Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkürler dokuz seneden sonra mutluluk inşallah tamamına erer. Sizlere versin Allah tez zamanda inşallah

geç yumurtlama olabiliyor özellikle Bebek düşüncesi başlayınca vücut çok farklı tepkiler veriyor. Takibe devan gelecek o yumurta. Pik yaptığında yumurtlama olmuş demektir. O testin çift çizgi çıkmasına sebep olan hormon yumurtlama ile pik yapıyor çünkü
Sende pko vardi sanirim bir tedavi gordunmu buay yoksa kendiligindenmi geldi?

Merhaba kizlar adet günüm bu pazar.. bugün cok sanci var gaz sancisimi desem adet sancisimi bilemedim test falan yapmadim hic beklemekten yanayim. karin alt tarafinda oturupo kalktikca rahatsiz eden sislik var böyle belirtiler oluyo mu son günlerde. adet olmadan hic belirtilerim olmazdi önceden

Kizlar gunaydin.bata son 2 gun bugun yine ilk isim test yapmak oldu.ben galiba :oops:cizgim belirginlesiyor.Allah im insallah saglikli gebelikler nasip etsin.benle birlikte hepinize de insallah.
20170930_081527.jpg

Kizlar gunaydin.bata son 2 gun bugun yine ilk isim test yapmak oldu.ben galiba :oops:cizgim belirginlesiyor.Allah im insallah saglikli gebelikler nasip etsin.benle birlikte hepinize de insallah.Eki Görüntüle 2050589

Bi kaç gün sonra bi resim daha atarsın canım :) inşallah hayırlısı olsun güzel haberler alalım :)

Kizlar gunaydin.bata son 2 gun bugun yine ilk isim test yapmak oldu.ben galiba :oops:cizgim belirginlesiyor.Allah im insallah saglikli gebelikler nasip etsin.benle birlikte hepinize de insallah.Eki Görüntüle 2050589
Sen bosa bekliyosun canim hamilesin Allahin izniyle. Benim eltiminkide boyle cikmisti 5 haftalik hamileydi :)

selamün aleyküm kızlar
günaydın hepinize
nasıl gidiyor çalısmalar devammı :))
ben işteyim öglen cıkıcagım
kızımı evden alıp okul için spor ayyakkabı alacgız
biraz alısveriş yapacagz
yarında mantı günümüz var bayan arkadaslara davetliyz
mantı yiyecegz üstüne cay tatlı:kk77:
bu hafta sonu planlar böyle bizde
bu ay cokkk ödemem var borc cok var onları kapatacagz bizim biraz borcumuz var bizi kalan borctan kurtarsın allahım su mübarek günde bana dua edin kızlar olurmu
bu sene sonu bitecek
bende bebegim olsun istiyorm artık rahat nefes alacagz hep bu yüzden bekeledim bugüne kadar
kızım kardessiz bense evlat hasreti cektim ama durumumuz müsait değildi yapamadım
simdi artık sona geldim ne olur bana dua edin hem rahata kavusayım maddi acıdan hemde bir evladım daha olsun hayırlısyla saglıkla yarbbim sen kabul eyle:dua::dua:

Aynen canım ben 3 gün üst üste çalışma yapacağım.
Aynı gün aynı şekilde düşünme bingo:KK70: umarım ikimizinkide tutar.
Başarılar dilerim bol sans
Sana da xanım Allah yardımcımız olsun:) Dünü kaçırdım bizim ki hasta olunca ama bugünü ve yarını esgeçemem çünkü bugün yada en geç yarın çatlıyor yumurta İnşallah:) Birde bu gece havaalanına gidip gelecek eşim kardeşi geliyor yurtdışından 2,3 gibi ancak gelir dedim muhakkak uyandır evde olsak sorun değilde kyınvalidemdeyiz ev epey kalabalık valla zorluyorum şartları elinden geldiğibce yoksa koca ay boşa gidiyor.

Benimde 15 ekim cnm siz çalışmalara başladınzmi kızlar
Bir 15Ekim daha ne güzel:) Başladık canım bugünü yarını iyi değerlendir hatta 21.güne kadar devam etbence geç yumurtlamada olabilir :)

Canım sen hamilesin bence epey belirgin bu çizgi:) Şimdiden hayırlı olsun :)

selamün aleyküm kızlar
günaydın hepinize
nasıl gidiyor çalısmalar devammı :))
ben işteyim öglen cıkıcagım
kızımı evden alıp okul için spor ayyakkabı alacgız
biraz alısveriş yapacagz
yarında mantı günümüz var bayan arkadaslara davetliyz
mantı yiyecegz üstüne cay tatlı:kk77:
bu hafta sonu planlar böyle bizde
bu ay cokkk ödemem var borc cok var onları kapatacagz bizim biraz borcumuz var bizi kalan borctan kurtarsın allahım su mübarek günde bana dua edin kızlar olurmu
bu sene sonu bitecek
bende bebegim olsun istiyorm artık rahat nefes alacagz hep bu yüzden bekeledim bugüne kadar
kızım kardessiz bense evlat hasreti cektim ama durumumuz müsait değildi yapamadım
simdi artık sona geldim ne olur bana dua edin hem rahata kavusayım maddi acıdan hemde bir evladım daha olsun hayırlısyla saglıkla yarbbim sen kabul eyle:dua::dua:
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin:)

Selamun aleyküm kızlar. Yarın bat gunumdu aslında. Fakat dayanamayıp kan testini tekrar yaptırdım bugün. 27 sindeki beta hcg 3.77 idi. Bugünkü oran 48.6 çıktı . Pozitif ama doktora gitmeden tam anlamıyla hamile olduğuma inanamicam sanırım. Bu 6. Hamileligim olacak inşaallah. Gebeliklerimden Biri düşük, biri de boş gebelikti. Dualarinizi bekliyorum. Rabbim gruptaki herkesten güzel haberler almamızı nasip etsin. Sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşaallah...

Selamun aleyküm kızlar. Yarın bat gunumdu aslında. Fakat dayanamayıp kan testini tekrar yaptırdım bugün. 27 sindeki beta hcg 3.77 idi. Bugünkü oran 48.6 çıktı . Pozitif ama doktora gitmeden tam anlamıyla hamile olduğuma inanamicam sanırım. Bu 6. Hamileligim olacak inşaallah. Gebeliklerimden Biri düşük, biri de boş gebelikti. Dualarinizi bekliyorum. Rabbim gruptaki herkesten güzel haberler almamızı nasip etsin. Sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşaallah...
Canım hayırlı olsun darısı hepimizin başına inşallah. Sana da Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin :)

Aminn. Gozun aydin rabbim sagsalim kucaginada aldirsin insallah.

Back