• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

ahh cnm nerdeeeee totem yaptık burdaki arkadaşlarla yeşilciğin tuttu benimde tutar inş. 2 gün var adetime bakalım inş. güazel haberler alırım bu günnn :49::49::49:
cnm yaa msj atıodum sana msj kutusu doluymuş seninn atamadım cnm kızma bana ama kendine bi sübyan muskası yazdır cnm düşüklerin sebebi olabilio bişi kaybetmezsin dedim yaa kuzenimin 2 düşüğü oldu muska yazıldı ona 3. nur topu gibi maş. 1 yaşına gircek esmamızz bide görsen bal küpü maviş maviş güzler gamzeli yanaklarr allah nazarlardan saklasınn cnm sende bi denee yaa çok içten söylüorum gerçekten bence fayda ederr

insalalh senin meleginde yakinda gelecek aslinda iyi fikir:16::16::16:yok niye kizim eslemim valla artik herseyi deniycem saol bitanem:29:cünkü yapacak biseyim kalmadi rabbim hepimizin yardimcisi olsun...topigine ugrarim artik...böyle uzak kalinca ne olup bittigini ögrenemiyorum..inslalah senin takvimin ykinda gercek olacak :46:

SLM KIZLAR NASILSINIZ :42:
SAYFAMIZ YİNE CANLANMIŞ MAAŞALLAH :kkk::kkk:
ESLEM NERELERDESİN SEN BAK SEN YOKKEN SAYFAMIZ BOMBOŞ KALIYOR:43::43:
BUGUN YENİ ARKADAŞALRDA GELMİŞ
HOŞGELDİNİZ KIZLAR SİZDE:46::46:

napıyım yaa biraz elişimi yapıyım diorumm cnm bitiriyimde üstümde yük kaldı şimdi bide hamilelik falan olursa yapamam doğru düzgünnn dieee sen nasılsın cnmm :16::16::16:

insalalh senin meleginde yakinda gelecek aslinda iyi fikir:16::16::16:yok niye kizim eslemim valla artik herseyi deniycem saol bitanem:29:cünkü yapacak biseyim kalmadi rabbim hepimizin yardimcisi olsun...topigine ugrarim artik...böyle uzak kalinca ne olup bittigini ögrenemiyorum..inslalah senin takvimin ykinda gercek olacak :46:

inş. cnm gelsin artık açtık kollarımızı beklioruz anasının babasının kucağına gelsin artıkk:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
dene cnm faydası olur zararı olmaz işinin ehli bi hocaya yaptırırsan bence iyi gelir cnm sana bişi sorcam benim adetime 2 gün kaldı normalde sanki adetim geldikçe akıntım çok artardı hatta hep adet oldum der wcye giderdim bakardım akıntı ama şimdi hiç akıntım yok senin nasıl olmuştu hatılıomusun cnm

Bende doktora gittim bugun yine kan testi yaptırmak için
kendisine nasıl hitap edeceğimi gerçekten bilemiyorum doktor müsvettesi:20::20:
Dün bana gayet normal bi şekile ya hamilesi yada düşük yapıyorsundur yarın kanama kesilirse gel dedi
bugun gittim kontorl falan yok git kan ver belki dış gebelik olabilir dedi ya sinir oldum resmen allahtan bu ay kendimi hazırlamamıştım
insanın psikolojisi nasıl bozuyor böyleleri
testin sonucuna gelince test temiz ne kist var ne bebek ne düşük nede dış gebelik
çok şükür

Bende doktora gittim bugun yine kan testi yaptırmak için
kendisine nasıl hitap edeceğimi gerçekten bilemiyorum doktor müsvettesi:20::20:
Dün bana gayet normal bi şekile ya hamilesi yada düşük yapıyorsundur yarın kanama kesilirse gel dedi
bugun gittim kontorl falan yok git kan ver belki dış gebelik olabilir dedi ya sinir oldum resmen allahtan bu ay kendimi hazırlamamıştım
insanın psikolojisi nasıl bozuyor böyleleri
testin sonucuna gelince test temiz ne kist var ne bebek ne düşük nede dış gebelik
çok şükür

pislik şey banada öyle yaptı geçen doktorun biri sinir etti beni bazı doktorlar çok gıcık oluyoo gerçekten cnm çok sevindim bi sorun olmamasına benimde geçen ay bi kesildi bi arttı hep kahverengi sihay geldi cnmm belki strestendir cnm takma kafana güzel çıkış sorun yok ne güzell

napıyım yaa biraz elişimi yapıyım diorumm cnm bitiriyimde üstümde yük kaldı şimdi bide hamilelik falan olursa yapamam doğru düzgünnn dieee sen nasılsın cnmm :16::16::16:

ayy inşallah hamile kalırsın canım :16::16: Yaa biz niye boş geçiriyoruz bu ayı
bende iyiyim canım çok şükür

pislik şey banada öyle yaptı geçen doktorun biri sinir etti beni bazı doktorlar çok gıcık oluyoo gerçekten cnm çok sevindim bi sorun olmamasına benimde geçen ay bi kesildi bi arttı hep kahverengi sihay geldi cnmm belki strestendir cnm takma kafana güzel çıkış sorun yok ne güzell

:9::9::9: böyle dengesiz çok var malesef canım ya :9:

ben bugun hayıt suyu aldım
siğarayıda bırakmaya karar verdim tabi başarabilirsem
onun içinde atkarda bi toz gibi bişey vardı onuda aldım inşallah bırakabilirim
hıım en önemlisi adet bitince namaza başlıcam inşallah:nazar:

benimde tarihim bu cumartesi ve aynıııııı belirtiler bende de var inşallah hamileyizdir İnşallah... şuan hayatta hiçbirşeyi bundan çok istemiyorum...
bu 6 gün nasıl geçecek bilmiyorum :((( dipteyim sondayım depresyondayım... sadece yemek yiyip uyuyorum :(((
sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olsun inşallah...
Aynen cnm ya bende hamilelikten baska bisi istemiyorum sadece saglik olsun Allah im isteyen herkese versin düsmanimi bile evlat hasretiyle sinamasin

belirtilerin psikolojik değilse, hamilelik gibi :8: şimdi 1 hafta geçmek bilmez sana.. hadi bakalım

Psikolojik olacagini sanmiyorum cunku esimin varikosel oldugunu ogrendim cocuk icin iliskiye girmedim aklimin ucundan bile gecmedi tabi belirtiler baslayinca bi de spermiyogram sonucunun iyi oldugunu ogrenince umutlanmaya basladim umarim baska sebep yoktur. Dedigin gibi gunler gecmiyor MAKBER dinlemeye basladim zaten :-) iyice siyirdim :-)

Kizlaaaaarrrr nasilsinizzzz yeni uyelerimiz gelmis ben girmeyeli hos gelmisler eslem kiz sen napiyorsun internet baglandi bilgisayarda aldik ama bilgisayar bozuk cikti esim geri goturdu bugun bakalim ne olucak :D

ben adet gunumu yanlıs hesaplamısım aslında bugun adet gunummus :)) ocak 1 dıe sayıyodum megersı aralık 29 da temızlenmısdım takvıme bakınca fark ettım
yanı 21 .gundeyım ve adet oldum az once ,,9 aydır karavana uff uffff:(

benım 2 kaldı ama sancı var benımde karavana oldu buyuk ıhtımalle

Selamlar kizlar bir hamile olabilirim diyorum bir hastalanicam diyorum :-) şafak 4 hayirlisi olsun bakalim :-) sizde durumlar nedir ? Umut , hüsran , umutsuzluk.....

Back