Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54

inşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versin...bnm ateş hiç 36.1 i görmemiştir...çok ateşli hatunum ayıptır sölemesi ...o ateşe bende pek inanmıom adet olduğum gün bile 36.5 ve üstüydü ne bilem bu ateş işine kafam basmadı bir türlü...

hamile kalırsam korkuyorum aslında...ilk hamilelğim gibi olursa diye...Hayırlısı Yüce Rabbimden...hyrlı haberler veririm inşallah...

Avavred, HepNasip, MehmetElif, Mujum gelin çabuk buralara, buralar sizi çok seveeeerrrr, buralar sizsiz ne edeeeerrrrr, la gelin dellendirmeyin beniiiii, ne kaçtınız laaaaannnnnnn, ne güzel şarkı oldu la, tarkana mı versem acep

İlk hamileliğin problemli miydi canım

ateş buysa kesin hamilesin.bana güven.

İlk hamileliğin problemli miydi canım

evet canım...düşük şekerle boğuştum ne yapsak çıkmıyordu bayılıyordum falan...ayrıca 9 ay kustum...kilo verdim ilk altı ay sonraları düzeldi ama zor bir süreçti...hamileleğimden hiçbişi anlamadım ve bir an önce doğsun istedim...ve çok aşşağıda taşıdığım için erken doğum riskim vardı...38 haftalık oldu...

hepnasip arkadaşın dediği gibi hamileysem inşallah şahane geçer benm için keyif almak istiyorum ya bu sefer...sıkıntım olmasında naz yapayım yaaa...

Lan ben ne zaman hamile kalacam bana bişe söle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…