- 27 Ekim 2017
- 621
- 681
- 18
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buarada sen napiyosn ne var ne yokRemoveben
Hımm bunu duyduğum iyi oldu ama gaselleninde gitmesine çok üzüldüm ya
Hadi hayirli haberlerle dön tatlim6 gun kaldi bu sabah test negatif. Ateş 37 lerde hala bekliyorum bakalim
Hadi hayirli haberlerle dön tatlim
Kız belli olmaz hemen umutsuzluga kapilma kuzum yaaa bende bu hafta yumurtlama haftasindayim yarın kontrolüm varInsallah canim senden ne haber. Bence benim yok. Olsa bugun silik de olsa çıkardı artik test yapmayacağım
6 gun kaldi bu sabah test negatif. Ateş 37 lerde hala bekliyorum bakalim
bugün 5.gün hala adet olmadım. yumurtlama günlerinde eşimle olmadığım için umut yok ama neden gecikti ki :/
Stresten dir kuzum yaabugün 5.gün hala adet olmadım. yumurtlama günlerinde eşimle olmadığım için umut yok ama neden gecikti ki :/
Ah ah keşke bende o yumurta takibi kısmına geçebilsem bi an önce :)Kız belli olmaz hemen umutsuzluga kapilma kuzum yaaa bende bu hafta yumurtlama haftasindayim yarın kontrolüm var
Grup kurmâ cezasi kalıcı olarak uzaklaştırma cezası oluyor
Niyeki kuzum nezaman adet oldunAh ah keşke bende o yumurta takibi kısmına geçebilsem bi an önce :)
İnşallah elmiram günaydın canm napiyon kaç gün kaldiGaselleye bende üzüldüm kızlar yaİnşallah döner
Kız belli olmaz hemen umutsuzluga kapilma kuzum yaaa bende bu hafta yumurtlama haftasindayim yarın kontrolüm var
Günaydın tatlım 13 Pazartesi Bat senin nasıl gidiyor canım:)İnşallah elmiram günaydın canm napiyon kaç gün kaldi
Canım kimsenin bi yere gittiği yok dönücekler :) geçici olarak pasifler şuan. Ay sonuna doğru dönerler :)
Ovülasyon testi mi negatif canım?
İnşallah canmInsallah hayırlı haber alırsın canim