Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54

daha da kısalttım.mesela yemeği bana zehir etti.burnumdan getirdi demedim hihihi.
aynen öyle çare yok.

benimkide beni delirtiyor susuyordum ama o kim ki?son gittiğimizde patladım daha gelmem evine dedim benimki kardeşimin karısıyla da kavga etti kimseyle geçinemiyor diyor millete

Eşin sana sahip çıkıyor ya o yeter bence. Siz beraber oldukça halledersiniz

benim daha yok,
kv bulabilecek mi, emin değilim
ama valla bi delirtsin beni döverim ....

sabrım yokkk yaaa

ya nereye dövüon.arada kocan var.olan ona olur.
ama çok sakat işler ya.
ben ilk evlendiğimde milletin içinde eltimden için derdi ki kaynanam.bu benim ilk gözağrım.gerisinin önemi yok.
gerisi de ben oluyorum.

hayır bunu yaptığı kadın hakedio olsa bari.mahallenin ortasında kaynanasından bağıra çağıra çocuğunu almışta bi ağzına sçmadığı kalmış yani.

gerisi hahahahah gerisi ne demek biliyon sen anladın onu

hacı ilk gelini görücü usulü falan mı aldıkı

benimkide beni delirtiyor susuyordum ama o kim ki?son gittiğimizde patladım daha gelmem evine dedim benimki kardeşimin karısıyla da kavga etti kimseyle geçinemiyor diyor millete

anammmm,

eşim derki " karnana gelinin iyisi olmaz, adı var bikere biri gelin diğeri kaynana"

annem hep iyi anlatır babamnnemi de o bile çok çekmiş arkadaş,
eşleriniz arkanızdaysa gerisi yalan

E ne özelliği var da onu seviyo allasen ya öf içimi daralttı kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…