- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Miratech canm valla bende bişey anlamadimAllah allah ben onkomed kurbani olmustum sen yazinca aklima geldi. Dkontrol kullandigim ay gecti adetim gelmedi aldim yaptim belki unuttugum gunlerde tutmustur diye aninda cift cizgi neye ugradigimi sasirdim ama dusununce yalnistir bu dedim oylede oldu. İlk yaptigin vardiya silik olan onun markasi neydi?
Cumayi bekleme yarin git kan ver bu testlerle birsey anlayamadik senden en guzeli kan tahlili valla test bozuksa cok uzulurumMiratech canm valla bende bişey anlamadim
Ya ben yikilirim resmen gidicem en iyisi kan ve ultrason sonradan yaptığım testler çok silik yaCumayi bekleme yarin git kan ver bu testlerle birsey anlayamadik senden en guzeli kan tahlili valla test bozuksa cok uzulurum![]()
İnşallah canm insallah dediğin gibi olur ben ilk hamileleigimde 18 kilo almıştım oğlum 4.500 gr doğdu o aklıma geldi şimdi yaaaGünaydın kızlar:) Bilgisi olanlara bir sorum olacak ben bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanacağım adetim son lekelenmeyle falan 7 gün sürüyor 8. gün başlayayım mı yapmaya? Birde bu bal çörekotu tarçın nasıl tok tutuyor anlatamam 3 kilo almışım geçen ay tatilde 63 olmuşum bu ay o 3 kiloyu veresin var hani olurda hamile kalırsam:)) zaten iki hamileliğimdede 25 kilo aldım ama gözünüz korkmasın yeni hamişkerim 6 aydahepsi gittiEskigunler tatlım bozma moralini Allah büyüktür pozitif ol sen yeter bebişin tutunsun sana @GaSeLLe gerçekten topiğin çok uğurlu geldi tatlım maşallah çok hamilemiz oldu darısı isteyen gerkese inşallah hormon testi için kan cerecektin verdin mi? ne zaman çıkıyor sonuçların?
Gunaydin canim. Adet dongun kac gun senin? Bence 10.gununde basla testin coksa 8saat arayla sabah aksam yap. İlkten silik cikiyor gun yaklasinca koyulasiyor o koyuluk yaniltmasin seni dahada koyulasacak. Ben yanilip birakmistim cunki. Kopkoyuyu gormeden zaten denemelerin baslamis olur. İnsallah buay bizede hayirli gelir bu topik. Benimde elimde var almis bulundum buay onlari degerlendiricem bakalim yaptikca foto paylasirsan sevinirim banada fikir olur. Bende paylasirim. Dun verdim e2,prolaktin,tsh,fsh ve lh cook sukur hepsi guzel cikti. Pazartesi esime urolojiden randevu aldim spermiyogram yaptiralim sonra ver elini bebekGünaydın kızlar:) Bilgisi olanlara bir sorum olacak ben bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanacağım adetim son lekelenmeyle falan 7 gün sürüyor 8. gün başlayayım mı yapmaya? Birde bu bal çörekotu tarçın nasıl tok tutuyor anlatamam 3 kilo almışım geçen ay tatilde 63 olmuşum bu ay o 3 kiloyu veresin var hani olurda hamile kalırsam:)) zaten iki hamileliğimdede 25 kilo aldım ama gözünüz korkmasın yeni hamişkerim 6 aydahepsi gittiEskigunler tatlım bozma moralini Allah büyüktür pozitif ol sen yeter bebişin tutunsun sana @GaSeLLe gerçekten topiğin çok uğurlu geldi tatlım maşallah çok hamilemiz oldu darısı isteyen gerkese inşallah hormon testi için kan cerecektin verdin mi? ne zaman çıkıyor sonuçların?
Atsana kuzum bakalim. Silikte olsa cikiyor baksana neyin nesidir bende anlamadim vallaYa ben yikilirim resmen gidicem en iyisi kan ve ultrason sonradan yaptığım testler çok silik ya
Ama var ben görüyorum cokkkk açık. Pembe iyice inçele bi cnmbunda cizgi hic yok Canim. Sen yarin ertelemeden git bebek yoksada adetini gorup yeniden calismalara basla. Valla ben olsam simdiye coktan gitmistim bir pozitif bir negatif psikolojimi kalir insanda boyle. Sanada yazik yani insan bir umutlanir bir yikilir
![]()
Uzgunum canim bunda birsey gozukmuyor. Yani simsilik varsa bile gunune gore boyle cikmamasi lazimAma var ben görüyorum cokkkk açık. Pembe iyice inçele bi cnm
Bende geç döllenme diyorum ona bağlıyorum ama o cizgiyi ben görüyorum suan dize attigimda bile görüyorum uzaktan bak bide kuzumUzgunum canim bunda birsey gozukmuyor. Yani simsilik varsa bile gunune gore boyle cikmamasi lazim
Daha fazla umudunu kirmiyim ozaman canim insallah dedigin gibi gec dollenmedir. Hayirlisi bi gitte doktora bakalim ne cikacakBende geç döllenme diyorum ona bağlıyorum ama o cizgiyi ben görüyorum suan dize attigimda bile görüyorum uzaktan bak bide kuzum
İnşallah tek umudum o kaldı insallahDaha fazla umudunu kirmiyim ozaman canim insallah dedigin gibi gec dollenmedir. Hayirlisi bi gitte doktora bakalim ne cikacak
Tatlım bende hep 11,12 kilo alayım normal insanlar gibi ama olmuyor normalde olmayan iştahım hamilelikte 5 katına çıkıyor bende aşerme bulantıda olmayınca ye babam ye:) yorulupda kalkıyordum masadan ancak:)İnşallah canm insallah dediğin gibi olur ben ilk hamileleigimde 18 kilo almıştım oğlum 4.500 gr doğdu o aklıma geldi şimdi yaaa
50 tane test var canım elimde şu an dediğin gibi 9 yada 10. gün başlayayım hergün paylaşırım burdan gösteririm sanada testlerin güzel çıkmasına çok sevibdim canım bu ayda bize uğurlu gelir inşallah temmuzannwsi oluruz:))Gunaydin canim. Adet dongun kac gun senin? Bence 10.gununde basla testin coksa 8saat arayla sabah aksam yap. İlkten silik cikiyor gun yaklasinca koyulasiyor o koyuluk yaniltmasin seni dahada koyulasacak. Ben yanilip birakmistim cunki. Kopkoyuyu gormeden zaten denemelerin baslamis olur. İnsallah buay bizede hayirli gelir bu topik. Benimde elimde var almis bulundum buay onlari degerlendiricem bakalim yaptikca foto paylasirsan sevinirim banada fikir olur. Bende paylasirim. Dun verdim e2,prolaktin,tsh,fsh ve lh cook sukur hepsi guzel cikti. Pazartesi esime urolojiden randevu aldim spermiyogram yaptiralim sonra ver elini bebekinsallah tutar tutmazsada hersey yolunda diye kafam rahat beklerim.
Maşallah canım hemde ikizlerde ne güzel ben tosun paşa oluyorum:)Miniimalistt ben ikizlerde ala ala 11kilocuk almistim :) son bebisimdede 6aya kadar 4kilo. İsterse 30kilo aldirsin gelsinde kilo onemli degil veriliyor hemen. Yeterki gelsinler
suan 53 kiloyum ama verise gectim okul acilinca sanirim odevdi kosturmaydi spor yaptiriyor bana. Aksamlarida kocama destek olmak icin parkta 10tur atiyoruz onun 8kilosu yuzunden benim olan kilom gidecek :)
Tatlım bencede kan ve ultrason kesin çözüm yoksa belli olmayacak net olarak inşallah geç döllenmedir
Gözün aydın canım hayırlı olsun:)Günaydın herkese:) ben bugün, dün verdiğim kan sonucunu aldım. 54 çıktı. Adetin ilk günü vermiştim. Yarın tekrar vereceğim katlandı mı diye :)