Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54

gözünaydın canım bebeğin inş.seninledir ve kalp atışlarını duyarsın güzel haberlerini bekliyoruz

Benim cadı bacım herşeyi bülür yav, ne diyon sen,

Yav datlım hele anlat biraz belirtilerini falan, memelerde nasıl bir değişiklik oldu, farklı dediğin nasıl farklıydı belirtilerin
Benim gogus hassasiyetim farkli oldu adet zamani olan gibi degildi...icleri agriyordu resmen uclari degil...adet zamani uclari hassas olur dokunamazdim...bu sefer uclar degil ici... sut bezelerinin oldugu yerlere dokununca agriyordu...agirlasmisti..hafif sıkınca egilince ve ustune yatinca agri oluyordu...bir de diger degisiklik kalp atislarim oldu...daha hizli atiyordu ve hani heyecanlanirsin kalbin bogazinda atar ya oyle tuhaf bir his..aksamlari oluyordu...heyecanli bir his icimde...kasik agrilarim farkliydi yine adet olucak gibi ama daha tatli degisik bi agri...agri ama ne biliyim ben burdayim mi diyor degisik duygular vardi bende anlatamiyorum...adet agrisi baslar bilfiil devam eder bu kesik kesikti...gelip giden agrilar...adet olacagim yakin zamanlar sabahlari sanciyla uyanirdim aksama kadar cekerdim...bu aksine agri olmadan uyandim kesik kesik ara sira agrilar..batmalari seyirmeleri sag tarafimda esneyince batma oluyordu..bikac kez bicak saplanmasi gibi ani agrim oldu ama en onemlisi yumurtladigim gunun tam 1 hafta sonrasi yasadigim inanilmaz agri...yerimde duramadim agridan inanilmaz bi agriydi...ve o gun yerlesmeye yormustum bu agriyi ve hakli ciktim...akintim krem gibi beyaz bazen sarimtrak kokusuzdu yogun olmasada hissettiriyordu...normalde kuruyumdur...vucudunuzu cok iyi tanirsaniz ve dinlerseniz farkli hisleri anliyor yasiyorsunuz...birde ben cok duygusalim hele adet yaklastigi zaman daha da hassas olurum dizilere filmlere haberlere herseye aglarim bu sefer adete yakin tam tersi oldu ve dedim ki bnm gibi sulu gozlu bu kadina ne oldu ve suphelerim daha da artti duygularim tamamiyle degisti...cok sinirli bi yapiya burundum ufacik biseye ters cvp verir oldum...kirpik olayina inanmiordum ama bende oldu...ben hamililege hazirlanmada once kendini iyi incelemistim ve kirpiklerim normalde de ust kisimlar carpikti ama alt kirpikler duzgundu...alt kirpiklerim uzadilar ve tuhaf bicimde sekilleri bozuldu...saclarim inanilmaz parlio sanki biryantin surmus gibi...her zaman ayni yerde cikan sivilcem cikmadi :)) halsizlik olarak sadece bacaklarim halsizdi tasiyamiyormus gibi hele sag bacagim resmn topalliyorum...ayrica uykuyu sevmeyen ben aksam yemeginden sonra koltuktan kalkamiyor yigiliodum erken uyumak istiodum...ates ve asiri usumem oldu...ben kisin kazak giydigimi bilmem kar yagar ben cama sifir kollu cikardim o kadar yani...beni kazakla görenler gozlerine inanamadilar :))ayrica 2 gözümde cok seyirdi belirtimi bilmem ama 10 gun surdu su an yok...destan destan yazdım belirtiler konusunda :)))
çok sev,ndim canım Allah hayırlısyla kucağına almayı nasip etsinn sağlıklı gelsin dünyaya:))
Aminnn...insallah...sagolasin...Allah isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin insallah...
Canım cokkkkk sevibdim darisi basimiza .... ben bugun adet oldum
Amin insallah canim insallah onumuzdeki ayda senden guzel haberler aliriz...
günaydın kızlar.

Gunaydin melegim...hakli ciktin bak...

gözünaydın canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerinde başına inş.

tatlım hayırlı olsun bebişin darısı bu ay bizim de başımıza inşallah

Aallah tamamına erdirsin canım darısı bize olsun

ben bilirim bacım. ayrıca göz seyirmesi kesinlikle bi belirti eet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…