Kızlar şimdii baştan anlatayımm
Bu ay ben hayıt suyu, östrojen arttırıcı bitkisel bi karışım, bi de bitki çayı kullandım (aktar özel olarak hazırlamıştı).. Eşimde sperm sayısını arttıracak bir karışım kullandı onu da yine aktar özel olarak hazırlamıştı. Biz bu malzemelere 150 lira para verdik. Adetten sonra kullanmaya başladık ikimizde yumurtlama tarihine kadar kullandık. aslında adete kadar kullan demişti aktar ama ben dinlemedim onu
Günaşırı ilişki, tabi yumoş günlerinde günde 1 oldu. yumoş günü geçtikten sonra saldım çayıra mevlam kayıra
ama çok fazla da ara vermedik.
Belirtilerden bahsedecek olursak;
yumoş gününden beri karnımda batmalar kısa süreli ağrılar oluyodu. Sık idrara çıkıyordum (su içmeye bağlamıştım bunu ama dğeilmiş). Bi kaç gün ağızda kuruluk oldu.
Battan 8-9 gün önce göğüslerim ağrırdı 6 gün kala ağrımaya başlamıştı, şu anda pek bişey yok. bat öncesi 1 hafta kuruydumm batım geçti akıntım gelmeye başladı ama günde 1-2 kere filan öyle çok değil. Karın ağrım devam ediyor.Öyle yani kızzlarrr...
güzel belirtilerle güzel hamişlikler sizleirn olsunn..
Ha bi de ben meryem suresini okumaya başlayalı tam 5 gün oldu ilginçtir ki doktor da bebeğimin bir kaç günlük olduğunu söyledii ..