• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlım bende hep 11,12 kilo alayım normal insanlar gibi ama olmuyor normalde olmayan iştahım hamilelikte 5 katına çıkıyor bende aşerme bulantıda olmayınca ye babam ye:) yorulupda kalkıyordum masadan ancak:)

50 tane test var canım elimde şu an dediğin gibi 9 yada 10. gün başlayayım hergün paylaşırım burdan gösteririm sanada testlerin güzel çıkmasına çok sevibdim canım bu ayda bize uğurlu gelir inşallah temmuzannwsi oluruz:))

Maşallah canım hemde ikizlerde ne güzel ben tosun paşa oluyorum:)

Tatlım bencede kan ve ultrason kesin çözüm yoksa belli olmayacak net olarak inşallah geç döllenmedir
Canm benim peki gordunmu sende iyice bakınca görünüyo lütfen

Günaydın kızlar:) Bilgisi olanlara bir sorum olacak ben bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanacağım adetim son lekelenmeyle falan 7 gün sürüyor 8. gün başlayayım mı yapmaya? Birde bu bal çörekotu tarçın nasıl tok tutuyor anlatamam 3 kilo almışım geçen ay tatilde 63 olmuşum bu ay o 3 kiloyu veresin var hani olurda hamile kalırsam:)) zaten iki hamileliğimdede 25 kilo aldım ama gözünüz korkmasın yeni hamişkerim 6 aydahepsi gitti Eskigunler Eskigunler tatlım bozma moralini Allah büyüktür pozitif ol sen yeter bebişin tutunsun sana @GaSeLLe gerçekten topiğin çok uğurlu geldi tatlım maşallah çok hamilemiz oldu darısı isteyen gerkese inşallah hormon testi için kan cerecektin verdin mi? ne zaman çıkıyor sonuçların?
Adet döngüsüne göre değişir ama ben adetimi 28 günde bir olmama rağmen bu ay 16. Gün en koyu anını yakaladım ertesi gün silikleşmeye başladı. Ama en koyu anında bile asla c çizgisi kadar koyu değildi. Bir gün önceki birliktelikten oldu bizimki sanırım. Demem o ki test biraz da stres yapabiliyor illa ki kırmızı çizgiyi beklememek lazım. Markası laboquickti hatta 20 tane almıştım şimdi 15 tane kaldı elimde:)

Slm kizlar regl ikinci gunu bugun doktora gittim hormanlarima bakilsin diye ..kist felan cikmadi cok sukur doktor yumurta takibi yapalim dedi bu ay birde letrasan diye bi ilac verdi yumurta gelistirici ..bu ilaci kullanip sonuc alan varmi acaba

Slm kizlar regl ikinci gunu bugun doktora gittim hormanlarima bakilsin diye ..kist felan cikmadi cok sukur doktor yumurta takibi yapalim dedi bu ay birde letrasan diye bi ilac verdi yumurta gelistirici ..bu ilaci kullanip sonuc alan varmi acaba
Bende dun gittim baktirdim hormonlara. İlac hakkinda bir bilgim yok takip yapilirsa daha iyi olur senin icin testler bile yaniltiyor en guveniliri dr takibi. Buay olmazsa birdahakine bende dusunuyorum takip yaptirmayi

Tatlım bende hep 11,12 kilo alayım normal insanlar gibi ama olmuyor normalde olmayan iştahım hamilelikte 5 katına çıkıyor bende aşerme bulantıda olmayınca ye babam ye:) yorulupda kalkıyordum masadan ancak:)

50 tane test var canım elimde şu an dediğin gibi 9 yada 10. gün başlayayım hergün paylaşırım burdan gösteririm sanada testlerin güzel çıkmasına çok sevibdim canım bu ayda bize uğurlu gelir inşallah temmuzannwsi oluruz:))

Maşallah canım hemde ikizlerde ne güzel ben tosun paşa oluyorum:)

Tatlım bencede kan ve ultrason kesin çözüm yoksa belli olmayacak net olarak inşallah geç döllenmedir
İnsallah canim benim. Masallah cokmus testin dilerim yarisi elinde kalir da bebisin buay geliverir :) sabah aksam yapacak kadar varsa saglama al fotoda paylasiriz bakalim nasil olcak. Biran once hamile simgesini gormek istiyorum listede :)

Bende dun gittim baktirdim hormonlara. İlac hakkinda bir bilgim yok takip yapilirsa daha iyi olur senin icin testler bile yaniltiyor en guveniliri dr takibi. Buay olmazsa birdahakine bende dusunuyorum takip yaptirmayi
Aynrn bendr takip istiyordum ben demeden doktor dedi bakalim hakkimizda hayitlisi olsun

Canım umudunu kırmak istemem ya cidden ben bisey göremedim sen ısrarla görmemizi istiyorsun haklisinda çünkü çok istiyorsun bu bebeği ama birazda hayırlısı demek lazım negatiflestirip baktım test e yine yok 2. Çizgi sen görmeyi çok istediğin için hayal edebilirsin ama hastaneye gitmen lazım böyle daha çok yıkım olur senin için kan ver bu belirsizlikten kurtul canım cidden seni üzmek için söylemiyorum ama sen kendini umutlandırdı dururken ses etmeden duramıyorum bebetime bende aldım yaptım potifiti ama 2 saat sonra adet oldum en kesin sonuç kan testi inşallah kanda çıkar ve musmutlu olursun bizi de mutlu edersin :) çıkmazsada çalışmalara son hız devam edersin ❤

20171018_124708.webp

Canım umudunu kırmak istemem ya cidden ben bisey göremedim sen ısrarla görmemizi istiyorsun haklisinda çünkü çok istiyorsun bu bebeği ama birazda hayırlısı demek lazım negatiflestirip baktım test e yine yok 2. Çizgi sen görmeyi çok istediğin için hayal edebilirsin ama hastaneye gitmen lazım böyle daha çok yıkım olur senin için kan ver bu belirsizlikten kurtul canım cidden seni üzmek için söylemiyorum ama sen kendini umutlandırdı dururken ses etmeden duramıyorum bebetime bende aldım yaptım potifiti ama 2 saat sonra adet oldum en kesin sonuç kan testi inşallah kanda çıkar ve musmutlu olursun bizi de mutlu edersin :) çıkmazsada çalışmalara son hız devam edersin ❤
Aynen her kelimesine katiliyorum. İllede buay olcak diye birsey yok en azindan bu belirsizlik biter ve yeni calismalara baslarsin Eskigunler Eskigunler senin kadar istiyorum hamile olmani insallah testler yaniliyordur ama sen doktorunu ve kan testini artik geciktirmeden yap kuzum

Canm benm doğru soyliyosun galiba ben görmek istedigm için olabilir yarın net belli olcak yikilsamda sevinsemde şükür diyip yoluma devam

Aynen her kelimesine katiliyorum. İllede buay olcak diye birsey yok en azindan bu belirsizlik biter ve yeni calismalara baslarsin Eskigunler Eskigunler senin kadar istiyorum hamile olmani insallah testler yaniliyordur ama sen doktorunu ve kan testini artik geciktirmeden yap kuzum
Yarın randevu aldım zaten başka hastaneye saat 9 da inşallah hayirlsi olur inşallah üzüntüyle donmem

Yarın randevu aldım zaten başka hastaneye saat 9 da inşallah hayirlsi olur inşallah üzüntüyle donmem
Ne olursa olsun uzulme. Testte kocaman pozitifide gordun negatif silik cizgiyide. Yani artik hepsini yasamis oldun oyuzden onune bak artik. Adetin sokulur yeniden yumurtlamani takip eder calismalara baslarsiniz rabbimden umut kesilmez. Guzel haberlerle gelirsin insallah yarin.

Back
X