• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

allah yardımcımız olsun yasadıklarımız kolay degıll cocugu olanlar anlıyamaz bu duyguyu çok kotuu bişii:(ama isyan etmeden bu imtihanı gecmek lazım:(

kızz şiir gibi konuşmuşun valla doktormusun hemşiremi kızımm dediğin gibi cnm biz çürüğüz analarımız taş gibiymiş vallaa biz iki iş yapıoz bayılıoz annem bana hamileyken sırtında odun torbası 250 tane merdiveni kaç kere inmiş çıkmışş eve taşıycam da soba yakıcam diee biz yapsak oracıkda düşürürüz inanki çocuğu :9::9::9:

Öğretmenim canım. Ama çok okuyan araştıran öğretmenlerdenim. bazen yazılarımı okuyunca diyorum derste anlatsam aynı şekilde anlatırdım bu kadınlar kulübü arkadaşlarımı acaba sıkıp bunaltıyormuyumdur?
sürçi lisan ettiysem affola herkes kendisiyle ilgili en doğru kararları kendi verir ve bilir ama ben bildiğim bişey varsa söylemeden de duramıyorum. bana ne diyemiyorum:3:

sizleri seviyoruuuummm hadi inşallah bu ay hepimizin gönlüne göre olsunnnn :)

çiş çiş olalı bole kıymete bınmedı bole talep gormedı :1::1::1::1:
ayy çok güldüm yaaa :9::9::9::9::9:
Öğretmenim canım. Ama çok okuyan araştıran öğretmenlerdenim. bazen yazılarımı okuyunca diyorum derste anlatsam aynı şekilde anlatırdım bu kadınlar kulübü arkadaşlarımı acaba sıkıp bunaltıyormuyumdur?
sürçi lisan ettiysem affola herkes kendisiyle ilgili en doğru kararları kendi verir ve bilir ama ben bildiğim bişey varsa söylemeden de duramıyorum. bana ne diyemiyorum:3:

sizleri seviyoruuuummm hadi inşallah bu ay hepimizin gönlüne göre olsunnnn :)

belli cnm ya yazımlar falan baya düzgün maş. ne öğretmenisin edebiyat mı cnm benim abimde matemat,k öğretmeni yani kadrolu deilde anlaşmalıı

eslemciğim çıkmam gerekiyor ama sana bir şey danışmam lazım...
ovülasyon testinde çift çizgi çıktığı yumurtlama günlerinde; ikinci çizgi idararı koyar koymaz hemen koyulaşıyor mu ve c çizgisi kadar kolu oluyor mu sen gördün mü o durumu?
benim pazartesi yumurtam 15mm di. şimdi eli kulağında olması lazım çatlama için ama teste bir değişiklik yok hep aynı çıkıyor...

eslemciğim çıkmam gerekiyor ama sana bir şey danışmam lazım...
ovülasyon testinde çift çizgi çıktığı yumurtlama günlerinde; ikinci çizgi idararı koyar koymaz hemen koyulaşıyor mu ve c çizgisi kadar kolu oluyor mu sen gördün mü o durumu?
benim pazartesi yumurtam 15mm di. şimdi eli kulağında olması lazım çatlama için ama teste bir değişiklik yok hep aynı çıkıyor...

cnm bende ikinci çizgi ilk iki gün silik çıktı ve 2. dakkadan sonra çıktı 3. gün hemen ve ilkinden bile koyu çıktı cnm 2. dakikın sonun baya bi koyu oldu ama ben 3 günde çalıştım cnmm :37::37::37:

eslemim masallah topiginde hamileler cogalmis:46::46:

yesilcikte hamiyleymis :16:bi onu tanidim pureipekimin topigindeydi oda:27:

kızlarr naptınız siz ya. bir gittim geldim sayfaları doldurmuşsunuz :9: eslemciğim ben 2 yasini okudum. diğerlerine katılabilirmiyim bilmiyorum az önce tuvalete gittim kanama gibi bişey var. pembemsi. hani kahverengi leke için gitmiştim ya doktorun verdiği ilaçları kullandım kahve akıntı bitti kanama başladı yaa offfff.

kızlarr naptınız siz ya. bir gittim geldim sayfaları doldurmuşsunuz :9: eslemciğim ben 2 yasini okudum. diğerlerine katılabilirmiyim bilmiyorum az önce tuvalete gittim kanama gibi bişey var. pembemsi. hani kahverengi leke için gitmiştim ya doktorun verdiği ilaçları kullandım kahve akıntı bitti kanama başladı yaa offfff.

cnm 10 günü geçince özür diye biliorum amaaa bilmiorum kii

Kızlar hepimiz aynı durumdayız. Bu bebek meselesi bizim sabırla imtihanımız inşallah hepimiz de başarıyla verip güzel anneler olacağız.. bazılarımız bu ya bazılarımız bir sonraki ya da sonraki ay... Gününüze şunun şurasında 4 gün kalmış idrar testi neyse de kan testi yaptırmayın size nacizane tavsiyem. Bat geçmeden kanda çıkan pozitiflikte negatiflikte bir şey ifade etmiyor. şimdi düşük bir değer olarak çıksa kanınızda yine sevinemeyeceksiniz bu sefer daha büyük endişlerle kaplanıcaksınız... gebeliklerin yarısı regl günü kasılmalar sebebiyle bebeğinde tam tutunamaması sebebiyle biz hiç fark etmeden düşüyor... benim en korktuğum şey vücudumda taşıdığım bir canın düşmüş olduğunu bilmek...çünkü saçma paranoyalara bağlarım aman şunu yedim ondan mı düştü, merdiveni koşarak çıktım ondan mı düştü vs...
bence merakla beklemek üzülmekten iyidir...

ben sadece yumurtlama haftamda çok stresli oluyorum, sizin o haftanız geçmiş elinizden geleni yapmışsınız olduysa hep birlikte halay çekeriz olmadıysa hep birlikte bir sonraki aya hazırlanırız:kkk:

haklısın vazgectım galıba tahlıl yaptırmaktan bır hafta daha bekleyelim bakalım inş. hakkımızda hayırlısı olur evet dusuk yaptıgımı bılmem daha cok uzer benı saol yorumların için

cnm sen nerelerdesin yaa geçmiş olsun cnm okudum diğer topiktee napıosun şimdi tedaviye devammıı cnmm

saol eslemim tedaviye devam:26:bide romatizmaya bakilacak doktorum oda düsüklere sebep diyo..bide ona baktiracam hayirlisi:26:...rabbim inslalah bir gün bizlerinde yüzünü güldüdürür:16:

bitanem hamilemisin bilmiyodum hayirliolsun yeni gördüm takvimi:46:

saol eslemim tedaviye devam:26:bide romatizmaya bakilacak doktorum oda düsüklere sebep diyo..bide ona baktiracam hayirlisi:26:...rabbim inslalah bir gün bizlerinde yüzünü güldüdürür:16:

bitanem hamilemisin bilmiyodum hayirliolsun yeni gördüm takvimi:46:

ahh cnm nerdeeeee totem yaptık burdaki arkadaşlarla yeşilciğin tuttu benimde tutar inş. 2 gün var adetime bakalım inş. güazel haberler alırım bu günnn :49::49::49:
cnm yaa msj atıodum sana msj kutusu doluymuş seninn atamadım cnm kızma bana ama kendine bi sübyan muskası yazdır cnm düşüklerin sebebi olabilio bişi kaybetmezsin dedim yaa kuzenimin 2 düşüğü oldu muska yazıldı ona 3. nur topu gibi maş. 1 yaşına gircek esmamızz bide görsen bal küpü maviş maviş güzler gamzeli yanaklarr allah nazarlardan saklasınn cnm sende bi denee yaa çok içten söylüorum gerçekten bence fayda ederr

SLM KIZLAR NASILSINIZ :42:
SAYFAMIZ YİNE CANLANMIŞ MAAŞALLAH :kkk::kkk:
ESLEM NERELERDESİN SEN BAK SEN YOKKEN SAYFAMIZ BOMBOŞ KALIYOR:43::43:
BUGUN YENİ ARKADAŞALRDA GELMİŞ
HOŞGELDİNİZ KIZLAR SİZDE:46::46:

Back