Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyi yapmissin oda bilsin tabi ne oldugunu ama sen genede iyilikle yaklas o utansin yaptigindan gulum. Yas kac senin

25 canım. Ben art niyetli davranmamaya çalışıyorum ama oğluna ayrı bana ayrı konuşunca olmuyor işte. Neyse her zaman dediğim gibi Allahım bna sabır versin :)

Günlerdir temizlik için dalga geçiyodum kaynanam gelicek o yüzden yapıyorum diye hemen mesaj attım eşime o kadar temizlik yaptım anan beğenmedi diye dışarı çıktığını da söyledim ohhh :)))
İyi yapmışsın oda rahat dursun yerinde

Valla son iki hafta sıkıntılı:) şurda rahat rahat takılacağım bir haftam kaldı. Bakalım. Ne zaman test yapacaksın bakalım:)
Cuma insallah canim. Egerki pozitif cikarsa gidip birsuru test alicam her gun birini yapip yapip muzik acip oynicam
Bi kac gun daha yapayim bakayim kan beni uzuyor vala
Evet idrarda koyulasinca kan verirsin.
Aynen canm sorma ya inşallah hepimizin son bekleme ayı olur aralık ayına hamile olarak gireriz
İnsallah
Ayy cok guldum kusura bakma benimde kayinpeder oyle birkeresinde coraplarim kirlenmis evin kirli supur suralari dedi ses etmedim supurdum. Sonra indi carsiya gelirken 2 cift corap almis kendisine yeni birini giydi birinide acti gumuslugu koydu icine sus niyetine zaar sapittim kaldim

Benim anlamadığım nokta şu: Hadi bir şekilde gelinin evine gidip kalmak zorunda kaldınız iyi de bu ota b.ka laf yetiştirme cesareti nerden geliyor? İnsanların şükretmesi lazımken yaşlılığımızda bize sahip çıkanlar var diye kalkıp eleştirmeleri hiç güzel bir durum değil. Ben utanırım birine süpür evini demeye ya:))

Aynen aslaa. Bana ne supurgesinden viledasindan. Ayrica yaslida degil 54yasinda flndi cocuklarim 3-4 aylikti Ozaman hangisine yetisecegimi bilemiyordum. Aslinda severim ikisinide kv kpd i onlar bana takildikca bende takildim sakaya vurdum arada laf soktum alistik birbirimize :) napalim kocamin hatrina cogu seyi gormedim duymadim suan iyiyiz. Pozitif yaklasmak gerekir herseyi kafaya taksaydim ohoo :)

Zaten öle laf eden insanların evi inan temiz değildir bosver kafaya takma tinlama

Canim kusura bakma yeni gordum mesajini. Benim bu ay 6.ayim ben 2.ayda dayanamadim doktora gittim daha erken gitme dediler ama ben dururmuyum acaba biseymi var diye bi gideyim dedim. Oda direk klomen verdi yumrtalara bakti duzenli yumurta olusumu olmuyor dedi. 3 ay klomen kullandim. Doktoru degistirdim bu ay bu doktorum sagolsun cok seker. Cok erkenmis dedi tedavi icin yasim 30 canim. Madem baslamissin devam edelim dedi. Bakalim hayirlisi.

inşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun. bende ocağa kadar olmazsa gidicem.

En güzelini yapmışsın valla takarsan sana zarar:) Takmayacaksın işte bazen insanın elinde olmuyor. Çoraplarım kirlendi evi süpür dediğini okudum ya benim sinirler attı:)

inşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun. bende ocağa kadar olmazsa gidicem.
Benim ilk gittigim doktor testlerimi yapti hersey temiz cikti korunmayi birakin folik asite basla dedi yolladi cok ilgili degildi yani sana sene sonuna kadar deneyin demis ne guzel bana hicbisey demedi bende korunmayi birakinca 2 ay sonra baska bi doktora gittim o salakta moral olarak mahvetti beni hemde hemen tedaviye baslamasi gerekmiyormus simdiki doktorum cok seker herseyi anlatti guzelce. Bunda devam edicem Allahtan hayirlisi cokta takmamak gerek oda bi etken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…