- 10 Ocak 2017
- 1.223
- 1.059
- 53
- 36
Var gibi sanki cnmBunda birşey yok ddimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi sanki cnmBunda birşey yok ddimi
Benimde belim kopcak gibiKizlar bel agriniz ne durumda benim bel kopacak sanki iki buklum geziyorum resmen ya :/
Benimde öle cnm belim cok ağrıyo yürüyünce özellikleKizlar bel agriniz ne durumda benim bel kopacak sanki iki buklum geziyorum resmen ya :/
Pembelik dagildigi icin pek birsey gozukmuyor canimBunda birşey yok ddimi
İçini açınca sanki öyle fark ettim ama yine de ümidim yok yoktur diyorum adet 11 12 kasımVar gibi sanki cnm
Evet niye öyle dağıldı senceBenimde öle cnm belim cok ağrıyo yürüyünce özellikle
Kız ben anlamadım bu adamlar niye böyleIncitanesi35 ah bu adamlar saglari sollari belli olmuyor valla
bende bugun cok iyi niyetle birsey dedim hic oyle bi tepki beklemiyordum bi anda cikisti bana sen cok biliyon diye neye ugradigimi sasirdim
![]()
Fotograftan sanirim tam belli olmuyor canim ben goremedim sanki ama sen goruyorsan vardir daha cok yenidirBunda birşey yok ddimi
Bilmiyorum canım kesin yoktur ya dağılmıştır ondan öyle olmuştur bakalım bat gelsinFotograftan sanirim tam belli olmuyor canim ben goremedim sanki ama sen goruyorsan vardir daha cok yenidir![]()
Sorma bide benimkinin sagi solu belli olmuyor o an mi sinirliydi baska zaman soylesem haklisin diyecekti belkiKız ben anlamadım bu adamlar niye böyle
Farkli test denesene sabah idrariylaBilmiyorum canım kesin yoktur ya dağılmıştır ondan öyle olmuştur bakalım bat gelsin
Bi bel agrimiz eksikti vala ya //Benimde öle cnm belim cok ağrıyo yürüyünce özellikle
Neyse Allahtan biz yumurtlamayi sorunsuz atlattikAdet oncesi sendroma giren kadinlar gibi sizin kocalarda yumurtlama oncesi sendromda kizlar :)
Ayyy often poften şeylerden tartışma ciksriyolar kız benmkide yorgan dan dolayı kızdı kiz bi yorgan ya ayyy valla akılan gelince gülesm geliuorSorma bide benimkinin sagi solu belli olmuyor o an mi sinirliydi baska zaman soylesem haklisin diyecekti belki![]()
Ah ah bide biz atlataydik valla ayıp olcak ama 2 gecedir sozlesiyoz yatağa kuş giriyozNeyse Allahtan biz yumurtlamayi sorunsuz atlattik![]()
Tamam canım çok sağol sabah deneyim bakalımFarkli test denesene sabah idrariyla
Siz hemen barisin canim :) bizim ikimizinde kusme huyu yoktur tartissak anca surat asiyozAh ah bide biz atlataydik valla ayıp olcak ama 2 gecedir sozlesiyoz yatağa kuş giriyoz
Kız o yanaşmıyor bende azcık. Gurur yapiyom ama bu gece açarım kaçar yok gelsin azcık cilve yapıcamSiz hemen barisin canim :) bizim ikimizinde kusme huyu yoktur tartissak anca surat asiyoz![]()