• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

cuma veya cumartesi olmam lazım cnmm az kaldıı ama sol kasığım çok acıyoo böle oturup kalkarkenn sancı giriyo hareket ederken bilee :55::55:

desene burcuhayal sen ben cuma cumartesı buyuk gunumuz aynı ucumuzun batı :)))

bende dıger aylardan farklı olarak, bata 10 gun kala gosuslerım acımaya basladı ve kasık agrılarım oldu cokca normalde ya 1-2 gun onceden yada regl gunu olurdum ha bıde sık wc var

hımm,,,ya bılmıom boyle seytan durtup durtup duruo sol tarafdan ,gıt kan testı et dıe evdede bı tane gebelık testı var beklıo negatıf cıkar dıe yapmıom,,,uff ya uff ne streslı bı donem bu :47::47::47:
belırtıler de bazen yanıltıo bızı ben gecen ay tum belırtılerı yasadım ama sonuc kocamna bır negatıff,,,

bende dıger aylardan farklı olarak, bata 10 gun kala gosuslerım acımaya basladı ve kasık agrılarım oldu cokca normalde ya 1-2 gun onceden yada regl gunu olurdum ha bıde sık wc var
aynn cnm bende de sık tuvalete gitme var üşüttüm mü bilmiorum ama inş. hamileliktendirr
canım ben girmiyorum artık ama yine de günde 2-3 saat oyalanıyorum :) zaten geri kalan kısımda da uyuyorum:1::1::1:

Benim de karnım ağrıyodu ama karnımda şişlik yoktu canım adete yakın şişerdi ama şişmedi bende . bu hafta şişmeye başladı. Diyorum ya belirtilere göre ben adet olcam diyodum hamileliği hiç beklemiyodum yediğime içtiğime de dikkat etmiyodum ama süpriz oldu bu açıdan. Umarım seninde öyle bi süpriz olur canım:16:

cnm şişlik dediğim bilmiorum böle taş gibi ben adet olcağım zaman pek hissetmm şişlik ama şimdi böle karnım çıktı resmen kiloda almadım ama sanki karnım çıktıı
inş. benimde süprizim mucizem gelir bu ay cnm dua et bol bol :49::49::49:

tamam canım 2 tane okurum nasipse ben. okuyunca buraya yazarım. diğer arkadaşa geçelim artık. bu gidişle bizlere sıra gelmeyecek :9:
tmm cnm evet yavaş gidio bende 7 tane okudum çokda okumak istemiorum farklı kişilerin ağzından olsun diee

hımm,,,ya bılmıom boyle seytan durtup durtup duruo sol tarafdan ,gıt kan testı et dıe evdede bı tane gebelık testı var beklıo negatıf cıkar dıe yapmıom,,,uff ya uff ne streslı bı donem bu :47::47::47:
belırtıler de bazen yanıltıo bızı ben gecen ay tum belırtılerı yasadım ama sonuc kocamna bır negatıff,,,

inş. hepimiz güzel haberler veririzz benimde evde gebelik testi var hemde şu erken gebelik testlerinden ama ypmaya cesaretim yokk :15::15:

tmm cnm evet yavaş gidio bende 7 tane okudum çokda okumak istemiorum farklı kişilerin ağzından olsun diee

inş. hepimiz güzel haberler veririzz benimde evde gebelik testi var hemde şu erken gebelik testlerinden ama ypmaya cesaretim yokk :15::15:

aynen bende cesaret edemıommmmmmmmmmmm duruo oyle cekmecede :52::52::52::52:

ayyyy bende gebelık testı alıp yapmak ıstoyrum sonrada yapmasamı dıyorum:26:

cuma veya cumartesi olmam lazım cnmm az kaldıı ama sol kasığım çok acıyoo böle oturup kalkarkenn sancı giriyo hareket ederken bilee :55::55:

eslemciğim inşallah tüm bu batmaların hamileliktendir. ama benim bildiğim kadarıyla seccade işliyosun yoğun olarak bitirme stresin var ve duruş olara genellikle bu işlemeler baş aşağı bakarak ve öne eğilerek yapılır ve bu duruş karın, bel ağrısı yapar tuvalete çıkmakta zorlanmayı getirir özellikle büyük tuvalette... aynı işin üzerine eğilerek 1 saatten fazla oturursan bu olumsuzlukları yaşarsın evlenmeden önce çok işledim ordan biliyorum benden söylemesi...
ayrıca bebek varsa da bu duruş şekli doğru değil, dinlenmeni öneriyorum sana :6:

omrumde bukadar kuran ve dua okudugumu hatrılamıyorum butuuun koca karı ilacalarını hamililelik uzerine hereşeyii biliyorum artık prof oldumm:)

eslemciğim inşallah tüm bu batmaların hamileliktendir. ama benim bildiğim kadarıyla seccade işliyosun yoğun olarak bitirme stresin var ve duruş olara genellikle bu işlemeler baş aşağı bakarak ve öne eğilerek yapılır ve bu duruş karın, bel ağrısı yapar tuvalete çıkmakta zorlanmayı getirir özellikle büyük tuvalette... aynı işin üzerine eğilerek 1 saatten fazla oturursan bu olumsuzlukları yaşarsın evlenmeden önce çok işledim ordan biliyorum benden söylemesi...
ayrıca bebek varsa da bu duruş şekli doğru değil, dinlenmeni öneriyorum sana :6:

cnm ben kasnakta işliorum yani dizlerim karnıma doğru çekip işliorum aslında doğru diosun ondan olabilir ama şimdi mutfakta iş yaparken bilee batıo yaa

kızlarrrrrrrr :) Öncelikle merhabaaa ben yeni üyeyimmm :)

benım regli tarıhım 19 aralıktı en son.dun reglı olmamam gerektı yanı 15 ocakta ama olmadım bugunde olmadım.
acaba hamiş miyim? test yapsam cıkarmı ????

Back