Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakali var zaten canim kirli sakal . Kiz bi test yaptir belki bi mucize vardir icinde belli mi oluravatarda eşinin bayağa yaşı var gibi duruyor kız yüzüne gölge gelmiş aynı sakal gibi22 ye şaşırdım ve sevindim valla:) ne alakaysa
Sakali var zaten canim kirli sakal . Kiz bi test yaptir belki bi mucize vardir icinde belli mi olur
kız daha yeni bitti adet yaa 2 gün önce
imkansızdır heralde
Adet yogunlugun nasildi canim
çok azdı busefer bi garipti bir pedi bile doldurmadı doğru dürüst ve genelde kahferengiydi
Ne diyorsun kiz git test yap ustune gormus olabilirsin hadi esin test alsin sabah yap kac gun surdu peki
Canim bide sen rahim agizm sert demistin bi ara valla git bi test yap umut vermek degil amacim ama cok supheli bi durum
yok kız hamilelik falan...
5 gün sürdü ama bu 5 günde 1 ped bile dolmadı ve kahferengiiydi
ama adet olmadan önce yapmıştım negatifti canım
Kiz cildirma beni test yap lutfen ne cikar sanki ama midem bulaniyo diyosun hem kahverengi adet genelde ustune gorme oluyo
Canim bak adet oncesi yapmissin erken yapmissin sen git yap aradan baya zaman gecmis ne cikarki yapsan yoksada icin rahat olur
yemin et valla mı kız
bak umutlanma istemiom haa
üstün görme pembe değilmydi ama
adetim geçtiydi hani diyodum ya 42 günde bi oluyom 42 yi bayağa geçtiydi sora bigün wc de kahferengi geldi öle devam etti bi ara çok azıcık kırmızıya dönüşt sora yine devam kahferengiye
kız yinede ümidim yok yaa hani insan hisseder yaa erken yapmadımki adet geçince yaptım cnm
valla mı kızz bilmiodum bak bunları 5 gün sürdü normalde 6 gün bayağa kanardıCanim umut vermek istemiyorum bebek rahme yerlesirken kilcal damarlar koparmis ada kahverengi leke olarak dokulurmus uzun veya kisa surmesi bebegin rahme ulasma suresine bagli sent bi test yap lutfen benim bile icim bi acayip oldu yaw
Tamam canim umitlenme sen ama yap bi test gec dollenmede olabilir senin adet dongu kac gunde bi oluyo
valla mı kızz bilmiodum bak bunları 5 gün sürdü normalde 6 gün bayağa kanardı
benim adetler bozuk cnm ama bozuk olmasına rağmen 42 günde bi oluyom genelde..............yok canım şüpelerim artarsa yaparım oldumu........ama daha önceki adetlerimde de bazen böle oluyodum kızken ..öyüzden ümidim yok cnm
Tamam canim hani midenin bulantisindan dolayi cok umit ettim ben yoksa seni umutlandirmak degil amacim