batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

yeşımcim hayırlı olsun.meryem suresini okumaya başlayalım bence.ben eşimin ailesıyle yaşadığm içn bebek içn dua etmiorum eskıdn dilimdn duayı bırakmazdm herkez korun dio

Ben de istiyorum önümüzdeki ay halay çekilenler arasında olalımmm :49:

inşallah yaaa kızları hamilelik haberine çok seviniyoruz biz hamile kalınca neler yaparız kim bilir
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah
bizi de tez zamanda evlatlarımıza kavuşturur inşallah :49: :21:

inşallah yaaa kızları hamilelik haberine çok seviniyoruz biz hamile kalınca neler yaparız kim bilir
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah
bizi de tez zamanda evlatlarımıza kavuşturur inşallah :49: :21:

Allah nasip ederse olucak canım... Ben ve eşim elimizden geleni yapıcaz gerisi tevekkül :)

Kızlar dün sipariş verdiğim ovülasyon testleri ve preseed jelim an itibariyle elime ulaşmış bulunmakta. 20 ovü test+2 tane ultra erken gebelik testi=22,90 tl.
eczaneden ovulasyonun 2 tanesini 6 liraya alıyordum+erken gebelik testleri eczanede 20 liraya satılıyor. yani eczaneden alsam 100 lira internetten aldım 22,90 gerçekten şaşkınım :))
Kendim de internetten alışverişten korkan biri olarak şunu diyebilirim ki güvenli sitelerden yapılan alışveriş hiç bir sorun yaratmadan kolayca gerçekleşiyormuş...

Canim benimde elimde testlerim bugun geldi 15 gebelik testti 30 ovul. Testti

kızlaaarrr bana da dua edin 4 aydır umutlandım olmadı.bu ay 13 ocak regl tarihim.14ünde çift çizgiyi görsem yaaaa

Hayıt suyunun tadı nasıl? bide nasıl ve günde ne kadar içtin canım? kaçıncı gün başladın içmeye?

Hemen başka bi doktora git ve netleştir durumu canım.. İkiz olabilir ya da dış gebelikte de değerin çok hızlı yükseldiğini duymuştum... sonucu buraya da yaz merak ederiz..

yok canım yanlış biliyosunsanırım dış gebelikte artış çok yavaş olurve adet gecikmesi olmadan ortaya cıkarmış kanama ile birlikte bende kanama oldu ama 1 2 damla devamı gelmedi,2günde 2 katına artan bi hamilelik normal sayılıyormuş tabikii rabbim büyük o en iyisini bilir ve nasib eder.

kızlaaarrr bana da dua edin 4 aydır umutlandım olmadı.bu ay 13 ocak regl tarihim.14ünde çift çizgiyi görsem yaaaa

inşallah gönlüne göre olur canım... Bol bol dua et hem kendin hem de buradakiler için :)

Sen ne kadara aldın canım testleri?

canım benim eltim düşük yapmıştı hastanede yatarken yanında birisi daha yatıyormuş doktorlar dış gebelik diye kürtaja alacaklarmış son bir defa ayrıntılı ultrasonla bakalım demişler ve o da ne kadının ikizleri varmışşş yani korkma bence de o yerleşme kanamasıdır bence sen başka bir doktora git ben olsam o doktora bir daha gitmem

gitmicem canım artık zaten gece acil dr du kendi dr değildi inşallah öyledir...

yok canım yanlış biliyosunsanırım dış gebelikte artış çok yavaş olurve adet gecikmesi olmadan ortaya cıkarmış kanama ile birlikte bende kanama oldu ama 1 2 damla devamı gelmedi,2günde 2 katına artan bi hamilelik normal sayılıyormuş tabikii rabbim büyük o en iyisini bilir ve nasib eder.

O zaman o değerle kesin hamilesindir canım ne diyelim... Doktora git kandan bir kere daha baktır ve doktora görünüp anlat, bize de haber ver sonucu...

çooookkk çoookkk teşekkür ederimmm arkdaşlarımmm .. ilk öğrenen siz oldunuz eşim bile sizden sonra öğrendi :1::1::1::1::1:

Ultrasonda gerçekten gözükmezmiş ben cahil olunca işte ne biliym bakar diye düşündüm:1::1::1::1:

Daha bir kaç günlükmüş bebeğimmm susamdan da küçük olsa gerek:1::1: haftaya cuma gel bakalım keseyi görmeye çalışalım dedi doktor.

DArısı sizlere olsun kızlar inşallahhh dualarım sizlerle..

Oyyy canim cok guzl bi haber bu duygulandim nerdeyse aglayacam bende gorebilecekmiyim ki o pozitifleri allahim yardim et bana ve tum istiyen kisilere senden baska istiyecek yalvaracak kimsemiz yokkkkkkk....

kızlar ben de bu sabah kontrole gittim bebeğimin kesesini gördüm içinde de mini minnacık bebişim doktor herşey yolunda dedi 5gün geriden geliyormuş o da geç yumurtlamamdan kaynaklanıyormuş sorun yok dedi 2 hafta sonra da kalp atışını duymaya gideceğiz Allah nasip ederse çok güzel bir duygu :16: Rabbim herkese tattırsın inşallah
ayy ne güzel rabbim bizede nasip etsin inş...
eslemcim çok fazla giremiyorum siteye işten dolayı benim yasini ekledin dimi okudum diye yazmıştım bu ara vede misafirim var işlerimi ayarlayım yine alırım canım
cnm rümeysa için olanı yazmıştım evet
yeşımcim hayırlı olsun.meryem suresini okumaya başlayalım bence.ben eşimin ailesıyle yaşadığm içn bebek içn dua etmiorum eskıdn dilimdn duayı bırakmazdm herkez korun dio
cnm nie eşinin ailesiyle yaşıosun evlendiğinden beri mi yeni mi

cnm sen adet oldun muu

Beklemek insani gercekten yipratiyor...Düsünmeyeyim diyorum ama aklim yinede kayiyior...:18: Ilginc olan birde, bu ay bizim ilk calismamiz...:17: Herkes icin Hayirlisi olsun!

eslemcimm 4aylık evliyim nezaman ayrılıcamızda belli değil
kafam karışık napcamı bilmiorum hamile kalmayı istiyorum ama bu durumum kafamı karıştırıyor burdaki arkadaşlarım sakın diyor çok haklılar ama onların yanındada daha kolay büyütürüm maddi anlamda diyorum bide bebek sevgimi bastıramıyorum kafam çok karışık

Back