- 27 Ekim 2017
- 621
- 681
- 18
- 33
Az kalmış senin ki ben daha bu hafta yumurtliycam off offf zamanda geçmiyor kiGünaydın tatlım 13 Pazartesi Bat senin nasıl gidiyor canım:)
Yok yok gebelik negatif cikti. Bugün yumurtlayali 10 gun oldu
Whatsapp grubu kurma cezası kalıcı. Kurallar da süresiz olarak uzaklaştırılır yazıyor. Kurallar bölümünde yaziyor
Canım daha erken kanda bile yumurta döllendikten sonra en erken 8 gün sonra çıkıyor. Umutsuzluğa kapılmak yok yıkmak yok :)
Evet bendede pasif gorunuyoCanım ben göremedim nerde yazıyor bi ekran resmî alıp gösterir misin? Sadece pasif görünüyor
Canım her zaman bi ihtimal vardır :) benim arkadaşım korunmalı tek ilişkiden hamile kaldı :) bebişi küçük diye uzuuun zaman daha düşünmüyordu ama hemde emzirdiği halde oluverdi :) allahım ol derse olur canım benim :)
Hayırlısı olsun canım üzülmemaalesef adet oldum yeni.
Evet bendede pasif gorunuyo
maalesef adet oldum yeni.
Neden kapancakki kuzumBen en son baktığımda sahte profil yaziyordu ekran görüntüsü de alayim konu kapanacak ama
Noldu? Hiç bişey anlamadmKizlar merhaba. Ben gaselle listeyi silmis moderator saygi duyarim. Orgut kurmadik herkes kendi rizasiyla katildi katilmayanda burada kaldi. Zaten bu sitede isi olan yine girecektir benim grup acmam bunu degistirmez.Removeben kalici banlanma dedin sahte profil dedim watsaptaki bayanlar beni gordu hatta seslide konustugum oldu cok sukur sahte degilim. Miniimalistt Incitanesi35 kizlar rabbim en kisa zamanda hamile kalmayi nasip etsin size. Ben burda elimden geldikce herkese umit vermege iyi olmaya calistim. Hayatim bu siteden ibarette degil isterse toptan banlanayim cokta onemi yok. Arkamdan bazi laflar oldugu icin girdim. Gaselle olmaz baska rumuz olur :) Mune konumu kapatin lutfen. Bu rumuzumuda banlayin. Sevgiler :)
Gelirim canm aç sen topiği çağır benide ama etikeltle kuzumKızlar ben yeni bir topik açayım en iyisi listemiz de silinmiş zatenGelmek isterseniz buyrun gelin
Noldu? Hiç bişey anlamadm
Arkadaş cevap vermiş canım evet iptal ediliyor üyelikCezami yedi yoksa hiç donmeyecekmj inşallah sadece ceza si vardır ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?