• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

bayağa olmuş cnm ama dediğin gibi yumurtaların falan tam hazır değildir yaşından.
ben 23 yaaşındayım cnm benim herşeyim hazırdır heralde ama bi sorun varki 5 aydır olmuyor

Olur olur esinde istiyo mu senin bi topik vardi k.validenle gorumcenle flan ilgili duzeldi mi o konular yanlis hatirlamiyorsam o sendin galiba

Buna cevp vereyim cok cok cok nadir bi durum zaten yumurtlamanin buyume donemi olur kiminin 1 hqfta kimininde 2 3 haftayi bulur

evet gerçi öle bi dönem var ama nebilim aklıma takılıp duruyor
2 gün önce adetim bitti ogünde ilişki oldu ve benim bugün midem bulanıyor aklıma bi yemek gelio aniden bikaç saniyeik bulantı geliyor sora aniden canım bişe çekiyor ve aniden geri bulanıyor garip kokular geliyor bide burnuma...bu ne böle ya

Son düzenleme:
istiyo istemezmi
evet öle konum var buara iyi sayılırım işte herkez yapma dio ama ben istiyorum allah aratmasın bu daha kötü bebeğimle avunurum

Canim bak esinle bosanmayi dusunmedigine gore yap catir catirda dogur k.validengil yuzunden neden meleginin gelmesini erteliyorsun allah korusun bu seferde allah vermeyebilir o yuzden takma onlari bu arada gorumcen hamilemiymis

evet gerçi öle bi dönem var ama nebilim aklıma takılıp duruyor2 gün önce adetim bitti ogünde ilişki oldu ve benim bugün midem bulanıyor aklıma bi yemek gelio aniden bikaç saniyeik bulantı geliyor sora aniden canım bişe çekiyor ve aniden geri bulanıyor garip kokular geliyor bide burnuma...bu ne böle ya
Canim sen anca adet oncesi hmile olman gerekki miden bulansin 2 gun once olsa bile bulanmaz yani usutmus olabilirsin dikkat et olur mu canisi

Canim bak esinle bosanmayi dusunmedigine gore yap catir catirda dogur k.validengil yuzunden neden meleginin gelmesini erteliyorsun allah korusun bu seferde allah vermeyebilir o yuzden takma onlari bu arada gorumcen hamilemiymis

yok kız niye boşanim allahım göstermesin bşr oturduğum için sorun yaşıyoum sadece okumuşundur zaten ama o ihtimali düşünmek bile istemiyırum...ya herkez dio hayatın dahada çekilmez olur sakın yapma falan gir bak sende bayağa öle diyen var hatta buraya yazınca ben kızıyolar ama napim istiyorum işte..görümcem değilmiş yaaa

yok kız niye boşanim allahım göstermesin bşr oturduğum için sorun yaşıyoum sadece okumuşundur zaten ama o ihtimali düşünmek bile istemiyırum...ya herkez dio hayatın dahada çekilmez olur sakın yapma falan gir bak sende bayağa öle diyen var hatta buraya yazınca ben kızıyolar ama napim istiyorum işte..görümcem değilmiş

Bak canim bebegin olunca onunla ilgilenirsin kafan onda olur yav caninla ilgilendigin zamanbutun sikintilari unutursun yav dusun bi eskilerde k.v. oturanlarin cocugu yokmuymus varmis inan zamanla hersey duzelir o yuzden hayatini erteleme

nickky sein evin ayrı mı canım
eğer öleyse senin kadar olamamışım dicem de:):) benden küçüksün ya hani o bakımdan:):)

Ya canim oyle deme eget esim antalyada olmasaydi bende k.validemle otururdum gercekten severim onlarida ve benim esim amcasinin yaninda calisiyo oturdugumuz dairede onun 350 kra veriyoruz burda 450 500 den asa kira yok biz avantajliyiz ve esim askere gitmedi daha o gidince ben k.v. demle kalacam bu kotu bisey degilki allah bizi farkli seylerle sinar canim ona gore bize verir

Ya canim oyle deme eget esim antalyada olmasaydi bende k.validemle otururdum gercekten severim onlarida ve benim esim amcasinin yaninda calisiyo oturdugumuz dairede onun 350 kra veriyoruz burda 450 500 den asa kira yok biz avantajliyiz ve esim askere gitmedi daha o gidince ben k.v. demle kalacam bu kotu bisey degilki allah bizi farkli seylerle sinar canim ona gore bize verir

ailende de kal arada hep orda kalma
eşin kaç yaşında canım buarada
trabzonlumusunuz siz

Back