kızlarrrrrrrr :) Öncelikle merhabaaa ben yeni üyeyimmm :)
benım regli tarıhım 19 aralıktı en son.dun reglı olmamam gerektı yanı 15 ocakta ama olmadım bugunde olmadım.
acaba hamiş miyim? test yapsam cıkarmı ????
kız hemen test yapma hele bi gecsin fos olucan uzulcennn:):)
benım regli tarıhım 19 aralıktı en son.dun reglı olmamam gerektı yanı 15 ocakta ama olmadım bugunde olmadım.
kıs alırsam dayamamaaaaaaaaaaaaaaaaamm dıye almıyommmmmmmm alırsam kesısıp duracaz evde testle bıde ben sakarım zatıı
İnşallah canım yaaaa :))) Yada yarında beklesemmıkı yarında olmassam ozaman yaparım ?
Tamam ya bi alıp yapıyım sabahleyın bakalım nolcakkkk... inşallahh hamişimdirrr dua edin lutfennnn :)))
cnm ben kasnakta işliorum yani dizlerim karnıma doğru çekip işliorum aslında doğru diosun ondan olabilir ama şimdi mutfakta iş yaparken bilee batıo yaa
alma sen o zaman:)))))))))))))
sakarlıkda bende cok ıyımdır
heeee bıde ben de emın olamama vardır kısss sımdı cızgıyı net gormesem gordummu gormedımı bana mı ole geldı dusunur dururum takıntılı garuyım zatııııııı
Tamam tatlım bende bacakları karna doğru çekip kasnakta işlemek için söyledim tam da zaten bu tespitlerimi... Bacakların büküldüğü yerden yani kasıktan Ağrı yapar, kabızlık yapar, baş ağrısı yapar... ve bu ağrıları genellikle işlemeden sonra ayağa kalkınca falan yaşarsın çünkü vücut diğer duruşa göre kendini alıştırır, kan dolaşımı ona göre yavaştır. Ayağa kaltığında kasık, dizkapağı gibi büktüğün yerlerde kan basıncı artar yaşadığın sıkıntının bu yönü %100 var. inşallah bebekte vardır tabiki ama varsa da onu bu kadar yorma değilmi annesi :)
en doğru uygulama 45 dakika işleme 15-20 dakika ayakta veya yatarak dinlenedir....
Diyeceksinki analarımızın başına gelmemiş böyle şeyler hem iş yapmışlar hem işleme hem çocuk... Onlar mı çok güçlü yoksa devir beslenme hava su mu bizi bu kadar kolay yıpranıp çabuk hastalığa ağrıya itiyor orasını bilmiyorum
elanurrr inşallah bende pozitifi gorurum tatlım yaaaaaaaaa :)) İNŞALLAH HAMİŞİZDİRRRR
heeee bıde ben de emın olamama vardır kısss sımdı cızgıyı net gormesem gordummu gormedımı bana mı ole geldı dusunur dururum takıntılı garuyım zatııııııı
elanurrr inşallah bende pozitifi gorurum tatlım yaaaaaaaaa :)) İNŞALLAH HAMİŞİZDİRRRR
ahahahaha aynı ben kız hani camasır suyu testi varya koca karı testii ben idrarıma camasır suyu doktum koprdu hanı kopurunce hamile oldugun anlamaına geliyoduu oof koca karılar koca bi yalan atmıssınız hee:))::)
ahahahaha aynı ben kız hani camasır suyu testi varya koca karı testii ben idrarıma camasır suyu doktum koprdu hanı kopurunce hamile oldugun anlamaına geliyoduu oof koca karılar koca bi yalan atmıssınız hee:))::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?