• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ben negatif yaptım resmi öyle bi baktım ama ne bilim hayırlısı bakalım test yapma artık kan ver içindeki şüpheden acaba dan kurtulmuş olursun yarın merakla bekliyorum inşallah hamişsindir ❤
Bitti zaten test yarın vercem ama bu zamana kadar yaptığım testler hep çok silik galiba çok yeni ondan böyle çıkıyo dün yaptığım test tam bi Facia zaten

İnşallah kuzum insallah
Canım umutlarını kırmak istemem ama sen kendini geç döllendirme diye şartlamışsın ilk evladında aynı şeyi yaşadığın için, ama sabahtan bu yana malesef testlerde çizgi yok inşallah biz yanılıyor olalım ama lütfen çok fazla ümitlenme olacağı varsa olur zaten böyle üzerine düştükce daha fazla hayal kırıklığı yasayabilirsin kan verene kadar sakin kalmayı dene ve test yapma hayırlısıyla olur inşallah

Canım umutlarını kırmak istemem ama sen kendini geç döllendirme diye şartlamışsın ilk evladında aynı şeyi yaşadığın için, ama sabahtan bu yana malesef testlerde çizgi yok inşallah biz yanılıyor olalım ama lütfen çok fazla ümitlenme olacağı varsa olur zaten böyle üzerine düştükce daha fazla hayal kırıklığı yasayabilirsin kan verene kadar sakin kalmayı dene ve test yapma hayırlısıyla olur inşallah
Valla ben herhalde kanda gorsem gene inanmicam o derece yani. Bende olmayacagina sartladim kendimi nedense.

Eklentiler

• IMG_20171018_085143.webp
    IMG_20171018_085143.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 93
Kizlar bu odevler beni mahv ediyor ela lale demekten ruyadada sayiklayacam artik. Bu sene bebek isini ertelesemmi ne bu strese dusuk yapar insan:KK47::KK17:

Kizlar bu odevler beni mahv ediyor ela lale demekten ruyadada sayiklayacam artik. Bu sene bebek isini ertelesemmi ne bu strese dusuk yapar insan:KK47::KK17:
Ela lale el ele ala tol al lale ip al bizdede aynı dert ama allahtan bizimki çabuk söktu yazıyo harferi taniyo okumada iyi şükür ama bende hergün ela lale ala ile geciniyoz

Ela lale el ele ala tol al lale ip al bizdede aynı dert ama allahtan bizimki çabuk söktu yazıyo harferi taniyo okumada iyi şükür ama bende hergün ela lale ala ile geciniyoz
Kiz nerdee biri soktu oburu yok devrelerim yaniyor artik aksam adama catiyorum sinirden. Oysa yumurtlama zamani yaklasiyor iyi gecinmem lazim:KK51:

Kiz nerdee biri soktu oburu yok devrelerim yaniyor artik aksam adama catiyorum sinirden. Oysa yumurtlama zamani yaklasiyor iyi gecinmem lazim:KK51:
Allah iyiliğini versin kuzum ya senin normal çünkü 2 tane 1. Sınıf var sende allah yardımcın olsn

Back