- 22 Mayıs 2017
- 260
- 551
- 23
- 35
Adet siklusun kaç gündürKızlar ya Benim ovu testim hala pik yapmadı sınır oldum hep silik anlamadım ya 14.gunum bugün![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet siklusun kaç gündürKızlar ya Benim ovu testim hala pik yapmadı sınır oldum hep silik anlamadım ya 14.gunum bugün![]()
Kızlar nir bucuk gün gecti 19 dan 49.08 olmus
Amin canım inşallah:)Sperm kalitesi düşer sık ilişkide.. gün aşırı en doğrusu hemen kalkmamak ayakları yada kalçayı yükseltmek de çok önemli :) Allah denk getirsin
Ay sonucun harika tebrikler darısı bizlere :) ilk mi sizin?:) Çarşamba bhcg 975 bugün 2900 darısı başınıza kızlar Allah sağlıkla dileyip isteyen herkese nasip etsin :)
çok düşük ama bir doktor yakınıma sordm var gibi ama eminolmak için çok çok erken dediOlmuş iste :) sıfırken yükselmiş hadi hayırlısı olsun canim iki gün sonra tekrar yaptir
2gun sonra tekrarla istersen canim ıyi düşün ıyi olsun insallahAy sonucun harika tebrikler darısı bizlere :) ilk mi sizin?
çok düşük ama bir doktor yakınıma sordm var gibi ama eminolmak için çok çok erken dedi
30 gün canim. Bu test pik yaptıktan 24-36saat sonra çatliyormuş yumurta madem öyle şimdiden pik yapmasi gerekmezmiydiAdet siklusun kaç gündür
Aynen canım ben 3 gün üst üste çalışma yapacağım.Benimde yumurtlama günüm yarın canım ama 3 gün üst üste çalışmamı yapsam diyorum ???
Valla canim bende ayni sinirimi bozuyor testler. 2gun önce doktordaydım yumurtan var 3gun ilişki önerdi anlamadım gittiCnm benimde 12.gunde yapti kafam karisti erken daha niye bole oldu anlamadim
:) Çarşamba bhcg 975 bugün 2900 darısı başınıza kızlar Allah sağlıkla dileyip isteyen herkese nasip etsin :)
Cnm demekki var ama gec catlicak normalde kac gunde bir adet oluyorsunValla canim bende ayni sinirimi bozuyor testler. 2gun önce doktordaydım yumurtan var 3gun ilişki önerdi anlamadım gitti
3gundur yumurta bugün çatlar yarın çatlar diyip çalışıyoruz ortada yumurtada yokAynen canım ben 3 gün üst üste çalışma yapacağım.
Aynı gün aynı şekilde düşünme bingoumarım ikimizinkide tutar.
Başarılar dilerim bol sans
30gunde bir canim. Vefat eden bebeğinde 10 şubat adet oldum 10martta 4haftalik gebe olduğumu öğrendim. Şimdi tik yokCnm demekki var ama gec catlicak normalde kac gunde bir adet oluyorsun
Ekliyorum kuzum hadi hayırlısı bakalım bol bebişler:)Gaselle benim batıda ekler misin 15 Ekim senle ve elmira2017 le ayni
Başarılar kizlar![]()
Sen ovulasyon testi yapıyormuş dün3gundur yumurta bugün çatlar yarın çatlar diyip çalışıyoruz ortada yumurtada yokbugun adami rahat birakicam
![]()
Daha tespit edemedimki silik cikiyoSen ovulasyon testi yapıyormuş dün
Nasıl tespit ediyorsun ovuyu:))
Benimde 15 ekim cnm siz çalışmalara başladınzmi kızlarGaselle benim batıda ekler misin 15 Ekim senle ve elmira2017 le ayni
Başarılar kizlar![]()