Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
rabbim yardımcımız olsun.sizin orda kiralar ne kadar ucuzmuş :KK52: nerde yaşıyorsun sen?

Canımmm,

benim evim merkeze çok uzak yeni yeni gelişiyo, düğünden önce almıştık ucuza da aldık. Ankara BAĞLUM ( evimizin yeri)

ben kirada 500 e oturuyorum,

işsizken 6 ay kadar ondan öncede eşim askerdeydi bi 6 ay toplam 1 yıl kv de kaldım ben,
artık son can havliyle burayı buldum, Mutfak dolapları dökülüyo, dükkan üstü, güneş görmüyo, geniş ama...
ankara / demetevler..

buraya attım işte kendimi

ablacımmm

söylicem söylicem hep unutuyorummm..

ben senin o kızını varyaaaaahhhhh parçalarımmm parçalarımmm...

poposunu kaşı nolurrr

biz ramazan bayramında annemle babamla kayınvalidelere gittik.elti hanım akşama kadar beklemiş kocası 7 de işten geliyor işten gelince geleceklermiş.neyse bizim karnımız acıktı sonuçta anam babam da var.çocuklarda gelecekti filan dediler.bende gelince yesinler artık dedim hem o saatte gelen insan yesinde gelsin evinde
zaten yaptıkları yemek kızartmayla bulgur pilavıydı.neyse bu hanım geldi karınları açmış 7 buçuğa kadar onları beklemedik ya yemeğe surat 1 karış.
kayınvalide dedi ki kızım koy ordan yemeğinizi yiyin hanım önce kalkmadı sonra kalktı sokurdandı yedi yemeğini
sonra bana diyor ki üstü giyinikmiş gelmiş neden yemek hazırlamışher zaman yapıyormuş üstü giyinikken yapamazmış
hanımın üstü giyiynik diye 70 yaşında kadın ona yemek hazırlayacak onu bekliyor:KK47::KK47:

he ya orada öyleymiş uğraşmıyorsun :KK53::KK53:

o şimdi hasta olamadı ya onun derdinde kimseyi gözü görmüyor

hımm saat farkını bilemedim

Tamam sen benim odayi hazir ettir hemen ucup geliyorum oraya:KK9:

yok tatlım bu yazdığım testlerin hepsi ameliyat öncesi değerler...ameliyat sonrası 5.testimiz olacak.henüz yaptırmadık 5.testimizi... 4.testimiz yaptırmadan önce 3 ay proxeed plus kullanmıştık sonra 4.testi yaptırdık baktık yine artma yok diğer sonuçlarla aynı doktor ameliyat dedi...ilaç etki etmedi normale dönmedi değerler...

Himm sen yazinca dedim bu yeni sonucmu acaba.Offf yaa kahverengi biseyler geldi bugun ve de kasiklarimdaki agri da artti benim yeni bat bugun sanirim:KK43:

biz ramazan bayramında annemle babamla kayınvalidelere gittik.elti hanım akşama kadar beklemiş kocası 7 de işten geliyor işten gelince geleceklermiş.neyse bizim karnımız acıktı sonuçta anam babam da var.çocuklarda gelecekti filan dediler.bende gelince yesinler artık dedim hem o saatte gelen insan yesinde gelsin evinde
zaten yaptıkları yemek kızartmayla bulgur pilavıydı.neyse bu hanım geldi karınları açmış 7 buçuğa kadar onları beklemedik ya yemeğe surat 1 karış.
kayınvalide dedi ki kızım koy ordan yemeğinizi yiyin hanım önce kalkmadı sonra kalktı sokurdandı yedi yemeğini
sonra bana diyor ki üstü giyinikmiş gelmiş neden yemek hazırlamışher zaman yapıyormuş üstü giyinikken yapamazmış
hanımın üstü giyiynik diye 70 yaşında kadın ona yemek hazırlayacak onu bekliyor:KK47::KK47:

çok küsen her şeyden alınanlara gıcık olurum ayy :KK53::KK53: benimde kaynanacım öyledir. bi yemeniyi evime gelirken getirmedim diye kocama şikayet etmişti,iki ay küsmüştü. çokta fifi :63:

Kiz ben parcalayacam cadiyi senmerak etme, kasirim poposunu simdi, allah sana da versin boyle bi cadi insallah

AMİNNNNNNN

benim eltim var ama yok gibi varlığından haberim yok 4 yıllık evliyim tel numarası bile hala yok allah herkese böyle elti nasip etsin:KK1::KK1:

en iyiside bu galibaaa ohhh ne rahattt

alla alla biz çıplak mı geziyoruz....

en iyiside bu galibaaa ohhh ne rahattt

evet canım bu konuda çok rahatım hatta belki inanmayacaksınız ama kaynanamın bile numarası yok:KK1::KK1: aramızda sorun yok ama teli de yok fazla araşmayız o yüzden:KK1::KK1: bi tek kaynımın ve görümcemin teli var sadece görümcemle tel olarak görüşüyorum...

Son düzenleme:
Nerdeee canim o gunler insallahh.Bende ameliyat gununu iple ceker oldum vllahi

belli oldu mu günü canım...bu ara varikosel topiği aktif olmaya başladı önceden bir kişi bile ara da uğrardı şimdi maşşallah uğrayan çok..hatta demin biri ameliyattan 7 ay sonra hamile kaldığını, şuan çocuğunun 1 yaşında olduğunu yazdı..ne güzel...

X