- Konu Sahibi tarantula9812739
günaydın kızlar...inş bekleyen arkadaşlardan güzel haberler alırız gelen güzel haberler bize de umut oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün yeni test yaptın mı canım yoksa dün yaptığın testi mi yükleyeceksin hadi hayırlısı merak ettim...
bu arada kızlar gebelikte ateş yükselmesi oluyor ya işte sabah kalkmadan ölçüm yapın falan deniliyor o anki ateş gün içinde sabit kalıyor mu yoksa değişiyor mu
sabit kalmaz canım saat saat ateş ölçümü yapanlar oluyor...bende bugün ateş ölçümüne başladım adet günüme kadar yapacam hem ovulasyon testi yapacam hem de ateş ölçerek takip edecem...
Sagol canim iyi dileklerin icin. Canim haziranda kalbi durdugu icin 13 haftalik gebeligim sonlandirildi. Sonra hemen basladik calismalara ama halen gelen giden yok malesef. Sen ne zamandir istiyosun. Kacinci bebisin olacak. Umarim bu topic bize ugur getirir
erken test nasıl oluyo canım ??
test yaptıkça daha çok geriliyorum ben , o yüzden beklemeyi göze aldım
İnşallah hislerinde yanılmıyorsundur tatlım...Rabbim gönlündekini kucağına versin...Günaydın kızlar
ama maalesef geldi kırmızılar
canım benim üzülme sakın inş bi dahaki ay olur...biliyorum allahım bizlere de bir gün bu güzel duyguları tattıracak allah günahları bile affederken, bizim bu güzel isteğimizi, dualarımızı inş geri çevirmeyecek,ama sabretmek lazım zamanını beklemek lazım galiba...
dün herkes seni merak etti canım...aman gelmesin inş belki geç döllenme olmuştur canım o yüzden kanda çıkmamıştır...hamilelik belirtilerin en belirgin özelliği adet gecikmesi zaten inş 9 ay boyunca gelmez canım...
ama maalesef geldi kırmızılar
hepimiz için hayırlısı olsun canım
bende bugün kan testi yaptırdım , bişi çıkmadı , doktorum 2 hafta sonra gel demişti ama ben 1 hafta sonra gittim , sanırım bu ay bebiş yok , tekrar ilaca başla , ovu'yu takip et falan filan
çookk çalışmamız gerek çoookkk
öyle gülüm :) o...punun biride 2 aylık bebeğini açlıktan öldürmüş deliriyorum burda RABBİM versin zulmünü inşallah
Rabbim böylelerinede veriyor işte , ne diyeyim bacımm :26::26::26:
RABBİM bizlere o sabilere sahip çıkmayı nasip eylesin amin bizlere hayırlı evlat versin sonuçta bu kadında önceden minicik bi yavruydu rabbim hayırlı evlat versin amin