaşarak kızı beklemek zorunda:52:

son cümlene bayıldım kız ne güzel benzetme öyle :9::9:

Evet canim o cok dogru bide testtin koyu oldugu gunun ertesi gunu iliski oldugu zaman erkek olurmus bebek cunku erkek bebek spermi hizli ve yumurtaya hemen ulastigi icinmis kiz isteyende koyu oldugu zaman iliski oldugu zamanda kiz olurmus cunku yavas sperm yumurtlama olmadan once iliskiye girdiginde gec ulastigi zaman yumurtlama oldugu an tutunurmus insallah anlatabilmisimdir.bende kiz erkek fark etmedigi icin her ani degerlendirecem insallah da tutar minik melegim

canım ben ilk kez duyuyorum ama normal dediyse doktor inşallah problem yoktur

gerçi bende bu kanamalardan bişey anlamyorum bazen diyorum acaba bu yüzden mi hamile kaLAMIYORUM AMA ONUN içinde kaç defa dr gittim problem yok dedi karışık iş bu bende bişey anlamıyorum:36::36::36::36:

kızlar biz ne zaman hamile:49::49::49: kalıpta anne olacağız ah ah ah

En kisa zamanda canim.bakin kizlar birde allaha dua ederken cok ayrintili bi sekilde dua edin cunku allah nasil dua ederseniz oyle kabul eder yani hangi ayda dahi anne olmak istiyorsaniz onu bile soyleyin

gerçi bende bu kanamalardan bişey anlamyorum bazen diyorum acaba bu yüzden mi hamile kaLAMIYORUM AMA ONUN içinde kaç defa dr gittim problem yok dedi karışık iş bu bende bişey anlamıyorum:36::36::36::36:

başka bi doktora mı görünsen?

Evet canim o cok dogru bide testtin koyu oldugu gunun ertesi gunu iliski oldugu zaman erkek olurmus bebek cunku erkek bebek spermi hizli ve yumurtaya hemen ulastigi icinmis kiz isteyende koyu oldugu zaman iliski oldugu zamanda kiz olurmus cunku yavas sperm yumurtlama olmadan once iliskiye girdiginde gec ulastigi zaman yumurtlama oldugu an tutunurmus insallah anlatabilmisimdir.bende kiz erkek fark etmedigi icin her ani degerlendirecem insallah da tutar minik melegim

kızlar bebekler hele bi gelsin kız erkek fark etmez yeterki hayırlı bi şekilde gelsinler
,zaten bizim kız erkek diye seçme hakkı ne yeter ki tutsunda gelsin :49: istiyoruz

başka bi doktora mı görünsen?

artık sıkındım doktor doktor gezmekten canım rabbim ne zaman kısmet ederse artık vaktini bekliyorum elimde başka şey gelmiyor
bir aşılama bir tüp bebek sayısız ilaç tedavileri saymakla bitmez
en kötüsü tüplerime bakınmıştı o günü hiç unutamıyorum hastaneyi inletmiştim bağırmalarımla odadan cıktığımda herkes bana bakıyordu eşim bile çok üzülmüş bağırmalarımı duyunca ne yapacağını şaşırmıştı ah ah ah

Back