- Konu Sahibi tarantula9812739
- #9.141
E ne özelliği var da onu seviyo allasen ya öf içimi daralttı kadın
ananem der ki hep ;
kızım biri seni baştacı etsin istiyosan ağzına sçıcaksın.oda öyle yapıyo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E ne özelliği var da onu seviyo allasen ya öf içimi daralttı kadın
rabbim yardımcımız olsun.sizin orda kiralar ne kadar ucuzmuş nerde yaşıyorsun sen?
eşin geç mi geliyor iyi bari yemek yetişir.biz berber geliyoruz çoğu zaman o benden önce geliyor
yok lan.askerde görmüş beğenmiş abisi.zaten askerde olmasa beğenilcek tarafı yok.gözü görmemiş belli ki.nefes alsın yeter demiş.
ananem der ki hep ;
kızım biri seni baştacı etsin istiyosan ağzına sçıcaksın.oda öyle yapıyo.
Deveyi dikeni insanı bipeni. Olay budur.
ablacımmm
söylicem söylicem hep unutuyorummm..
ben senin o kızını varyaaaaahhhhh parçalarımmm parçalarımmm...
poposunu kaşı nolurrr
he ya orada öyleymiş uğraşmıyorsun
o şimdi hasta olamadı ya onun derdinde kimseyi gözü görmüyor
hımm saat farkını bilemedim
yok tatlım bu yazdığım testlerin hepsi ameliyat öncesi değerler...ameliyat sonrası 5.testimiz olacak.henüz yaptırmadık 5.testimizi... 4.testimiz yaptırmadan önce 3 ay proxeed plus kullanmıştık sonra 4.testi yaptırdık baktık yine artma yok diğer sonuçlarla aynı doktor ameliyat dedi...ilaç etki etmedi normale dönmedi değerler...
amooo kaynanalar eltiler çekiştirilmiş
eltim yokta biraz
biz ramazan bayramında annemle babamla kayınvalidelere gittik.elti hanım akşama kadar beklemiş kocası 7 de işten geliyor işten gelince geleceklermiş.neyse bizim karnımız acıktı sonuçta anam babam da var.çocuklarda gelecekti filan dediler.bende gelince yesinler artık dedim hem o saatte gelen insan yesinde gelsin evinde
zaten yaptıkları yemek kızartmayla bulgur pilavıydı.neyse bu hanım geldi karınları açmış 7 buçuğa kadar onları beklemedik ya yemeğe surat 1 karış.
kayınvalide dedi ki kızım koy ordan yemeğinizi yiyin hanım önce kalkmadı sonra kalktı sokurdandı yedi yemeğini
sonra bana diyor ki üstü giyinikmiş gelmiş neden yemek hazırlamışher zaman yapıyormuş üstü giyinikken yapamazmış
hanımın üstü giyiynik diye 70 yaşında kadın ona yemek hazırlayacak onu bekliyor
Kiz ben parcalayacam cadiyi senmerak etme, kasirim poposunu simdi, allah sana da versin boyle bi cadi insallah
benim eltim var ama yok gibi varlığından haberim yok 4 yıllık evliyim tel numarası bile hala yok allah herkese böyle elti nasip etsin
biz ramazan bayramında annemle babamla kayınvalidelere gittik.elti hanım akşama kadar beklemiş kocası 7 de işten geliyor işten gelince geleceklermiş.neyse bizim karnımız acıktı sonuçta anam babam da var.çocuklarda gelecekti filan dediler.bende gelince yesinler artık dedim hem o saatte gelen insan yesinde gelsin evinde
zaten yaptıkları yemek kızartmayla bulgur pilavıydı.neyse bu hanım geldi karınları açmış 7 buçuğa kadar onları beklemedik ya yemeğe surat 1 karış.
kayınvalide dedi ki kızım koy ordan yemeğinizi yiyin hanım önce kalkmadı sonra kalktı sokurdandı yedi yemeğini
sonra bana diyor ki üstü giyinikmiş gelmiş neden yemek hazırlamışher zaman yapıyormuş üstü giyinikken yapamazmış
hanımın üstü giyiynik diye 70 yaşında kadın ona yemek hazırlayacak onu bekliyor
Himm sen yazinca dedim bu yeni sonucmu acaba.Offf yaa kahverengi biseyler geldi bugun ve de kasiklarimdaki agri da artti benim yeni bat bugun sanirim
Öyle yapcam inşallah:) bu akşamki tek çizgi doğal olarakhergün aynı saatte yap
ne cevabı aldın kız merak ettim.yol o adamın saçlarını
en iyiside bu galibaaa ohhh ne rahattt
yok tatlım nerde o testi yaptıracağımız günü iple çekiyorum... tatlım üzülme inş bir dahaki ay olur, yeter ki olsun yani...
Nerdeee canim o gunler insallahh.Bende ameliyat gununu iple ceker oldum vllahi