Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
6
Amin Cumlemizin. Allah razi olsun. Benim oglum isitme engelli ve otizmli. En önemlisi sağlıklı olmasi yavrularimizin. Yoksa hayat cok zorlasiyor. Hep dua ederken , hayırlı sağlıklı evlat nasip et Rabbim diyorum. Inşaallah hepimizin evlatlari sağlıklı hayirli olurlar.. Amin.
Amin canim insallah

Kızlar bugun yapalım bunları inşallah ben yaptm bütün hepimize de dua ettm Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Eklentiler

• Screenshot_2017-09-30-19-59-50-1.jpg
    Screenshot_2017-09-30-19-59-50-1.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 29
Iyi akşamlar kızlar bisey sorcam dün adetim bitti bugün karnımda tuhaf ağrılar sabah mide bulantim falan oldu ağzımda hiç tat yok kendimi hiç iyi hissetmiyorum karnımda sanki tekrar adet olcak gibi tuhaf kimildamalar var sanki bisey hareket ediyor gibi bisey düşünüyor gibi yumurtluyor muyum ya bu kadar çabuk sizdede adet bitimi böyle şeyler oluyor mu ?
Canım bende adet bitiminde olmuyor da bugün yumurtanın çatlama günü normal seyrindeyse ve batma hissi var sağ tarafımda.

Kızlar bugun yapalım bunları inşallah ben yaptm bütün hepimize de dua ettm Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Allah razı olsun canım sağol bende 5 gün oldu Meryem suresine başladım 41 gün okunuyır iki evladımda da okudum biriminde hamilekaldım Allahın izniyle tavsiye ederim insanın içine huzur ceriyorayrıca.

Allah razı olsun canım sağol bende 5 gün oldu Meryem suresine başladım 41 gün okunuyır iki evladımda da okudum biriminde hamilekaldım Allahın izniyle tavsiye ederim insanın içine huzur ceriyorayrıca.
Sagol cnm Allah razı olsun bnde yarin başlıcam inşallah Meryem süresini okuyup hamile kalanı cok duydum ama bir türlü nasip olmadi inşallah yarin başlıcam

Ben daha adet olmadım yaa dün 1 damla kadar kan oldu geri gitti anlamadım niye olmadı 5 gün önce kan testi negatifti

İnşallah cnm. ben normalde çok kolay hamile kalanlardanım. ama eşimle diyoruz biz istiyoruz ya şimdi olmaz diye. bu arada kasıklarımda ağrı ve hafif akıntım var sanki erken yumurtluyorum gibi. hiçç olmazdı böyle. stres yapmıyorum diyordum lakin bünye ister istemez etkileniyor galiba. geçen sene şubat ayında apandis ameliyatı olmuştum. doktor tüplerde tıkanıklık yapabildiğini söyledi. kalamazsam sebebi o olur diye düşünüyorum.

Bat'a son 6gün, ve belirtilerimi yazıyorum kızlar..
Ne kadar kendini dinlemeyeyim, belirti aramayayım desemde; belirtiler ben burdayım diyor :D
İlk belirtim arada kasığıma bazrn sağ tarafıma bazen sol tarafıma kramplar giriyo adet agrisina benziyo ama degil gibi sanki ayırt edemedim.
Kasıklarım sanki patlayacakmış gibi şiş. Ufacık tuvaletim gelse, hic tutamıyorum.
Gögüslerimde şiştiler. Ama ucunda hassaslaşma ve kararma yok.
2Gündür bi halsizlik var (2gundur orucluydum ona bagliyorum)
Bendeki belirtiler yoğunluk kasıklarda.
Benim gibi olan var mi?
Bakalım bekliyoruz mevla görelim neyler neylerse güzel eyler...

Kızlar gelin bu ay bebiş fikrini aklimizdan atalım kendimizi temizliğe işe güce verelim çalışmalar devam etsin ama kendimizi dinleyelim şuan aklımda yatak odasının perdesini yıkamak yada temizleyiciye vermek var şuan eşimin kizcagini bilmesem sökcem yani o derece gözüme battı böyle rutin iş yapıp bitirince kendimi çok dinliyorum suram mı battı şuramda mı kıpırtı var vs. Die yarın temizliğe basliycam kış giriş temizliği :) o baya oyalar beni hepimiz yeni uğraş bulalım böyle olcak gibi değil şafak sayar gibi gün sayıyoruz resmen bu gidişle kafayı sürekli çocuk yapmaya adapte ettikce olmuycak gibime geliyor en iyisi biseylerle meşgul olmak :temizlik::KK69::21:

Back