• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu konuyu cok seviyorum insallah kapanmaz cook seyler paylastik burda biran once geri gel canim gaselle sensiz olmaz :))

Kızlar bu ay adeti geciken var mı benim ikinci gün henüz gelmedi hava değişikliğinden mi diye düşünüyorum adet öncesi teste yoktu

Tabiki canim adet oncesi daha cook kucuk oldugu icin cikmamis olabilr. Normalde had a oncede gecikme yasiyormuydun.. testi ne zaman yapmistin ki????
Canım 28. Günü olmam lazımdı bugün 30. Gün az önce biraz su içip test yaptım maalesef negatif umutlanmıstım cnkü hiç gecikmezdi :(

Batım 12 siydi. Olmadim. Bu gun de hic olacak gibi degilim. Iki cocugum var acaba nolacak meraktayim

Canım 28. Günü olmam lazımdı bugün 30. Gün az önce biraz su içip test yaptım maalesef negatif umutlanmıstım cnkü hiç gecikmezdi :KK43:
Keske sabah ilk idrarinla yapsaydin daha net sonuc verirdi.. hayirlisi olsun, benim testimde negatif buayda olmadi :(

Kızlar , sanırım tutunmayacak bebek. Ben reglime 4 gün kala rüyamda gördüm ve yaptım. Pozitifti. İki test yaptım ikiside. Dün kan verdim 75 cıktı beta. Regli günüm yarın. Bugun adet olacakmısım gibi hallerim var. Sanırım düşecek. Hayırlısı olsun. Ben herseyde hayır şer arıyorum. Rabbim herkese en hayırlısını nasip etsin. Öpüyorum herkesi. Dilekleriniz icin teşekkürler.

Kızlar , sanırım tutunmayacak bebek. Ben reglime 4 gün kala rüyamda gördüm ve yaptım. Pozitifti. İki test yaptım ikiside. Dün kan verdim 75 cıktı beta. Regli günüm yarın. Bugun adet olacakmısım gibi hallerim var. Sanırım düşecek. Hayırlısı olsun. Ben herseyde hayır şer arıyorum. Rabbim herkese en hayırlısını nasip etsin. Öpüyorum herkesi. Dilekleriniz icin teşekkürler.
Canum keşke böyle olumsuz konuşmasan. Kanaman mi başladı hem hamileligün ilk belirtisi adet ağrısı gibi ağrıların olması takma bunları güzel düşün güzel olsin her şey ınsalah da tutunur sana meleğin. Ben ilk öğrendiğim de 11 di herkse söylemiştim bile

Canum keşke böyle olumsuz konuşmasan. Kanaman mi başladı hem hamileligün ilk belirtisi adet ağrısı gibi ağrıların olması takma bunları güzel düşün güzel olsin her şey ınsalah da tutunur sana meleğin. Ben ilk öğrendiğim de 11 di herkse söylemiştim bile
Aaa teşekkür ederim mesajın için. Ya canım dün ilk kez gittim doktora o öyle dedi. Düsük dedi 3. Haftaya göre. Yaaa o değil de eşimde varıkosel demişti bir doktor . Haberi verdiğinde gamıleydim adam cumlesine cocugyn zor olur dedi deneyin dedi. Dedik ben hamileyim. Bak nasıl zanlanmak Bu da cok alakasız hesapsız kitapsız kaldım. Birden. Bazen bundandır doktorlara uyuz olmam Sen ne zaman yaptırmıstın kanı, kaçıncı haftada? Ya bu hormon işi belki de kimisinde düsük cıkıyordur sonra yükselir. Ben ilk gebeliğimde kan olayını cokdan geçmiştim. 5+6 da gemiden indim doktora gittiğimde keseyi görmüştük. İlk hamileliğimden referansım yok maalesef :/

Back