batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

kızlarr ben geldimmm sonucum şimdi çıktııı 96.17... ayy kızzlarrr siz halaya başlayınn. Bende doktora gidiyorum belki ultrasonla bakar..

ayyy çok sevindim:49::49::49::49::49::36::36::36::32::32::32::16::16::16::16::1::1::1::40::40::21::21::21::21::21:

Ayyyyyyyyyy yeşilciiiikkkk çoook mutlu oldum yaa bu harika bir haberrr....Allahım bize de nasip etsin inşş yaaaaaaaa.... :32:32::32::32::32::32::32:

şu en son cümleyi okuyunca tüylerim diken diken oldu cnm yaa benimde benimde 20. günüm okumaya başlayalı bi gün unuttum okumayı ama bişi olmaz heralde inş. bnde güzel haberler almak istiyorum bu ay dua et bana nolurr cnmm

Evet eslem Meryem suresi mucize gibibirşey..Adetim bitsin bende okumaya başlıycam inşşş..Ay eslem ben senden çok ümitliyimm hadi hemen alalım artık hamile haberini senindeeee..
::49::49::49::40::40::40::1::1::1::1::1::1::1::1:

kızlar ben de bu sabah kontrole gittim bebeğimin kesesini gördüm içinde de mini minnacık bebişim doktor herşey yolunda dedi 5gün geriden geliyormuş o da geç yumurtlamamdan kaynaklanıyormuş sorun yok dedi 2 hafta sonra da kalp atışını duymaya gideceğiz Allah nasip ederse çok güzel bir duygu :16: Rabbim herkese tattırsın inşallah

Petekcimm ne güzell yaa Allah bizede nasip etsinn inşşş...

canım bu mesaja cevap verirken altta sağ köşede alıntı yap yazıyor oraya tıklayınca da en altta suratlar var.

Canım bende suratlar diye bir yazı veya link falan yok sadece bu mesajın hemen altında MESAJ SİMGELERİ YAZIYOR ama onlar surat değiller..Birde onun altında bunlar yazıyo başka yok

Diğer Seçenekler
Çeşitli Seçenekler:
Mesajda linkleri otomatik olarak göster
Will turn Example Domain into Example Domain.
Automatically retrieve titles from external links
Eklentiler
Eklenti ekle:

İzin verilen Eklenti tipleri: gif jpeg jpg png
Abonelikler
Konu Abonelik ayarları:

Değerlendirme
Rate this thread with the following value:

Canım bende suratlar diye bir yazı veya link falan yok sadece bu mesajın hemen altında MESAJ SİMGELERİ YAZIYOR ama onlar surat değiller..Birde onun altında bunlar yazıyo başka yok

Diğer Seçenekler
Çeşitli Seçenekler:
Will turn Example Domain into Example Domain.
Eklentiler
Eklenti ekle:

İzin verilen Eklenti tipleri: gif jpeg jpg png
Abonelikler
Konu Abonelik ayarları:

Değerlendirme
Rate this thread with the following value:

Allah Allah suratları görmek için belli bir süre yada mesaj mı gerekiyor ki? :26:

canım bende suratlar diye bir yazı veya link falan yok sadece bu mesajın hemen altında mesaj simgeleri yazıyor ama onlar surat değiller..birde onun altında bunlar yazıyo başka yok

diğer seçenekler
çeşitli seçenekler:
will turn example domain into example domain.
eklentiler
eklenti ekle:

Izin verilen eklenti tipleri: Gif jpeg jpg png
abonelikler
konu abonelik ayarları:

Değerlendirme
rate this thread with the following value:

canım bendede aynısı var surat falan yok ama şöyle yapabilirsin iki nokta üstüste sonra rakamlarda herhanği bi sayı yaz tekrar iki nokta üstüste koy sonra önizleme vat tıkla yaptıgı suratı çıkaçak göreceksin :9:

canım bendede aynısı var surat falan yok ama şöyle yapabilirsin iki nokta üstüste sonra rakamlarda herhanği bi sayı yaz tekrar iki nokta üstüste koy sonra önizleme vat tıkla yaptıgı suratı çıkaçak göreceksin :9:

ama neden göremiyoruz ki biz acabaaaa ben görmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm

:14::14::14::14: :2: :3: :4::5::6::6::6::7::8::9::0: :11::12::13::14::15::16::17::18::19::10: :21::23::22::24::25::26::27::28::29::20::33::32::34::35::36::37::38::39::40::30:

bende istiyorum ama oluyor
: : Bu yaptığım iki nokta arasına mesala 49 yapınca :49: Bu şekil oluyor

evet onu bende biliyorum da unutuyorumm bazen görmek daha iyi..ama bu önizleme de güzelmiş bütün sayılarla önizleme yaptım bir sürü suratlar çıktı çok tatlılarmışşş ne güzel şeyler vaarrrr :13::13::13::13::35::35::35: hele bu çok güzellllllll hihoooooyyyyyyyyttttt :4::4::4::4::4: bide buuuuu :8::8::8::8:

Back