Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kan verdim az önce sonucu öğleden sonra ayy inşallah cikar

yaptıramadım özel hastane vardı iş yerimin anlaşmalı olduğu oraya gittim ve tamı tamına 134 tl dedi. ben de gittim predictor test aldım ve koskoca bir NEGATİF gördüm... Bu ay da bitti benim için umutlar.

yaptıramadım özel hastane vardı iş yerimin anlaşmalı olduğu oraya gittim ve tamı tamına 134 tl dedi. ben de gittim predictor test aldım ve koskoca bir NEGATİF gördüm... Bu ay da bitti benim için umutlar.
Uzuldum canim ama adetin gelmedi daha hemen kotu dusunme. Ayrica kan testi bizim burda 30tl bende kocaelindeyim neymis oyle 134 tl

Uzuldum canim ama adetin gelmedi daha hemen kotu dusunme. Ayrica kan testi bizim burda 30tl bende kocaelindeyim neymis oyle 134 tl

ben ankara'ya geldim iş dolayısıyla medicana hastanesinde sordum öyleymiş canım. ben de yaptırmadan cıktım. Herşeyin hayırlısı kafamdan atsam iyi olacak biraz.

ben ankara'ya geldim iş dolayısıyla medicana hastanesinde sordum öyleymiş canım. ben de yaptırmadan cıktım. Herşeyin hayırlısı kafamdan atsam iyi olacak biraz.
Anladim canim
Evet atbiraz kafandan rabbim zamanini biliyor. Hakkinda hayirlisi..

Vardir insallah yaz sonucu mutlaka. Valla su benim bat nezaman gelcek diye catliyorum :KK70: sabir ya sabir..
Yazmammi hiç canm benim tabi yazarım ayy inşallah senin bat gelir geçer sende bebisli gobuslu olursun canm benm isteyen hersey inşallah

Neyse bugünde akşam oldu kaldı 8 canım:))
Aynen benimde 10 :) nette okuyorum yumurta 6.gun rahime gomuluyor ve hcg salgisi basliyor biz yumurtlamamizi saatine kadar takip ediyoruz aslinda 6-7gun kala cikmasi lazim. İste negatifi gormekten korkuyorum

Back