• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

kızlar ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten sonra kaç saat içinde yumurtalar çatlıyor[biraz bilgi verseniz bu ay bende alacamINDENT][/INDENT]

24 saat ıcınde catlar ama yumurta ertesı gunde dolenebılır yanı ornek verırsek ayın 5 ınde yumurtayan kısı 5 ınde veya 6 sında da çalışma yapar ve hamıle kalbılır cunku yumurta bır gun daha vucudda bekler

yarem21 kullanıcısından alıntı
kızlar ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten sonra kaç saat içinde yumurtalar çatlıyor[biraz bilgi verseniz bu ay bende alacamINDENT][/INDENT]

24 SAAT İÇİNDE CANIM

ben de totemler yapıyorum güya:)
grip oldum.. yumurtlama günlerini aktif geçiremedik dolayısıyla..
bu ay düşünemedim dolayısıyla beklemiyorum :)
bi yandan da diyorum olmaz diyorum ya olur..
ama bu ihtimali de düşündüğüm için kendi kendime gülüyorum:)))

belirtin varmı canım hamıs belirtisi:26::26:

ya adet gecmeden belırtı olmuo kı ,,o yuzden pek takılmıom,,
uc gun kadar once sankı yumurtlar gıbı agrım oldu ,,arada belım agrıo ,ama sonucda ayakda cok kaldım bu ara,,
he sadece dıkkatımı ceken akıntım yok hıc onu anlamadım gıttı,
arada goguslerım acıo ama o da adet olcaksam eger onunla alakalıdır dıe dusunuorum,,
sende var mı bıseyler ?

ya adet gecmeden belırtı olmuo kı ,,o yuzden pek takılmıom,,
uc gun kadar once sankı yumurtlar gıbı agrım oldu ,,arada belım agrıo ,ama sonucda ayakda cok kaldım bu ara,,
he sadece dıkkatımı ceken akıntım yok hıc onu anlamadım gıttı,
arada goguslerım acıo ama o da adet olcaksam eger onunla alakalıdır dıe dusunuorum,,
sende var mı bıseyler ?

bende dıger aylardan farklı olarak, bata 10 gun kala gosuslerım acımaya basladı ve kasık agrılarım oldu cokca normalde ya 1-2 gun onceden yada regl gunu olurdum ha bıde sık wc var

cnm ya evet işimi bitirmeye çalışıorum kusura bakmayın canlarımm

cnm bende tam adını hatırlamıorumm

cnm yaa siz nie girmiosunuz girin sayfamızı canlandırınn boş kalmasınn bende vakit buldukça girmeye çalışıcamm

kızlar yaa daha adetime 2-3 gün var ama karnım çok ağrıo sanki hastalınacakmışım gibi sol kasığıma sancı giriyo vee karnımda bi şişkinlik hissediyorum süreklii yeşilcik sende de oldumu cnm bunlarr yoksa adet mi olcamm

canım ben girmiyorum artık ama yine de günde 2-3 saat oyalanıyorum :) zaten geri kalan kısımda da uyuyorum:1::1::1:

Benim de karnım ağrıyodu ama karnımda şişlik yoktu canım adete yakın şişerdi ama şişmedi bende . bu hafta şişmeye başladı. Diyorum ya belirtilere göre ben adet olcam diyodum hamileliği hiç beklemiyodum yediğime içtiğime de dikkat etmiyodum ama süpriz oldu bu açıdan. Umarım seninde öyle bi süpriz olur canım:16:

Back