• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne olursa olsun uzulme. Testte kocaman pozitifide gordun negatif silik cizgiyide. Yani artik hepsini yasamis oldun oyuzden onune bak artik. Adetin sokulur yeniden yumurtlamani takip eder calismalara baslarsiniz rabbimden umut kesilmez. Guzel haberlerle gelirsin insallah yarin.
İnşallah kuzum aynen ya neler gördüm hayatımda hiç rastlamadım şeyler hele o nal gibi pozitif ı asla unutamamm zaten inşallah vardir eğer yoksa vakit kaybetmek istemiyorm direk aşılama olucam

İnşallah kuzum aynen ya neler gördüm hayatımda hiç rastlamadım şeyler hele o nal gibi pozitif ı asla unutamamm zaten inşallah vardir eğer yoksa vakit kaybetmek istemiyorm direk aşılama olucam
Evet ola bilir bir seneyi asmissiniz cunki. Rabbim aratmasin daha fazla cok isteyince zorlasiyor sanki :(

Canm benim peki gordunmu sende iyice bakınca görünüyo lütfen
Tatlım foto olduğu içinmi bilmiyorum ama göremedim tam olarak öyle şeyler okuyoruz ki hiç çizgi çıkmadan hamileliğini öğrenenler yada test hatalı olduğundan hamile olmadığı halde çift çizgiler yani en güzeli yarın doktorda göreceğin ultrason ve kan testi

İnsallah canim benim. Masallah cokmus testin dilerim yarisi elinde kalir da bebisin buay geliverir :) sabah aksam yapacak kadar varsa saglama al fotoda paylasiriz bakalim nasil olcak. Biran once hamile simgesini gormek istiyorum listede :)
İnşallah birlikte gelir canım bizim bu ay:))

Tatlım foto olduğu içinmi bilmiyorum ama göremedim tam olarak öyle şeyler okuyoruz ki hiç çizgi çıkmadan hamileliğini öğrenenler yada test hatalı olduğundan hamile olmadığı halde çift çizgiler yani en güzeli yarın doktorda göreceğin ultrason ve kan testi

İnşallah birlikte gelir canım bizim bu ay:))
İnşallah yarın hersey güzel olur

Hemde nasil zorlasiyor varya anlatamam sanki yıllardır hasretmisim gibi hiç yokmuş gibi bir his
Hayirlisi rabbimden. Sigin ona tesbihler var bebek icin onlara basla kafani dagit azcik ben kitap aldim onlari okuyorum. Cikip dolasiyorum evin isi cocuklar derken inan unutuyorum bile bebek fikrini. Zaten guzel seyler beklenmediginde gerceklesiyor.

Hayirlisi rabbimden. Sigin ona tesbihler var bebek icin onlara basla kafani dagit azcik ben kitap aldim onlari okuyorum. Cikip dolasiyorum evin isi cocuklar derken inan unutuyorum bile bebek fikrini. Zaten guzel seyler beklenmediginde gerceklesiyor.
Haklısın kuzum

Eltimin kızı hamile 3 aylık onda yedek test varmış aldım ondan para ile yaptım az önce böyle cikti ama 4 5 dakka içinde böyle cikti 2017-10-18 13.55.35-1.webp

Eltimin kızı hamile 3 aylık onda yedek test varmış aldım ondan para ile yaptım az önce böyle cikti ama 4 5 dakka içinde böyle ciktiEki Görüntüle 2056682
Kuzum ben negatif yaptım resmi öyle bi baktım ama ne bilim hayırlısı bakalım test yapma artık kan ver içindeki şüpheden acaba dan kurtulmuş olursun yarın merakla bekliyorum inşallah hamişsindir ❤

Back