Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohh ne guzel allah bozmasin cnm ..ben bugundr test yaptim baya siliklesti sanirim yarina kaybolacak
Sagol canim. Banada silik degil aksine canli gibi geliyo. 2. Yaptigin silik cikmisti dun ve bugunki normal gibi. Ayrica artik ignenin etkisi gecmezmiyao_O
Bence testlerle uğraşma gördüğün her çizgiye heves ediyosun bende böyleydi geçen ay bariz ikinci çizgi cokkk silik ama pembe ydi açık açık pembe ne oldu sonu hüsran kan ver bence en garanti tabi dua olmasindan yana kuzum ben inşallah allah nasip eder bu ayın sonunda adet olmazsam direk kan vericem varsa vardır varsada inşallah olur ani kalsin diye test alırım evde yaparım geçen ay çok yıpranmış çok yıkıldım yine aynısını yaşamak istemiyorm çok etkiledi beni
Senin surecin cok kotuydu siligi gecti koyu cikti birara. Sonra silik cikti yani genel olarak baya zorladi seni. Kim olsa yerine dahada test goresi gelmez:bicak:

Sagol canim. Banada silik degil aksine canli gibi geliyo. 2. Yaptigin silik cikmisti dun ve bugunki normal gibi. Ayrica artik ignenin etkisi gecmezmiyao_O

Senin surecin cok kotuydu siligi gecti koyu cikti birara. Sonra silik cikti yani genel olarak baya zorladi seni. Kim olsa yerine dahada test goresi gelmez:bicak:
Ayy cnm bilmiyorumki ya kanda baksam belli olurmuki ya kendi kenndimi yicem heyecandan

Hiç sorma ben çok kötü oldum geçen ay ama bu ay söz verdim kendime asla kanda emin olmadan evde test yapmam inşallah bu son ayım olur

Ayy cnm agzinizdan bal damliyor ama ben igne etkisi diye dusuncem yoksa hayal kirikligi felan yasarim daha kotu olur :KK66:
İnşallah yasamazsin ona bakarsan kendimden örnek vereyim iğne vuruldum mayısta hatta 19 mayısta vurulmustum haziran 5 te adet olmustum ozaman a kadar 2 test yaptım değil ignenin etkisi çizgisi bembeyazdi hiç çizgi yoktu yani zaten haziranda da adet olmustum ben 2 ay klomen tedavisi gördüm olmamıştı inşallah seninki okur ve bence var

İnşallah yasamazsin ona bakarsan kendimden örnek vereyim iğne vuruldum mayısta hatta 19 mayısta vurulmustum haziran 5 te adet olmustum ozaman a kadar 2 test yaptım değil ignenin etkisi çizgisi bembeyazdi hiç çizgi yoktu yani zaten haziranda da adet olmustum ben 2 ay klomen tedavisi gördüm olmamıştı inşallah seninki okur ve bence var
Cnm.hayirlisi diyelim bakalim baska bi grubda bi arkadasda 10 .gun yapmis onunki cok cok silik cikmis 12.gunde felan kesinlesit bence bakalim..klomene benim doktorum yanasmadi ama ondan onceki ay ben kendim aldim kullandm hic bi ise.yaramadi bu ay doktorum letrasan la yapalim daha etkili dedi bakalim ne olcak

Cnm.hayirlisi diyelim bakalim baska bi grubda bi arkadasda 10 .gun yapmis onunki cok cok silik cikmis 12.gunde felan kesinlesit bence bakalim..klomene benim doktorum yanasmadi ama ondan onceki ay ben kendim aldim kullandm hic bi ise.yaramadi bu ay doktorum letrasan la yapalim daha etkili dedi bakalim ne olcak
O nasıl bi ilaç yeni duydum

Sorma iyiyim kendi adima yoktun nerelerdeydin? Sen nasilsin ben unumu eledim elegi astim :KK70: bat pazar bakalim gelmez insallah bebegim gelmis olur
Ammmmmiiiiiiiiiiiinnnnnnn tatlım benim az kalmış hadi inşallah bebiş seninledir.
Haftasonu sık giremiyorum o nedenle yoktum. Çok şükür bir yaramazlık yok. Benim un daha eleğe gelmedi bile:işsiz:

O nasıl bi ilaç yeni duydum
Canım haftasonu gez dolaş geçti. İyiyiz çok şükür benim yumurtama var daha:) ilacım bitmedi bakalım inşallah yumurtlarızz:))
Ne zamana yumurtliycan sen kuzum bat ne simdi

Hiç sorma ben çok kötü oldum geçen ay ama bu ay söz verdim kendime asla kanda emin olmadan evde test yapmam inşallah bu son ayım olur
Eh bencede yani canim. İnsallah son ayimiz olurya bebeklerimiz gelirde kurtuluruz su beklemeli gunlerden
Ammmmmiiiiiiiiiiiinnnnnnn tatlım benim az kalmış hadi inşallah bebiş seninledir.
Haftasonu sık giremiyorum o nedenle yoktum. Çok şükür bir yaramazlık yok. Benim un daha eleğe gelmedi bile:işsiz:
Amin canim. Senin un yavas yavas hazirlaniyordur gez toz un eleme vaktine siki siki hazirlan insallah senin bebistr gelsin

Eh bencede yani canim. İnsallah son ayimiz olurya bebeklerimiz gelirde kurtuluruz su beklemeli gunlerden

Amin canim. Senin un yavas yavas hazirlaniyordur gez toz un eleme vaktine siki siki hazirlan insallah senin bebistr gelsin
Valla son iki hafta sıkıntılı:) şurda rahat rahat takılacağım bir haftam kaldı. Bakalım. Ne zaman test yapacaksın bakalım:)

Canım bat 30 kasım. Klomen kullanıyorum yarın son günüm bittikten sonra beş gün sonra falan yumurtlama oluyor. Doktor kontrolünde bakalım neler olacak.
Gene ayni zamanlara denk gelmisiz sanirim ama senin daha once belli olur benimde klomende ilk gunum gene klomene devam. Doktorumu degistirdim cok seker bi bayan ve gercekten cok guzel ilgilendi. Cok cok erken baslamis klomene diger doktor dedi korunmayi biraktiktan sonra 6 ay veriyorum ben 30 yas ustune dedi.

Back