• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

kızlarrrrrrrr :) Öncelikle merhabaaa ben yeni üyeyimmm :)

benım regli tarıhım 19 aralıktı en son.dun reglı olmamam gerektı yanı 15 ocakta ama olmadım bugunde olmadım.
acaba hamiş miyim? test yapsam cıkarmı ????

benım tarıh 21 aralıktı ben dayanamayıp evde hassas testlerden yaptırdım pozıtıf cıktı yarın kan tahlılı yaptırcam adetıme 4 gun var emın olmak ıcın en ıyısı kan tahlılı ınş. rabbım gonlumuze gore verır hayırlısıyla

kızlarrrrrrrr :) Öncelikle merhabaaa ben yeni üyeyimmm :)

benım regli tarıhım 19 aralıktı en son.dun reglı olmamam gerektı yanı 15 ocakta ama olmadım bugunde olmadım.
acaba hamiş miyim? test yapsam cıkarmı ????

genelde cıkar ıstersen kan testı yaptır garantı olsun:34:

hatta 5 gun onceden bıle bellı olanlar var

cnm ben kasnakta işliorum yani dizlerim karnıma doğru çekip işliorum aslında doğru diosun ondan olabilir ama şimdi mutfakta iş yaparken bilee batıo yaa

Tamam tatlım bende bacakları karna doğru çekip kasnakta işlemek için söyledim tam da zaten bu tespitlerimi... Bacakların büküldüğü yerden yani kasıktan Ağrı yapar, kabızlık yapar, baş ağrısı yapar... ve bu ağrıları genellikle işlemeden sonra ayağa kalkınca falan yaşarsın çünkü vücut diğer duruşa göre kendini alıştırır, kan dolaşımı ona göre yavaştır. Ayağa kaltığında kasık, dizkapağı gibi büktüğün yerlerde kan basıncı artar yaşadığın sıkıntının bu yönü %100 var. inşallah bebekte vardır tabiki ama varsa da onu bu kadar yorma değilmi annesi :)
en doğru uygulama 45 dakika işleme 15-20 dakika ayakta veya yatarak dinlenedir....

Diyeceksinki analarımızın başına gelmemiş böyle şeyler hem iş yapmışlar hem işleme hem çocuk... Onlar mı çok güçlü yoksa devir beslenme hava su mu bizi bu kadar kolay yıpranıp çabuk hastalığa ağrıya itiyor orasını bilmiyorum:ssz:

heeee bıde ben de emın olamama vardır kısss sımdı cızgıyı net gormesem gordummu gormedımı bana mı ole geldı dusunur dururum takıntılı garuyım zatııııııı:31::31::31:

ahahahaha aynı ben kız hani camasır suyu testi varya koca karı testii ben idrarıma camasır suyu doktum koprdu hanı kopurunce hamile oldugun anlamaına geliyoduu oof koca karılar koca bi yalan atmıssınız hee:))::):1::1:

Tamam tatlım bende bacakları karna doğru çekip kasnakta işlemek için söyledim tam da zaten bu tespitlerimi... Bacakların büküldüğü yerden yani kasıktan Ağrı yapar, kabızlık yapar, baş ağrısı yapar... ve bu ağrıları genellikle işlemeden sonra ayağa kalkınca falan yaşarsın çünkü vücut diğer duruşa göre kendini alıştırır, kan dolaşımı ona göre yavaştır. Ayağa kaltığında kasık, dizkapağı gibi büktüğün yerlerde kan basıncı artar yaşadığın sıkıntının bu yönü %100 var. inşallah bebekte vardır tabiki ama varsa da onu bu kadar yorma değilmi annesi :)
en doğru uygulama 45 dakika işleme 15-20 dakika ayakta veya yatarak dinlenedir....

Diyeceksinki analarımızın başına gelmemiş böyle şeyler hem iş yapmışlar hem işleme hem çocuk... Onlar mı çok güçlü yoksa devir beslenme hava su mu bizi bu kadar kolay yıpranıp çabuk hastalığa ağrıya itiyor orasını bilmiyorum:ssz:

kızz şiir gibi konuşmuşun valla doktormusun hemşiremi kızımm dediğin gibi cnm biz çürüğüz analarımız taş gibiymiş vallaa biz iki iş yapıoz bayılıoz annem bana hamileyken sırtında odun torbası 250 tane merdiveni kaç kere inmiş çıkmışş eve taşıycam da soba yakıcam diee biz yapsak oracıkda düşürürüz inanki çocuğu :9::9::9:

aynen vallaaa bende merak edıyorum herkesss yollasın sonuclarını :)) Bu arada canım özele baktım ama cevap atamıyorum yenı üye oldugum için 100 mesaj atmam gerekıyomus :)

heeee bıde ben de emın olamama vardır kısss sımdı cızgıyı net gormesem gordummu gormedımı bana mı ole geldı dusunur dururum takıntılı garuyım zatııııııı:31::31::31:

elanurrr inşallah bende pozitifi gorurum tatlım yaaaaaaaaa :)) İNŞALLAH HAMİŞİZDİRRRR

ahahahaha aynı ben kız hani camasır suyu testi varya koca karı testii ben idrarıma camasır suyu doktum koprdu hanı kopurunce hamile oldugun anlamaına geliyoduu oof koca karılar koca bi yalan atmıssınız hee:))::):1::1:

Kızlar hepimiz aynı durumdayız. Bu bebek meselesi bizim sabırla imtihanımız inşallah hepimiz de başarıyla verip güzel anneler olacağız.. bazılarımız bu ya bazılarımız bir sonraki ya da sonraki ay... Gününüze şunun şurasında 4 gün kalmış idrar testi neyse de kan testi yaptırmayın size nacizane tavsiyem. Bat geçmeden kanda çıkan pozitiflikte negatiflikte bir şey ifade etmiyor. şimdi düşük bir değer olarak çıksa kanınızda yine sevinemeyeceksiniz bu sefer daha büyük endişlerle kaplanıcaksınız... gebeliklerin yarısı regl günü kasılmalar sebebiyle bebeğinde tam tutunamaması sebebiyle biz hiç fark etmeden düşüyor... benim en korktuğum şey vücudumda taşıdığım bir canın düşmüş olduğunu bilmek...çünkü saçma paranoyalara bağlarım aman şunu yedim ondan mı düştü, merdiveni koşarak çıktım ondan mı düştü vs...
bence merakla beklemek üzülmekten iyidir...

ben sadece yumurtlama haftamda çok stresli oluyorum, sizin o haftanız geçmiş elinizden geleni yapmışsınız olduysa hep birlikte halay çekeriz olmadıysa hep birlikte bir sonraki aya hazırlanırız:kkk:

tobe tobe kıs camasır suyı asıtlı cıs asıtlı tabe kopurur baska yolu var mı bende kopuk bakıyordum hamıs olunca kucuk kopurcukler olur derler ya laborant olacam idrarımla yakında yada kadın dogumcu

Back