• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım daha erken kanda bile yumurta döllendikten sonra en erken 8 gün sonra çıkıyor. Umutsuzluğa kapılmak yok yıkmak yok :)

Umarım öyle olur ama saatler sonra bile cikmadi. Benim testle hep saatler sonra çizgi gösterir o dahi yok

Canım ben göremedim nerde yazıyor bi ekran resmî alıp gösterir misin? Sadece pasif görünüyor

Kizlar merhaba. Ben gaselle listeyi silmis moderator saygi duyarim. Orgut kurmadik herkes kendi rizasiyla katildi katilmayanda burada kaldi. Zaten bu sitede isi olan yine girecektir benim grup acmam bunu degistirmez. Removeben Removeben kalici banlanma dedin sahte profil dedim watsaptaki bayanlar beni gordu hatta seslide konustugum oldu cok sukur sahte degilim. Miniimalistt Miniimalistt Incitanesi35 Incitanesi35 kizlar rabbim en kisa zamanda hamile kalmayi nasip etsin size. Ben burda elimden geldikce herkese umit vermege iyi olmaya calistim. Hayatim bu siteden ibarette degil isterse toptan banlanayim cokta onemi yok. Arkamdan bazi laflar oldugu icin girdim. Gaselle olmaz baska rumuz olur :) Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konumu kapatin lutfen. Bu rumuzumuda banlayin. Sevgiler :)

Canım her zaman bi ihtimal vardır :) benim arkadaşım korunmalı tek ilişkiden hamile kaldı :) bebişi küçük diye uzuuun zaman daha düşünmüyordu ama hemde emzirdiği halde oluverdi :) allahım ol derse olur canım benim :)

maalesef adet oldum yeni.

Şahsen ben de site kurallarını okumamıştım. Bilmiyordum Yasak olduğunu bende. Arkadaşların da kötü bir niyeti olduğunu sanmıyorum fakat kuralları da gözardı edemeyiz. Burada güzel sohbetlerimiz oldu. Sevgilerle

Kizlar merhaba. Ben gaselle listeyi silmis moderator saygi duyarim. Orgut kurmadik herkes kendi rizasiyla katildi katilmayanda burada kaldi. Zaten bu sitede isi olan yine girecektir benim grup acmam bunu degistirmez. Removeben Removeben kalici banlanma dedin sahte profil dedim watsaptaki bayanlar beni gordu hatta seslide konustugum oldu cok sukur sahte degilim. Miniimalistt Miniimalistt Incitanesi35 Incitanesi35 kizlar rabbim en kisa zamanda hamile kalmayi nasip etsin size. Ben burda elimden geldikce herkese umit vermege iyi olmaya calistim. Hayatim bu siteden ibarette degil isterse toptan banlanayim cokta onemi yok. Arkamdan bazi laflar oldugu icin girdim. Gaselle olmaz baska rumuz olur :) Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konumu kapatin lutfen. Bu rumuzumuda banlayin. Sevgiler :)
Noldu? Hiç bişey anlamadm

Back