Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eslemcimm 4aylık evliyim nezaman ayrılıcamızda belli değil
kafam karışık napcamı bilmiorum hamile kalmayı istiyorum ama bu durumum kafamı karıştırıyor burdaki arkadaşlarım sakın diyor çok haklılar ama onların yanındada daha kolay büyütürüm maddi anlamda diyorum bide bebek sevgimi bastıramıyorum kafam çok karışık
benim bat bu gündü ama adet olmadım hahahaha...
kız yarında olmazsn bi test yappp emi bizede haber ver
tamam yarın kan testi yapcam ama cvbı geç veririm eşim blgisayarı okula götrcak yarın bu günde giremedim haftaiçi okula götürüyo
tamam yarın kan testi yapcam ama cvbı geç veririm eşim blgisayarı okula götrcak yarın bu günde giremedim haftaiçi okula götürüyo
cnm sorununuz yoksa anlaşabiliosanız bence ertelemene gerek yok bebeği ama sorunlarınız varsa bi düşün derim ama ne zaman ayrı eve çıkıcaksınız 1 sene mii2 sene mi sürcek o zmana kadarda bekleyemem dersen bence yapp
inşallah hamilymdr ya çok merak ediyorum belirtm yok ama sadece mdem bulanyo başka bşey yok
cnm o umutsuzluğu çıkar içinden n diyosun bakim duyim senin ağzından ben bu ay hamile kalıcaaaammmmmmKiscelerim naparsiniz bugun gityigidiyordan 20 ovulsyn 6gebelik testini 19,90 aldk bakalim ne zaman gelicek bugun yesilcikin guzel haberinden sonra benide bi heyecan sardi bi yandan da korku sanki hic olmuycak gibi hissediyorum bi umutsuzluk coktu bana Allah gonlumuze gore versin
sorunum yok değil var ayrı ev belli değil birikim yapıoz ozamana kadar bebeksiz nasıl durcam zaten pkoyum kafam allak bullak
Canim umudunu kirmak istemem ama mide bulantisi yaklasik olarak cenin iki aylik olunca basliyo senin bu belirtin psikolojik olabilir
cnm o umutsuzluğu çıkar içinden n diyosun bakim duyim senin ağzından ben bu ay hamile kalıcaaaammmmmm
cnm belli değilse bence sen bekleme yap pkoda varsa en azından olmazsa erkenden tedavini olursun daha da gecikmezsinn inş. uğraşmaz hemen hamile olursun cnmm
inşallaj ipekcim.. sen ne alemdesinn görünmyüosun bayadırr
- yeşilcik buraya.
- yeşilcik buraya...
- yeşilcik burayaaaaaa
evet cnm ya saolsun baya arkadaşımız varr bende napıyım işte cnm gün sayıyorum daha 9 günüm varr sen napıon nasıl gidio senin bata ne kadar varreslemciğim senden naber canım, bu topik baya bi kalabalık maşallah :13:
Oldu mu eslos :)
olmazmı kız çok güzel olmuşş sen nerdn yapıon bunları
Ayyy bende cok sevindim canımmmm gözün aydınn..:)çok güzel bir haber buuu..Bende hala regl olmadım yarın doktora gidicem çok heyecanlıyım .Dua et kızzz:):)
oldu mu ki?
o aşağıda yüzler var demişsin yaaa ben göremedim onlarııı
Benim smayliler :) den öteye gitmiyo kiiiiiii (
olduuu vallahi halay çekiyorum bildiğiiin :))
Ben de istiyorum önümüzdeki ay halay çekilenler arasında olalımmm
Oldu mu eslos :)