• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

kızlar bebekler hele bi gelsin kız erkek fark etmez yeterki hayırlı bi şekilde gelsinler
,zaten bizim kız erkek diye seçme hakkı ne yeter ki tutsunda gelsin :49: istiyoruz

Ay canim aynen oyle benimki bi gelsin onun o pamuk ayaklarini istiracam:56:

artık sıkındım doktor doktor gezmekten canım rabbim ne zaman kısmet ederse artık vaktini bekliyorum elimde başka şey gelmiyor
bir aşılama bir tüp bebek sayısız ilaç tedavileri saymakla bitmez
en kötüsü tüplerime bakınmıştı o günü hiç unutamıyorum hastaneyi inletmiştim bağırmalarımla odadan cıktığımda herkes bana bakıyordu eşim bile çok üzülmüş bağırmalarımı duyunca ne yapacağını şaşırmıştı ah ah ah

anladım canım sende haklısın neyse üzülme herşeyin bi vakti var dediğin gibi

gitttim canım normal dedim doktor yumurlama gününde hemde bi daefa değil defalarca gittim ama sorun olmadığını söylediler yumurtla çatlıyormuş onun kanaması oluyormuş

Canım çok doğru bu bir problem değildir, hatta değerlendirmeyi bilirsen büyük bir şanstır. Bizim en büyük sorunumuz yumurtlamanın ve çatlamanın ne zaman olduğunu bilememek sana ise Allah böyle bir bilgi bahşetmiş. bunu iyi değerlendir mesela o kanama olur olmaz hemen deneme yaptınız mı hiç şimdiye kadar?

En kisa zamanda canim.bakin kizlar birde allaha dua ederken cok ayrintili bi sekilde dua e
din cunku allah nasil dua ederseniz oyle kabul eder yani hangi ayda dahi anne olmak istiyorsaniz onu bile soyleyin

Ben taaa bir sene evvelinden ocakta hamile kalmak istiyorum demiştim ama 2013 ocak demedim :14:
şaka bir yana bir saat önce ovü test yaptım öylesine siliiiiik ötesi yani yok. pekçok kişi hamile kaldığını ovü testten öğrenmiş ya ondan denemiştim, sanırsam kesin hamile değilim zannımca..:6:

kızlar arada bi kasıklarımda baskı hisseidyorum ve mide bulantılarım da ara ara bastırıyo ama istifra edecek kadar değil

slm kızlar ,,,
sanırım benımle aynı bat olanlar adet olmusuz,,,gelmeyeydınız ya pesımden,,,
var mı yenı haberler ?

bizler iyiyiz canım bildiğim hamiş bi neva7 var başka var mıydı unuttum :(

Belin nasıl oldu ağrı sızı oldu mu var mı bir sıkıntı?
çok sevindim yaa inş. herkes teker teker hamiş olcak bu sayfada
profilime bakıyordum. senin bu yorumunu görünce dedim biri hamile, merak ettim kim diye meğer neva'ymış... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, çok sevindim :)

DKK sen nasılsın? geçti mi yumurtlama haftan, çok özlüyorum hepinizi topiğe girmek yok diye kendime kural koydum ya ama gene de aklım burda:9:aslında iyi oluyo gelip sizin de moralinizi bozmak istemiyorum... ama bilmem işte özlüyorum hepinizi merak ediyorum.
bilmiyorum ki yokluğum bile fark edilmemiştir belki burada...

moralimi hala pek toplamamış olsam da en azından bu ayın karavana geçtiğini tüm emeklerimin boşa gittiğini kabullendim. bu süreçte tabi eşimi çok üzdüm, onunda moralini bozup durdum çok üzülüyorum:14:

Allahtan sabır ve sebaat diliyorum ne kadar zormuş bebek istemek, bunun için uğraşmak...bu arada etrafımdaki tüm hamile akraba ve arkadaşlar bir bir doğuruyor ben de yardıma gidiyorum ev işlerine falan, öpüp kokluyorum Allah sağlık sıhat versin hepsine nazar değimesin ama içim yanıyo:ssz:

eslemciğim şu bardak kapama olayını senden detaylı bi biçimde yazmanı istiyorum, bu işi mesela eşim de yapabilir mi yoksa özel noktalara özel bir süre mi tutyor kadın bardağı?nasıl oldu ne yaptın bir bir yaz kuzum okuyucam belki feyzalırım... sana da şifa olsun arkadaşım....

geç döllenme olabilir, geç yerleşmiş olabilir bilemezsin ki...sen dinlen bol bol su iç emi...
inşallah gönlüne göre olur.

cnm ya bu kadın bardak kapaamadıı yere yatırdı beni altıma bi ip bide ipin üstüne çarşafı katlayıp koyduk belime karnımada elek koydu ipla çarşafı onun üstünden bağladıı bağladığı yerden sopa geçirdii yukarı doğru kaldırdıı bilimi kaldırdı öyle iki üç sefe çekti sonra o çarşafı belime doladı bağladı sıkıca şu anda duruyo belimde gece ilişkiye girin dedi ama kandildi bende sabah namazından sonra girdim kadın belki olur ama olmazsa bidahaki ay yine yaparız dedii bakalım hayrılsı bu arda kadın 77 yaşındaa beni bi kaldırdı belimden yaa maşallah kuvvetli bende 90 kiloyum yani kadında görseniz ufak tefek bişii

çok sevindim yaa inş. herkes teker teker hamiş olcak bu sayfada

cnm ya bu kadın bardak kapaamadıı yere yatırdı beni altıma bi ip bide ipin üstüne çarşafı katlayıp koyduk belime karnımada elek koydu ipla çarşafı onun üstünden bağladıı bağladığı yerden sopa geçirdii yukarı doğru kaldırdıı bilimi kaldırdı öyle iki üç sefe çekti sonra o çarşafı belime doladı bağladı sıkıca şu anda duruyo belimde gece ilişkiye girin dedi ama kandildi bende sabah namazından sonra girdim kadın belki olur ama olmazsa bidahaki ay yine yaparız dedii bakalım hayrılsı bu arda kadın 77 yaşındaa beni bi kaldırdı belimden yaa maşallah kuvvetli bende 90 kiloyum yani kadında görseniz ufak tefek bişii

esloş eler yapmış kadınnnnn :9::9: hadi bakalım tutar inşallah :34:

kızlar bende belirtiler var ama çalışmalara devam ediyoruz bebek varsa zararı olmaz demi

kızlar kusuruma bakmayın,giremedim akşam,misafir vardı şimdi fırsat buldum.sonucu almaya gittim saat üçte,daha çıkmamış,biraz bekle dediler,bi saat bekledim hala çıkmadı.doktor da artık pazartesi öğreneceksin sonucu dedi,bende ki de şanssızlık heralde,pazartesiye kadar meraktan çatlamasam bari :) neyse sonra ben yine bi idrar testi aldım,o da pozitif çıktı,inşallah sağlıklı ve gerçek bi gebeliktir kızlar,çok meraktayım:18:en kısa zamanda sizlere de nasip etsin Allah'ım:49:

yeşilçik çik çik:9::9::9::9:
nasılsın canım bebeğimiz nasıl iyidir inşallah
pazartesisevmezde burrda :16::16:

iyiyim canım benim dün muhabbeti kaçırmışm :( Bebeğimiz de iyidir inşallah merak ediyorum içerde ne yapıyor diye ama zırt pırt da doktora gitmek olmaz.

ayber ece senin yumurtlama dönemin bitti mi
benim ki ne durumda bende bilmiyorum testte silik de olsa çift çizgi gördüm
ama dun akşam adet sancı gibi bir sancı girdi wc gittim kanama olmuş hemde koyu renkte bide parça gibi bişeyde vardı çözemedim ya :36::36::36:

canım senin ne acayip bir durumun varmış öyle yumurt çatlayınca kanama olması ilk defa duydum ve şaşırdım yani:53::53:

yok canım boşuna heveslenme normal artık benin için yumurtlama günlerinde kan gelmesi anormal bi durum ama bende hep oluyor
ama bu sefer çok geldi sanki adet oluyordum sancılar hala ara ara devam ediyor

canım benim de pazartesi,salı, çarşamba yumurtlama günlerimdi.
biz pazar akşam 20:00 de beraber olmuştuk.
pazartesi misafir, salı eşimin mesaisi,çarşamba kandil münasebetiyle boş geçti...zaten moralim de yerlerde, hamile kalma ihtimalim yukarıda görüleceği gibi sıfır:14:
tek günle tutturanlar kimlerse onlar gerçekten çok çok çok şanslı ne diyeyim....
bize vurmaz öyle şanslı işler:6:

canım bence pazar günü ilişkiye girmişsiniz o spermler 2-3 gün yaşamışlardır içerde ve yumurtlama da o zaman olmuşsa tutma ihtimali var günleri kaçırdım diye üzülme :34::34:

kızlar kusuruma bakmayın,giremedim akşam,misafir vardı şimdi fırsat buldum.sonucu almaya gittim saat üçte,daha çıkmamış,biraz bekle dediler,bi saat bekledim hala çıkmadı.doktor da artık pazartesi öğreneceksin sonucu dedi,bende ki de şanssızlık heralde,pazartesiye kadar meraktan çatlamasam bari :) neyse sonra ben yine bi idrar testi aldım,o da pozitif çıktı,inşallah sağlıklı ve gerçek bi gebeliktir kızlar,çok meraktayım:18:en kısa zamanda sizlere de nasip etsin Allah'ım:49:

Nevacım sendeki nasıl bir şansmış öyle ve altı üstü bi bhcg testi yani o kadar da zor olmasa gerek sonucun çıkması :53: Artık pazartesi günü göreceğiz betan kaç yüzlerde :)):1::1:

nickyy naber kızz ben test yapmadım merak etme die yazıom
eşim yaptırmadı sonra bikaç gün kendine gelemion dedi ki zaten bişey yok..
ben dn elle gebelik testi yaptım yine hiç öle bişelr yoktu daha öncee taa ilerde sert bişe vardı bu sefer o sert bişe baya aşağa inmiş başka değişik şeylerde vardı çok şaşırdım ne ki bu acep

çok düşündüğüm için heralde dün gece rüyamda gebelik testi yapmışım poziif çıkmış kıpmırmızı 2i çizgi ay negüzel bi duyguydu ya

Merhaba adet günüme 5 gün var kahverengi akıntım var belim ağrıyor ve kasıklarıma arada ağrı vuruyor ama onun dışında göğüslerimde hiç bir değişiklik yok acaba hamilemiyim çok merak ediyorum. Dün idrar testim negatif çıktı ama gözükmez diyorlar idrar testi için erkenmiş çatlıcam

nickyy naber kızz ben test yapmadım merak etme die yazıom
eşim yaptırmadı sonra bikaç gün kendine gelemion dedi ki zaten bişey yok..
ben dn elle gebelik testi yaptım yine hiç öle bişelr yoktu daha öncee taa ilerde sert bişe vardı bu sefer o sert bişe baya aşağa inmiş başka değişik şeylerde vardı çok şaşırdım ne ki bu acep

Tamam canim benim bi dahaki adetine kadar bekleyelim onun asagida olmasi hareketlerine bagli sabah yapman gerekiyo fazla hareket etmeden bu arada baska bisey derken biraz terif edebilir misin

Slm kizlar benim esim dun gece ruyasinda erkem bebegimiz oldugunu gormus cok guzel bi bebekmis insallah gercek olur ha bu arada kizlar benim su gibi olan akintim aksama dogru akiskan olmaya basladi dun esimle iliskiye girmistik bugunde geriyim mi yoksa yarin mi catlayacak yumurtacigim ve kizlar bu yumurta tam zamaninda catliyo cunku annem pazartesi gunu yanimiza geliyo iki mutluluguda ayni zamanda yasiyorum

Back