- Konu Sahibi tarantula9812739
bekliyoruzda gelen giden yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim çift çizgin t çizgisi yani koyu mu inş koyudur hadi ahyırlısı yarın hemen gebelik testi yap canım inş hamilesindr...
Tatlım naptın yaptın mı gebelik testi, meraktayız :)
Kızlar benim BAT'ım 1 Kasım. Buyrun gelmesini hiç istemediğimiz BAT'ımızı birlikte bekleyelim. Olası bebirtilerimizi paylaşalım. Birbirimize destek olalım. Bebişlerimize kasım ayında kavuşmamız dileğiyle Hepinizi bekliyorum
selam kızlar listeye beni de ekler misiniz? bat 30 ekim ama kasım ın ilk günlerine sarkabilir. ilk deneme hüsranla sonuçlandı 6 ay sonra yeniden ancak hazır olabildik. inşallah olur :)
canm hayırlı olsun hepimiz için.bat 8 kasım.umarım olurrrrrrrrrrrrrrr
benimde BATım 31 ekim benide eklermisiniz heyecanlandım inşallah bendede bebiş vardır
Kızlar ekledim sizleri de listeye. Hadi inşallah uğurlu gelir listemiz :)
kııııııııııız mesaj listen dolmuş silermisin?
canım istersen fake mutluluk yaşatabilirim sana :)herkese merhaba...yok mu bi gelişme bebek haberleri falan şöyle bi halay çeksek biri çıkıp hamileyim dese :))
Selam kizlar varmi gelen giden kirmizilar
Canım şu an sadece VLDNMRT arkadımız var regl olan, onun bir sonraki BATını bekliyoruz artık. Onun haricinde regl olmamasını beklediğimiz mehmetelif arkadaşımız var, bence hamile :) Başkaaaa, yaklaşanlar var işte bekliyoruz. Sende ne var ne yok?
Canım şu an sadece VLDNMRT arkadımız var regl olan, onun bir sonraki BATını bekliyoruz artık. Onun haricinde regl olmamasını beklediğimiz mehmetelif arkadaşımız var, bence hamile :) Başkaaaa, yaklaşanlar var işte bekliyoruz. Sende ne var ne yok?
yumurtlamam 11'i daha erkendi gebelik testi için biliyorum ama yaptım.:))
Canım 2 gün sonra bi yap, 14 gün oluyo çünkü. Yabancı bi siteden okudum az önce, ovulasyon testleri daha erken gösteriyomuş gebeliği
bende bekliyorum bendeeeeeeeeeeeeee :) bu sabah ateşim 36,6 ydıııı :) umutlanmak istemiyorum ama kalbim deli deli atıyooo :))sarı akıntım arttıııııııııı
dün ovulasyonda çift çizgi çıkınca heyecanlandım valla inşallah