Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54

Yok guzelinm yaa daha belkli bile degil o ayri bir dert zaten dusun dusun kafamda sac kalmadi yemin ediyorum.:44:Bu aralar bir canlanma var varikosel topiginde.Keske herkes iyi olsa da topic bombos hatta boyle bir topic olmasa.Birde orayai yoklayayim bakim az

ohhh valla senin adına sevindim

büyükler derya sık muhabbet tez ayrılık getirir diye aynen öyle

Offffff bu KVler yok mu.......
Ya pek seviyorlar gelinleriyle bişeyler yapsınlar biryerlere misafirliğe gitsinler veya eş,dost,akraba toplayıp sana misafirliğe getirsin.offffff
Benimkide bööööyle.çok severim kendisini.ama gecengün tutmuş diyor ki 'gönül ablanlar toplanıp sana gelmek istiyormuş.sana ne zaman uygunsa'dedi bende bir an boşluğuma denk geldi 'ben akşam 8 de evde oluyorum ancak akşam çaya alabilirim'deuiverdim ama ayıp oldu aslında
Sonra biraz topladım ama .......
Amaaaan napıyım

yapacak bişey yok zorlamasınlar biziii demiii

canım pek telle araşmazlar o yüzden öyle alışıldı bende hiç gerek duymadım tel numarasına bir şey olunca eşim arıyor zaten....fazla konuşmamak lazım boşver olmasın

AMİNNNNNNN

en iyiside bu galibaaa ohhh ne rahattt

alla alla biz çıplak mı geziyoruz....

ben elimden gelse gelinlikle iş yapacağım.benim düğün öncesine kadar kadı n yerde bulaşık yıkıyordu(yanlış anlaşılmasın yukarıda hiç kullanılmayan yesyeni mutfağı var)annem kalkıp yerde bulaşık yıkamıyorum diye kızıyordu.şimdi yaptırdılar aşağı tezgah yıkıyorum bulaşıklarını

kızlaaaaaaaaaaar battaniyem nasıl gidiyooooooooor?

Eklentiler

• $100_3863 (3000 x 2250).jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…