batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

eslemcimm 4aylık evliyim nezaman ayrılıcamızda belli değil
kafam karışık napcamı bilmiorum hamile kalmayı istiyorum ama bu durumum kafamı karıştırıyor burdaki arkadaşlarım sakın diyor çok haklılar ama onların yanındada daha kolay büyütürüm maddi anlamda diyorum bide bebek sevgimi bastıramıyorum kafam çok karışık

cnm sorununuz yoksa anlaşabiliosanız bence ertelemene gerek yok bebeği ama sorunlarınız varsa bi düşün derim ama ne zaman ayrı eve çıkıcaksınız 1 sene mii2 sene mi sürcek o zmana kadarda bekleyemem dersen bence yapp

Kiscelerim naparsiniz :52: bugun gityigidiyordan 20 ovulsyn 6gebelik testini 19,90 aldk bakalim ne zaman gelicek bugun yesilcikin guzel haberinden sonra benide bi heyecan sardi bi yandan da korku sanki hic olmuycak gibi hissediyorum bi umutsuzluk coktu bana Allah gonlumuze gore versin

cnm sorununuz yoksa anlaşabiliosanız bence ertelemene gerek yok bebeği ama sorunlarınız varsa bi düşün derim ama ne zaman ayrı eve çıkıcaksınız 1 sene mii2 sene mi sürcek o zmana kadarda bekleyemem dersen bence yapp

sorunum yok değil var ayrı ev belli değil birikim yapıoz ozamana kadar bebeksiz nasıl durcam zaten pkoyum kafam allak bullak

inşallah hamilymdr ya çok merak ediyorum belirtm yok ama sadece mdem bulanyo başka bşey yok

Canim umudunu kirmak istemem ama mide bulantisi yaklasik olarak cenin iki aylik olunca basliyo senin bu belirtin psikolojik olabilir

Kiscelerim naparsiniz :52: bugun gityigidiyordan 20 ovulsyn 6gebelik testini 19,90 aldk bakalim ne zaman gelicek bugun yesilcikin guzel haberinden sonra benide bi heyecan sardi bi yandan da korku sanki hic olmuycak gibi hissediyorum bi umutsuzluk coktu bana Allah gonlumuze gore versin
cnm o umutsuzluğu çıkar içinden n diyosun bakim duyim senin ağzından ben bu ay hamile kalıcaaaammmmmm
sorunum yok değil var ayrı ev belli değil birikim yapıoz ozamana kadar bebeksiz nasıl durcam zaten pkoyum kafam allak bullak

cnm belli değilse bence sen bekleme yap pkoda varsa en azından olmazsa erkenden tedavini olursun daha da gecikmezsinn inş. uğraşmaz hemen hamile olursun cnmm

Canim umudunu kirmak istemem ama mide bulantisi yaklasik olarak cenin iki aylik olunca basliyo senin bu belirtin psikolojik olabilir

bilmiyorum ki canım adetden öncede bulanıyodu benim ama daha kırmızılar gelmedi bu ay iğne vrunduğum için dktr progestan verdi acaba ondan mı gecikti araştırdım ama geciktrmez dyolar ama yarına kadr olmssam kn testi yapcam o zaman anlarz

cnm o umutsuzluğu çıkar içinden n diyosun bakim duyim senin ağzından ben bu ay hamile kalıcaaaammmmmm

cnm belli değilse bence sen bekleme yap pkoda varsa en azından olmazsa erkenden tedavini olursun daha da gecikmezsinn inş. uğraşmaz hemen hamile olursun cnmm

evet cnm pko benim boynumu büken zaten yoksa korunur yapmazdım

inşallaj ipekcim.. sen ne alemdesinn görünmyüosun bayadırr

canım çok yoğun çalışıyorum giremiyorum ama bak daha iyi oldu güzel haberini aldım şimdi ve çooooook
sevindim :13: sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

• yeşilcik buraya.
  • yeşilcik buraya...
  • yeşilcik burayaaaaaa:kkk::kkk::kkk::kkk:

gülücük senden naber nedşr son durumlar diğer topik aktif mi?

i.gif
n.gif
s.gif
a.gif
l.gif
l.gif
a.gif
h.gif
empty.gif
b.gif
u.gif
empty.gif
a.gif
y.gif
empty.gif
h.gif
a.gif
m.gif
i.gif
s.gif
empty.gif
o.gif
l.gif
u.gif
c.gif
a.gif
z.gif

Oldu mu eslos :)

Ayyy bende cok sevindim canımmmm gözün aydınn..:)çok güzel bir haber buuu..Bende hala regl olmadım yarın doktora gidicem çok heyecanlıyım .Dua et kızzz:):)

İnşallah hamilesindirr cnm benimm..Bende sabırsızlıkla bekliyorumm..hayırlı güzel haberler verirsin inş yarınbizeee

:64: oldu mu ki?

o aşağıda yüzler var demişsin yaaa ben göremedim onlarııı :(

Benim smayliler :) :( den öteye gitmiyo kiiiiiii :((

oldu kızz oldu :64: :64: :64:

:64: :64: :64: :64: :64:

olduuu vallahi halay çekiyorum bildiğiiin :))

:9::9::9: evett :64: :64: :64:

Ben de istiyorum önümüzdeki ay halay çekilenler arasında olalımmm :49:

i.gif
n.gif
s.gif
a.gif
l.gif
l.gif
a.gif
h.gif
empty.gif
b.gif