- 5 Haziran 2010
- 1.649
- 217
-
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #9.341
Eger daha once hic gecikme yasamadiysan hamile olabilirsin.....bacım bende adet olamadım ya la.böyle datlı datlı ağrıyıp duruyo.
lannn söyledim işte daha ne deyimmm
bacım bende adet olamadım ya la.böyle datlı datlı ağrıyıp duruyo.[/QUOT ayyy inşallhh olmazsınn yaa .ne güzel sen halaa gizemini koruyorsun
Eger daha once hic gecikme yasamadiysan hamile olabilirsin.....
nette okudum kimisi hamile oldugu halde kanda cikmamis.... Daha sonraki testlerde cikmis belki seninki de gec dollenmedir.....
bacım bende adet olamadım ya la.böyle datlı datlı ağrıyıp duruyo.[/QUOT ayyy inşallhh olmazsınn yaa .ne güzel sen halaa gizemini koruyorsun
lan ne gizemi.sadece adet olamıom.durmum sizden beter.
insan bırakır mı çocuğunu çocuğu oldu diye.o ne bilcek evladı.ama iyi bakılıyorsa en güzeli tabi.
eşim gelince aldık aslında, ama çok huysuzlaştı, yapmadığı şeyleri yapmay başladı..
sürekli mavvvwwww mawvwvwvvwvwv gezindi.
bizde eşini istiyodur diye geri verdik, çok sevio onlarda arada gidip hasret gideriomm
,napimmm
allahım güzelliğe bak yarabbim.
kız ben hayvan delisiyim.böyle gördüm mü aşık oluveriyorum.
bahçemde tam 17 kedim var beslediğim.
gelip gidenler hariç.
bide oğluşum var teyzesi.
oyh anası kurban olsun ona.
lan ne gizemi.sadece adet olamıom.durmum sizden beter.
olsun kızz ümitt yinedee .gelmeyen kırmızılardan ümit kesilmezzsen soğan suyukürü dene istersen adetin gelirr (hamile olmadığından eminsen)
beim yan binada petshop var, onun bahçesinde bakıyorusss
kaç tane var bilmiyorum ama işten gelişimi görmn lasımmm
bana eşlik ediyo miniş patilerrr
olsun kızz ümitt yinedee .gelmeyen kırmızılardan ümit kesilmezzsen soğan suyukürü dene istersen adetin gelirr (hamile olmadığından eminsen)
e bacım test yaptım.eminim gibi.azaz ağrılarımda oluyo.ama içmem daha.cumartesi doktora gidimde bi hele.
benim kocamda ben gibi allaha şükür.sokakta gördüğümüz muhtaç hayvanı kaptığımız gibi veterinere götürüyoruz.iyileştiriyoruz.sonra beslemeye devam.
süper bi duygu bu.ne beni daha mutlu eder bilmiyorum.
sende ben gibisin belli ki.sevdim seni.yanaş az.
e bacım test yaptım.eminim gibi.azaz ağrılarımda oluyo.ama içmem daha.cumartesi doktora gidimde bi hele.
git bakalım hayırlı sonuçlar olur inşllhhben bi mola vereyimm
o zaman buda benim oğlum teyzeleleri.maşallah deyin.