- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #1.601
bizde ilk aylar böyleydik :) şimdi iki ginde bir ama kuralı var işi :)
neymiş kuralı?...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde ilk aylar böyleydik :) şimdi iki ginde bir ama kuralı var işi :)
rize canım...yok özel hastane değil buralar çok aşırı yoğun değil ...varikosel ameliyatı için 5 6 ay bekleyenler var biz Allahtan doktor ameliyat tarihi verdiği o ay için de olduk...o bakımdan buralar iyi...
hergün ilişki olmuş.koca ay içinde.2. ayda hamile kalmış.hani sperm kalitesi düşüyodu..
herşey yalan, ben gidiom
banyo manyo yapmıyorlarmıymış?çalışmıyorlar mı?oldu mu çocukları?
benim arkadaşımın eşi çalışmıyordu bi de belli bi süre çalışmadı o ara hep çocuk çalışmışlar, ayaklarımı dikiyorum havaya yarım saat duruyorum tekrar çalışıyoruz diyordu sabaha kadar böyleymiş:))
bilmem canım yapıyorlardır ama arada galiba:))hatta evde çıplak geziyoruz üstümüzü bile giymiyorduk diyordu:)) ,eşi çalışmıyordu evlendikleri ilk yıllarda...oldu çocukları 1 yaşında şuan...
:)) evet canım iyi olur ama keşke olsa...geçen eşime diyorum ki keşke bilgisayara bağlanan bi ultrason cihazı olsa ne zaman yumurtladım diye baksak o zaman çalışma olsa , acaba çatladı mı diye her ay 1 gün dur ertesi gün çalış bu moda girdik 2 yıl boyunca görev haline geldi resmen...
günde kaç kere yani?o ay hamile kalabildi mi?
rize canım...yok özel hastane değil buralar çok aşırı yoğun değil ...varikosel ameliyatı için 5 6 ay bekleyenler var biz Allahtan doktor ameliyat tarihi verdiği o ay için de olduk...o bakımdan buralar iyi...
valla ayaklarımı dikiyorum daha sonra tekrar çalışıyoruz böyle sabaha kadar oluyor diyordu abartıyo muydu bilmem biraz garip bi kız zaten... o ay değil de 2.ayı hamile kaldı...
ben son 5 ay içerisinde çektirebilirsem filmi şansım var derim herhalde.ayda 24 kişi ile koca izmir nasıl biter?
hangi erkek dayanır ona.hem sperm bile oluşmaz ki.evde çıplak gezmek ne kadar günah. olacağı vardır olmuştur.abartıyordur bence.yaşı kaçtı?
olsun canım belki gerek kalmadan hamile kalırsın...her şeyde vardır bi hayır...inş gerek kalmaz...
orası öyle canım...ya bu kız evlenmeden önce diyordu zaten benim sevgilim evde hep çıplak geziyor anadan doğma diye biz kızıyrduk sus kız neler anlatıyon diye...o zaman 23 yaşında idi...
anca eskileri okudum bitirdim bakın bugün ne oldu.işten çıktım kapıda 2 tane abla vardı.1'i dedi ki ''yolcu mu var kııız''.o nerden çıktı dedim.kirpiklerin top top olmuş dedi.Allah mı söyletti yoksaaaaaaa
sevgilisini mi izliyormuş nasıl geziyor diye? töbeeeeeeeee
hamilelik belirtilerinde var bu canım...inş vardır adet olmadın hala demi...
bi ara onunla yaşıyordu bu kız ...o zaman öğrenmiş...
olmadım.ağrım sancımda yok