kızz alprumi bekliyom ya ben burda emir bebek gelcek diye
ama bende emir bebeği yapmayı bilmiyoryum bide nazar boncugu nasıl yapılıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızz alprumi bekliyom ya ben burda emir bebek gelcek diye
ama bende emir bebeği yapmayı bilmiyoryum bide nazar boncugu nasıl yapılıyor
Bu mesajdaki simgelerin üstüne gelince kopyalayabiliyor musunuz ki?
eee sonra ne yapıcak canım
forum ayarlari => ayarlarim => hesabim => secenekleri duzenle => cesitli secenekler`den -mesaj editor- kismini "standart editor-toolbar" olarak isaretleyin ve degisiklikleri kaydedin kizlar ve smileyler sizin
Ayberk_ece gururla sunar
Forum Ayarlari => Ayarlarim => Hesabim => Secenekleri Duzenle => Cesitli Secenekler`den -mesaj editor- kismini "Standart Editor-Toolbar" olarak isaretleyin ve degisiklikleri kaydedin kizlar ve smileyler sizin
Ayberk_ece gururla sunar [
[rıght][/rıght]ayberk_ece
kız helal olsun sana. Ben de nasıl yardımcı olabilirim diye debelenip duruyordum
[rıght][/rıght]
sanada teşekkürler canım
inşallah gönlüne göre olur canım... Bol bol dua et hem kendin hem de buradakiler için :)
Sen ne kadara aldın canım testleri?
ay yok kız ben ne yaptım ki
ayberk_ece
kız helal olsun sana. ben de nasıl yardımcı olabilirim diye debelenip duruyordum
ilğili olman bile yeter tatlımmmmm
evet cnm yaa gerçekten çok güzel mealide çok güzel cnm yaa bende kendimden çok umutluyum inş. hayal kırıklığı yaşamammmEvet eslem Meryem suresi mucize gibibirşey..Adetim bitsin bende okumaya başlıycam inşşş..Ay eslem ben senden çok ümitliyimm hadi hemen alalım artık hamile haberini senindeeee..
:
Kızz kızz bu kızlı erkekli oldu ya Bak bu daha iyi
haklısı canım ya şimdi fark ettim çok utandım ama şimdi doğrusunuhemen yapıyorum Oldumu şimdi