Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah 6tane hamilemiz oldu kızlar
bende istiyorum artık anne olmak
Ben de istiyorum önümüzdeki ay halay çekilenler arasında olalımmm
Bat; "Beklenen Adet Tarihi" demek canim :)
inşallah yaaa kızları hamilelik haberine çok seviniyoruz biz hamile kalınca neler yaparız kim bilir
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah
bizi de tez zamanda evlatlarımıza kavuşturur inşallah
Kızlar dün sipariş verdiğim ovülasyon testleri ve preseed jelim an itibariyle elime ulaşmış bulunmakta. 20 ovü test+2 tane ultra erken gebelik testi=22,90 tl.
eczaneden ovulasyonun 2 tanesini 6 liraya alıyordum+erken gebelik testleri eczanede 20 liraya satılıyor. yani eczaneden alsam 100 lira internetten aldım 22,90 gerçekten şaşkınım :))
Kendim de internetten alışverişten korkan biri olarak şunu diyebilirim ki güvenli sitelerden yapılan alışveriş hiç bir sorun yaratmadan kolayca gerçekleşiyormuş...
Hayıt suyunun tadı nasıl? bide nasıl ve günde ne kadar içtin canım? kaçıncı gün başladın içmeye?
Hemen başka bi doktora git ve netleştir durumu canım.. İkiz olabilir ya da dış gebelikte de değerin çok hızlı yükseldiğini duymuştum... sonucu buraya da yaz merak ederiz..
kızlaaarrr bana da dua edin 4 aydır umutlandım olmadı.bu ay 13 ocak regl tarihim.14ünde çift çizgiyi görsem yaaaa
Canim benimde elimde testlerim bugun geldi 15 gebelik testti 30 ovul. Testti
canım benim eltim düşük yapmıştı hastanede yatarken yanında birisi daha yatıyormuş doktorlar dış gebelik diye kürtaja alacaklarmış son bir defa ayrıntılı ultrasonla bakalım demişler ve o da ne kadının ikizleri varmışşş yani korkma bence de o yerleşme kanamasıdır bence sen başka bir doktora git ben olsam o doktora bir daha gitmem
yok canım yanlış biliyosunsanırım dış gebelikte artış çok yavaş olurve adet gecikmesi olmadan ortaya cıkarmış kanama ile birlikte bende kanama oldu ama 1 2 damla devamı gelmedi,2günde 2 katına artan bi hamilelik normal sayılıyormuş tabikii rabbim büyük o en iyisini bilir ve nasib eder.
çooookkk çoookkk teşekkür ederimmm arkdaşlarımmm .. ilk öğrenen siz oldunuz eşim bile sizden sonra öğrendi
Ultrasonda gerçekten gözükmezmiş ben cahil olunca işte ne biliym bakar diye düşündüm
Daha bir kaç günlükmüş bebeğimmm susamdan da küçük olsa gerek haftaya cuma gel bakalım keseyi görmeye çalışalım dedi doktor.
DArısı sizlere olsun kızlar inşallahhh dualarım sizlerle..
O zaman o değerle kesin hamilesindir canım ne diyelim... Doktora git kandan bir kere daha baktır ve doktora görünüp anlat, bize de haber ver sonucu...
ayy ne güzel rabbim bizede nasip etsin inş...kızlar ben de bu sabah kontrole gittim bebeğimin kesesini gördüm içinde de mini minnacık bebişim doktor herşey yolunda dedi 5gün geriden geliyormuş o da geç yumurtlamamdan kaynaklanıyormuş sorun yok dedi 2 hafta sonra da kalp atışını duymaya gideceğiz Allah nasip ederse çok güzel bir duygu Rabbim herkese tattırsın inşallah
cnm rümeysa için olanı yazmıştım eveteslemcim çok fazla giremiyorum siteye işten dolayı benim yasini ekledin dimi okudum diye yazmıştım bu ara vede misafirim var işlerimi ayarlayım yine alırım canım
cnm nie eşinin ailesiyle yaşıosun evlendiğinden beri mi yeni miyeşımcim hayırlı olsun.meryem suresini okumaya başlayalım bence.ben eşimin ailesıyle yaşadığm içn bebek içn dua etmiorum eskıdn dilimdn duayı bırakmazdm herkez korun dio
Canim benimde elimde testlerim bugun geldi 15 gebelik testti 30 ovul. Testti