- 20 Eylül 2013
- 1.053
- 79
- 34
-
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #9.161
belli oldu mu günü canım...bu ara varikosel topiği aktif olmaya başladı önceden bir kişi bile ara da uğrardı şimdi maşşallah uğrayan çok..hatta demin biri ameliyattan 7 ay sonra hamile kaldığını, şuan çocuğunun 1 yaşında olduğunu yazdı..ne güzel...
Giiiz kosup bir nobetci eczane bul.....
evet canım bu konuda çok rahatım hatta belki inanmayacaksınız ama kaynanamın bile numarası yokaramızda sorun yok ama teli de yok fazla araşmayız o yüzden bi tek kaynımın ve görümcemin teli var sadece görümcemle tel olarak görüşüyorum...
benim eltim var ama yok gibi varlığından haberim yok 4 yıllık evliyim tel numarası bile hala yok allah herkese böyle elti nasip etsin
benim kocam neden gece vardiyasında ya,
ilk günden başladılar aramaya
KV___ bugün gel dolma saralım
ben___ evime gideyim çok işim var
KV____ tamam yarın gelirmisin
ben___ tamam geleyim
KV ____ gelde sevimlere gidelimm...
bu kadın gündüz evde durmuyoda gecedemi aynı ya
kocan evde otur oturduğun yerde, kocan, k.oğlun işten gelmiş
,onlar evdeyken ne diye dışarı çıkarsın
hadi çıktın benle derdin ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqqqqqqqqqqqqqqqqq
ohhh valla senin adına sevindim
büyükler derya sık muhabbet tez ayrılık getirir diye aynen öyle
Offffff bu KVler yok mu.......
Ya pek seviyorlar gelinleriyle bişeyler yapsınlar biryerlere misafirliğe gitsinler veya eş,dost,akraba toplayıp sana misafirliğe getirsin.offffff
Benimkide bööööyle.çok severim kendisini.ama gecengün tutmuş diyor ki 'gönül ablanlar toplanıp sana gelmek istiyormuş.sana ne zaman uygunsa'dedi bende bir an boşluğuma denk geldi 'ben akşam 8 de evde oluyorum ancak akşam çaya alabilirim'deuiverdim ama ayıp oldu aslında
Sonra biraz topladım ama .......
Amaaaan napıyım
canım pek telle araşmazlar o yüzden öyle alışıldı bende hiç gerek duymadım tel numarasına bir şey olunca eşim arıyor zaten....fazla konuşmamak lazım boşver olmasın
fotoğraf boyutu nasıl küçültülür?
AMİNNNNNNN
en iyiside bu galibaaa ohhh ne rahattt
alla alla biz çıplak mı geziyoruz....
Öyle yapcam inşallah:) bu akşamki tek çizgi doğal olarak
Hayırdır sana bi haller oldu diyo ne diyecek.tek yaptığımda öpüp sonrada saçımla oynamak yani
(((
:)))))))))
birşeyide bilsen şaşarım
hmmm pekkk güzel görünüyo
becerikli hatun
vallaaa güzell
ben beceremiyorummm