• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

kızlar bugün 3. gün ve kasıklarım hala ağrıyo özelliklede gece sol kasığımda hissettim ağrıyı adet ağrısı gibi aynı sizce ne olabilir

niye kimse yok yaaaaa nerdesiniz kızlaaaar

Doktora gittin mi canım? ben okuyamadım eski yazdıklarını. bu durum yerleşme ağrısı mıdır diyorsun?

Kızlarrrrrr nerelerdesiniz kaç gündür olmuyor ama öyle
ben az önce doktordan geldim bahsetmiştim daha önce bu adet çok farklı geçiyor kanama bi oluyor bi duruyor kısten korktum ama çok şükür yokmuş
doktor kanama yine kesilirse yarın gel kandan gebelik testi yapalım dedi eger öyle devam ederse normal degil dedi ya hamile olabilirsin yada düşük olabilir dedi :20::20:

ay hadi inşallah canım müspet bir sonuç alırsın durumunla ilgili... ben de dün doktora gittim sağ tarafta 15mm imiş yumurtacığım. pek ilgilenmedi ne zaman çatlar falan bişey söylemedi. dedimki sağ tarafıma mı yatayım ilişkiden sonra, yok öyle birşey hurafe bunlar dedi... ilgisiz soğuk şey, sinir etti beni :(

Merhaba hanimlar,

ben cok ugramiyorum buraya ve bunu bilincli yapiyorum...Zihnimin sirf bu konuyla mesgul olmasini istemiyorum. Öyle oldugunu fark ettim cünkü ve bu beni yoruyor. Her ince ufak detaya takilmaya basliyorum...Sirf vücudumu dinlemeye basladim bir ara...:( Ister istemez insan stres yapiyor tabi kendine...Hepimiz icin HAYIRLISI olsun!!

doktora gittin mi canım? Ben okuyamadım eski yazdıklarını. Bu durum yerleşme ağrısı mıdır diyorsun?

Ay hadi inşallah canım müspet bir sonuç alırsın durumunla ilgili... Ben de dün doktora gittim sağ tarafta 15mm imiş yumurtacığım. Pek ilgilenmedi ne zaman çatlar falan bişey söylemedi. Dedimki sağ tarafıma mı yatayım ilişkiden sonra, yok öyle birşey hurafe bunlar dedi... Ilgisiz soğuk şey, sinir etti beni :(

yaa sorma benim doktorda aynıydı azında kerpetenle laf alıyorsun
alttan muayne etti 2 dk sürmedi nomar herşey dedi bende sordum kıs falan var mı diye yok dedi:47::47:

Ama hamile olduğuma inanmıyorum bence doktor başdan samak için öyle dedi
kesilme olursa gel ya düşük diyor yada hamilesin diyor
madem o şüphe var neden alttan açarak bakıyorsun eger bebek varsa bile o şekilde bakınmıcağını biliyorum

Kızlarrrrrr nerelerdesiniz kaç gündür olmuyor ama öyle
ben az önce doktordan geldim bahsetmiştim daha önce bu adet çok farklı geçiyor kanama bi oluyor bi duruyor kısten korktum ama çok şükür yokmuş
doktor kanama yine kesilirse yarın gel kandan gebelik testi yapalım dedi eger öyle devam ederse normal degil dedi ya hamile olabilirsin yada düşük olabilir dedi :20::20:

madem o şüphe var neden alttan açarak bakıyorsun eger bebek varsa bile o şekilde bakınmıcağını biliyorum

canım senin doktor alttan baktığında rahimde birşey görmesi gerek. ya kese görmeli yada rahim duvarının kalınlaşmasını görmeli gebelik için. ben öyle duymuştum çünkü acaba öyle bir şey gördü de ondan mı dedi ki :26:

canım senin doktor alttan baktığında rahimde birşey görmesi gerek. Ya kese görmeli yada rahim duvarının kalınlaşmasını görmeli gebelik için. Ben öyle duymuştum çünkü acaba öyle bir şey gördü de ondan mı dedi ki :26:

ya bişey falan görmedi öyle başdan sağma işte
içeri girip cıkmam 5 dk ile sürmedi zorla ağzından laf alıyorsun onun o hali aklımdakileride sormamı bile unutturdu
bu şekilde kanama olması normal degil dedi kanama başlamış gibi gözüküyor dedi eğer kesilirse yarın
gel kanda gebelik testi yapalım dedi:19::19::19:

canım senin doktor alttan baktığında rahimde birşey görmesi gerek. Ya kese görmeli yada rahim duvarının kalınlaşmasını görmeli gebelik için. Ben öyle duymuştum çünkü acaba öyle bir şey gördü de ondan mı dedi ki :26:

anatolya sen nasılsın canım bayadır konuşamdık nasıl gidiyor
eslemde yok bu aralar işi varmış galiba:43::43::43:
Diğer kızlarda artık girmiyor :36::36::36::36::36:

mrb kızlar yazılarınızı uzun zamandır okuyorum ve inşallah hepinizin bebekleri olur çok şükür Rabb'ime 1 oglum var 2. Hamileyim 22 yaşındayım henüz esimle korunmayı düşünmedik hiç Rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman olur zaten böyle seylr siz psikolojikmen çok kafaya takıyorsunuz bence ilk zamanlar bende öyle yaptım ve kendimi gercekten kötü hissetmiştim olmuyor die sonra baktım olacak gibi değil zaman bıraktım hamilelik testi fln almadım hiç olursa olur dedim ve Rabbim nasip etti sizde öyle yapın tabikide eğer Dr bı durum varsa Dr la birlikte çözmek en iyisi ama adetiniz gecikmeden felan yapmayın test ben açıkcası kötü hissederdim kendimi her ay her ay zaten hamile olunca bı sekilde kendini belli ediyor benim ilkinde asırı yataktan kalkmayacak kadar bel ağrım ve ateşim oldu ozaman anladım hamile oldugumu ikincide regl im gecikti ve kasıklarımda ağrı oldu Rabbim olmayan herkese nasip etsin belki diyorsunuz senin tuzun kuru yaşadıklarımı anlamazsın die ama kendi fikirlerimi yazmak istedim kendinizi hep rahat bırakın Allah'a yönelin veren de o alanda

ya bişey falan görmedi öyle başdan sağma işte
içeri girip cıkmam 5 dk ile sürmedi zorla ağzından laf alıyorsun onun o hali aklımdakileride sormamı bile unutturdu
bu şekilde kanama olması normal degil dedi kanama başlamış gibi gözüküyor dedi eğer kesilirse yarın
gel kanda gebelik testi yapalım dedi:19::19::19:

yarın ola hayrola canım.hele yarın bir git gel de tekrar konuşuruz burda.

iyiyim canım şükür. benim kahverengi lekelenmem baya sürdü doktor ilaç verdi küçük küçük miyom oluşmuş zararsızmış. şimdi o ilaçları kullanıyorum. haftaya kendi doktoruma görüneceğim. evet çok durgun bu aralar topik :44:

mrb kızlar yazılarınızı uzun zamandır okuyorum ve inşallah hepinizin bebekleri olur çok şükür Rabb'ime 1 oglum var 2. Hamileyim 22 yaşındayım henüz esimle korunmayı düşünmedik hiç Rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman olur zaten böyle seylr siz psikolojikmen çok kafaya takıyorsunuz bence ilk zamanlar bende öyle yaptım ve kendimi gercekten kötü hissetmiştim olmuyor die sonra baktım olacak gibi değil zaman bıraktım hamilelik testi fln almadım hiç olursa olur dedim ve Rabbim nasip etti sizde öyle yapın tabikide eğer Dr bı durum varsa Dr la birlikte çözmek en iyisi ama adetiniz gecikmeden felan yapmayın test ben açıkcası kötü hissederdim kendimi her ay her ay zaten hamile olunca bı sekilde kendini belli ediyor benim ilkinde asırı yataktan kalkmayacak kadar bel ağrım ve ateşim oldu ozaman anladım hamile oldugumu ikincide regl im gecikti ve kasıklarımda ağrı oldu Rabbim olmayan herkese nasip etsin belki diyorsunuz senin tuzun kuru yaşadıklarımı anlamazsın die ama kendi fikirlerimi yazmak istedim kendinizi hep rahat bırakın Allah'a yönelin veren de o alanda

teşekkür ederim canım bizleri düşünüp yazdığın için. çok haklısın aslında kafaya takmamak en iyisi ama ben yapamıyorum bir türlü hele 4yıl olunca hiç gebe de kalamayınca panikliyorum ister istemez. hayırlısı olsun hakkımızda. Rabbim çok bekletmez inşallah bizleri :16:

Doktora gittin mi canım? ben okuyamadım eski yazdıklarını. bu durum yerleşme ağrısı mıdır diyorsun?

yok gitmedim canım ne olduğunu bilmiyorum acaba öyle bişey olabilir mi diye düşündüm biran olabilir mi sence

canım ben bu erken hamilelik belirtilerini pek dinlemem. Geçen ay ilk defa bi dinleyeyim dedim borçlu çıktım :( havalar soğuk,içtiğimiz sular soğuk, gece uyurken üstün açılsa ağrı sancı yapar bana biraz vücudun insanı kandırması gibi geliyor.ama inşallah senin belirtilerin gerçek çıkar canım....içim yanıyooooo hepimizin bebeği olsun artıkk:emir_bebek:

yaa sorma benim doktorda aynıydı azında kerpetenle laf alıyorsun
alttan muayne etti 2 dk sürmedi nomar herşey dedi bende sordum kıs falan var mı diye yok dedi:47::47:

Canım senin keyfin yerine geldi mi? ben çok bunalımlardayım. bu hafta yumurtlama haftam daha yummurta yok sanırsam..çok stresli durumdayım işyerinde eve de yansıtıyorum çok bunalım kötü geçiyo zaman :14:

Evet niye kimse girmiyo?hadi eslem i anladım işi var...

canım ben bu erken hamilelik belirtilerini pek dinlemem. Geçen ay ilk defa bi dinleyeyim dedim borçlu çıktım :( havalar soğuk,içtiğimiz sular soğuk, gece uyurken üstün açılsa ağrı sancı yapar bana biraz vücudun insanı kandırması gibi geliyor.ama inşallah senin belirtilerin gerçek çıkar canım....içim yanıyooooo hepimizin bebeği olsun artıkk:emir_bebek:

Canım senin keyfin yerine geldi mi? ben çok bunalımlardayım. bu hafta yumurtlama haftam daha yummurta yok sanırsam..çok stresli durumdayım işyerinde eve de yansıtıyorum çok bunalım kötü geçiyo zaman :14:

Evet niye kimse girmiyo?hadi eslem i anladım işi var...

ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ DAHA İYİYİM CANIM ZATEN KIRMIZILARI GÖRÜNCE İSTER İSTEMEZ KEYİF KAÇIYOR AMA SONRA KENDİME GELİYORUM YARIN YİNE DOKTORA GİDİCEM KAN TAHLİLİ İÇİN BİDE BUGÜN SORMADIĞIM SORULAR VAR ADAM GİBİ MUAYNE OLACAM BUGUN DORU DÜZGÜN BAKMADI ONUN İÇİN YARIN Bİ DAHAGİTCEM
YA HERKESİN YUMURTLAMA ZAMANI AYNI DEĞİL BEKLE YAKINDA YUMURTLARSIN:9::9::9:
OVULSAYON TESTİ ALMIŞTIN SANIRIM TAKİP ET SAKIN KAÇIRMA CANIM SONRA ÇOK ÜZÜLÜYORUZ MALESEF
KENDİNİ RAHATLACAK ŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞ KAFAN DAĞILIR:16::16::16: SIKMA CANINI HERŞEY GEÇİCİ
İNSAN VAR VEREN YİNE KENDİSİ OLUYOR BUNU UNUTMA CANIM::13::13::13:

Günaydın kızlarr...

Eslem olmayınca sayfada kimse olmuyo hakkaten bu ne yaaaaa

pazartesisevmez arkdaşım ismini unuttum :17::17: Yumurtlarsın merak etme sen ovulasyondan takip et bi de gün aşırı çalış ne kaybedersin ki? Stres yapma bebeğim gelecek de kendini motive et.

ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ DAHA İYİYİM CANIM ZATEN KIRMIZILARI GÖRÜNCE İSTER İSTEMEZ KEYİF KAÇIYOR AMA SONRA KENDİME GELİYORUM YARIN YİNE DOKTORA GİDİCEM KAN TAHLİLİ İÇİN BİDE BUGÜN SORMADIĞIM SORULAR VAR ADAM GİBİ MUAYNE OLACAM BUGUN DORU DÜZGÜN BAKMADI ONUN İÇİN YARIN Bİ DAHAGİTCEM
YA HERKESİN YUMURTLAMA ZAMANI AYNI DEĞİL BEKLE YAKINDA YUMURTLARSIN:9::9::9:
OVULSAYON TESTİ ALMIŞTIN SANIRIM TAKİP ET SAKIN KAÇIRMA CANIM SONRA ÇOK ÜZÜLÜYORUZ MALESEF
KENDİNİ RAHATLACAK ŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞ KAFAN DAĞILIR:16::16::16: SIKMA CANINI HERŞEY GEÇİCİ
İNSAN VAR VEREN YİNE KENDİSİ OLUYOR BUNU UNUTMA CANIM::13::13::13:

İŞte en büyük sıkıntım hep yumurtlama haftamda beni üzen, kızdıran, evdışında olmamaıza sebep olan bişey oluyor! Ya eşim mecburen mesaiye kalır, ya misafir gelir, ya misafirliğe gitmek zorunda kalırız resmen bahtsızlık bu!
Çok yorgunum işten ayrılmak istiyorum ama mecburen çalışmak zorundayım :(

İŞte en büyük sıkıntım hep yumurtlama haftamda beni üzen, kızdıran, evdışında olmamaıza sebep olan bişey oluyor! Ya eşim mecburen mesaiye kalır, ya misafir gelir, ya misafirliğe gitmek zorunda kalırız resmen bahtsızlık bu!
Çok yorgunum işten ayrılmak istiyorum ama mecburen çalışmak zorundayım :([/QUOTE

aynı sorunlar bende karşılaşıyorum canım ama ben artık o günlerde dışarı çıkmıyorum misafirde almıyorum
gelecek olan olursada bu hafta musait degilim diyorumm sonra davet ediyorum sende böyle yapmaya çalış zaten hep o özel günlerde musait olamıyorsun diğer günler hep boş oluyor
hele adet dönemi bi ayrı geçiyor:9::9::9::9::9:
bende yumurtlama günlerine yakın ya hasta oluyordum ya eşimle tartışıyorduk ya misafir gelmek istiyordu hemde yatılı düşün artık yumyrtlama günleri böyle ziyan olurdu ama eşimle konuştuk özel dönemde daha dikkatli olamak için :7::7::7:

cnm ya evet işimi bitirmeye çalışıorum kusura bakmayın canlarımm
eslem , swwty arkadaşımıza diye niyet ettim adını tam hatırlamıyorum rümeysa mıydı?
cnm bende tam adını hatırlamıorumm
Günaydın kızlarr...

Eslem olmayınca sayfada kimse olmuyo hakkaten bu ne yaaaaa

pazartesisevmez arkdaşım ismini unuttum :17::17: Yumurtlarsın merak etme sen ovulasyondan takip et bi de gün aşırı çalış ne kaybedersin ki? Stres yapma bebeğim gelecek de kendini motive et.

cnm yaa siz nie girmiosunuz girin sayfamızı canlandırınn boş kalmasınn bende vakit buldukça girmeye çalışıcamm

kızlar yaa daha adetime 2-3 gün var ama karnım çok ağrıo sanki hastalınacakmışım gibi sol kasığıma sancı giriyo vee karnımda bi şişkinlik hissediyorum süreklii yeşilcik sende de oldumu cnm bunlarr yoksa adet mi olcamm

Back