• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batık agda

Cennet Annesi

PAPATYAA 🐣 MELİSA 🧚‍♀️🐣
Pro Üye
Anneler Kulübü
14 Ocak 2016
805
9.684
138
29
Kizlar marketteki hazr agda bantlari bacaklarimda batik yapti sivilce gbi yeni evkurdan agda makinesi aldim ama bacaklarimin o hazr agda bantalarinin yaptigi batik ve sivilcelerden kurtarmak istiyorum sizinde boyle sorununuz oldu mu ?

Ponza taşı kese nemlendirme herseyi denedim tık yok
Hayır sivilceli yapimda yok ergenlikte bile yüzümde yok denecek kadar az çıktı bacakta niye çıkar ki

Bende de çok fazlaca batık vardı evde kullanılan lazer cihazından kullanıyorum hemen hemen bitti baktıklar...

Sert keseler varya, onlarla keseleyenleri biliyorum işe yarıyormuş.

Ha bide jilet:KK53: lazerden önce yapıyodu kız, batık falan kalmıyor çünkü sonraki gün dirilişe geçiyorlar :KK53:

Kizlar cozumu anlatiyorum:

Bacaklari 1 ay falan hic almiyosunuz. Killari baya uzatiyosunuz.bu arada dustan her ciktiginizda bebe yagi ile nemlendiriyosunuz. 1 ay sonra agdaya gidiyosunuz kuafore. Yine killar baya uzayana kadar bekleyip, nemlendirip agdaya gidiyosunuz. 3 ay bunu yaptim duzeldi. Kese kullanmadim hic

Benim kuzenimde çok oluyor batık .
Jilet vuruyor arada o şekilde azalıyormuş diye duymuş .

Lazer cihazi bende çok çok işe yaramadı biraz söndü 4 aydır kullaniyorum
Belkide acele ediyorum bilemedim :KK31:

Kizlar ben ponza tasi feln denedim ama cozum yok nemlendiricem kremle her aksam bakalim nasil oluyor jilet yapamam ben.

Şey bir de ayıp olmazsa, hadi diyelim ki bacak için ponza taşı kullandık ve sonuç aldık.
Genital için önerisi olan var mı?

Ben o batiklari igneyle oydum 3 senedir lekeleriyle ugrasiyorum... Leke icinde ayrica yazmisken soyliyim Bio oil iyi geldi cok sukur. Makine yuzunden oldu hep artik jiletliyorum (lazere hazirlik amacli) batiga dair birsey kalmadi.

Makina yüzünden bende de batıklar oldu, ve iğneyle çıkardım öyle berbat lekeler oldu ki, kurtulana kadar yıllar geçti.
Jilet ve lazeri tavsiye ederim.

Onu ilk defa duydum gerçekten bilgim yok ama benim kullandığım baya iyi
Sen ne kadara ne zaman aldin canim
Ben bu yaz aldim 1500 tl ye annemin cene bölgesinde beyaz killar vardi onun için bunu aldim başka markaya daha uyguna vardi aslinda
Yani bacaklarin ve genital bölge kollar bayagi azaldi aslinda
Batiklar var ama gitmedi oda eski ye göre bayagi söndü ama jilet vurunca gene cikiyo ortaya sivilce olsun kızarıklık olsun

Back