Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen ne kadar iyi yüreklisin, hep destek oldun çok teşekkür ederim
Nedemek kuzum ya rica ederim. Burda birbirimize destek cikmak icin variz.inanki batlar yaklasinca hem guzel haber icin giresim hemde adet oldum diyen cikar diye girmeyesim geliyor. Hepimizin istegi duasi ayni burda oyuzden adet olanla uzuluyorum valla insan teselli edecek birseyde bulamiyor insallah buay hamis haberi cok olur kuzum
@GaSeLLe canim mecburi bu kontrol tiroid icin. Kan istemi de olmuyor. Gelecek atın verilecek kan listesini yazıp yolluyorlar . Bu ay sadece tiroid mesela
He anladim canim. Ozaman onemli git usenme. Guzel haberlerle don. Simdi hcg fln yapcaklarmi sana ?

Kızlar aslında bu kimyasaldan sonra batı çok kestiremiyorum :/ ilişkiden kaç gün sonra idrarda çıkar bilen var mı
14-15 gun canim

Alıntı yapmayı da beceremedim.. @GaSeLLe
Zamanla ogrenirsin :))

@GaSeLLe bi isterim ama sanmam. Vereceğin kan 1 önceki kontrol de belli oluyor. Elimdeki kâğıtta sadece tiroid yazıyor hoş yapsa bile 9 gun kala çıkmaz bence hicbirsey . Insallah hepimiz hayirli haberler alirız. Ben umutsuzum ama gelecek aya randevu almaya calisacagim yer bulursam tam adetli iken cok iyi olacak bulamazsam da yumurtlamam tam haftasonuna denk geliyor o yüzden mutluyum

Anladim evet erkenden zaten anlamsiz olur yapilmasi. Sen bizden sonrasin daha bizde belli degilken sendeki napsin :)

Kizlar ben bugun cok kotuyum mide bulantisi bas donmesi sizce bu progestani birakmaliyim doktor yan etki yaptiysa kullanma dedi ama ben birakmak istemiyorum kendime de gelemiyorm bugun fena :/

Kizlar ben bugun cok kotuyum mide bulantisi bas donmesi sizce bu progestani birakmaliyim doktor yan etki yaptiysa kullanma dedi ama ben birakmak istemiyorum kendime de gelemiyorm bugun fena :/
Doktorunla tekrar konuş istersen cnm dinlen bol bol uyu

Kizlar buda bugun yaptigim test ignenin etkisi ne zman gecerki

Eklentiler

• 20171105_182155.jpg
    16,5 KB · Görüntüleme: 37
Arkadaşlar Merhaba,

Perşembe günü kasık ve karnım ağrıdığı için hastaneye gittik, doktor ultrasonda birşey göremedi.

Kan testi yaptı 466.5 çıktı, 2 gün sonra tekrar gelip test yapın dedi.

Dün cumartesi tekrar gittik yaklaşık 40 saat sonra yani... bu kez sonuç 962.3 çıktı.

Yorumlarınız nelerdir

Canım ağıdan mı alıyosun yoksa vajinalmı? Protestan ağızdan alındığı zaman yan etkisi çok oluyor. Vajinal alınca yan etkisi az oluyor. Bana ilk gebeliğimde vermişti doktor uzun zamanda kullandım bi hamile olduğumu öğrendiğim zaman bide düşük olucağı zaman hepte vajinadan kullandım yan etki yapmadı

Hamilesin cnm hayırlı olsn 2 ye katlamis işte ne güzel yarın tekrar kan ver bnce için rahat edersin

Canim agizdan aliyorum ben vajinal demedi bana

Arayıp sorma imkanın varsa sor canım ve vajinala dön kurtulursun yan etkilerinden. Elinde olan Protestanı değişmene de gerek yok hem ağızdan hem vajinadan alınabiliyor. Düşük yapıcağım zaman doktorum engellemek için vermişti vajinal daha etkili oluyor hemde yan etkisi az oluyor öyle kullan demişti

RanaZ33 testin koyulasiyir sanki. Sence nasil? İkinci attigin soluktu bu canli cikmis. Progestanida arkadasin dedigi gibi vaginaya at geceleri. Daha iyi olur

Gayet iyi degerlerin. Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin

RanaZ33 testin koyulasiyir sanki. Sence nasil? İkinci attigin soluktu bu canli cikmis. Progestanida arkadasin dedigi gibi vaginaya at geceleri. Daha iyi olur
Cnm bilmiyorum ki ben pek olumlu bakmiyorum idararda cikmasi icin erken deilmi sadece ilacin etkisi geciomu diye yapiyorum ama hala ayni ..progestani bi ole deneyim bakayim yoksa cakirkeyf gezmeye devam edecem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…