Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben dün adet oldum maalesef Ekim ayına kaldigim garanti oldu. Aşılama yaptıracağım için bat veremiyorum. Zaten uzun süredir tedavi olduğum için normalde kaç günde bir adet oluyorum onu da bilmiyorum.

Kizlar bugun adetin 12.gunu.normalde 35 veya 36 da regl oluyorum ama ovu testim pik yapti simdi test yaptim kafam karisti ..ben yumurtluyor muyum normlde 18. Gun felan yumurtlama cikiodu

Merhaba hanımlar. bakındım ama ekime ait açılmış konu goremedim. Bati ekime kalanlar beraber bekleyelimmi? Benim bat 15 ekim inşallah gelmez :) iki ay once bebeğimi kaybettim yeniden istiyorum bu ay d. Kontrol kullandım adet bitince korunmayı bırakacağım. İnşallah tum isteyenler,umudu diger aya kalanlar ekimde yavrularımıza kavuşuruz.

EKİM LİSTESİ BAT'LAR

@hadi Yaa ?

@Esin1995 ?

@2miracles 1 ekim

@Seyura 1 ekim

@onemorecupeofcoffee 2 ekim

@mf.aysegul 2ekim

@Dykdyk 3 ekim

@safari_go 3ekim

@hsnoya 4ekim

@tuba3443 5 ekim

@Selay ay 5 ekim

@Eskigunler 7 ekim

@khaleesi41 8 ekim

@asymkrdg 9 ekim

@lavinza 9 ekim

@aallmmiirraa 9 ekim

@srplmtmtk 11 ekim

@Dildildil 11 ekim

@Sehriayaz58 11 ekim

@Nehirr6 11 ekim

@Zeynosannesi 12 ekim

@Mimobar 12ekim

@nazeninnazmiyesu 12 ekim

@neseyasin 13 ekim

@elifcaf 13 ekim

@Ruling girl 14 ekim

Miniimalistt Miniimalistt 15 ekim

@GaSeLLe 15 ekim

@Svghzr 15 ekim

@TC-TaNcCUuU 16 ekim

@Eda3883 16 ekim

@gulsahali88 16ekim

@patisserieyumyum 16 ekim

@gkymc 17 ekim

@workerthenew 17 ekim

RanaZ33 RanaZ33 18 ekim

@mi-nick 18 ekim

@Sanderling 20 ekim

@Erva Yaren 21 ekim

@mihracee ?

@acem55 21 ekim

@Smartanne 22 ekim

@derinalya 23 ekim

@Mina_1414 23 ekim

@lady8 24 ekim

emsaleymen emsaleymen :anneadayı:

@benimrenklerim ?
:) Çarşamba bhcg 975 bugün 2900 darısı başınıza kızlar Allah sağlıkla dileyip isteyen herkese nasip etsin :)

günaydın bayanlar
bugun gene çalısma var benim yumurtlama yarın ben yarınıda degerlendirecegim gün asıarı yapıyorz.ama yarını atlamak istemeiyorm.bugunde olucak yarında sakıncalı değil dimi
Benimde yumurtlama günüm yarın canım ama 3 gün üst üste çalışmamı yapsam diyorum ???

Kızlar ya Benim ovu testim hala pik yapmadı sınır oldum hep silik anlamadım ya 14.gunum bugün:(

Back