Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keske temizlikle o kadar yormasaydin kendini ben bu ay dikkat ediyorum. Gecen ay yumurtlamanin 10. Gunu test yaptim cikmadi. Olsa cikardi deyip senin gibi agir temizlik yaptim cok yoruldum.. 12. Gun testim pozitif cikti sonrasinda kimsayal oldu ama tutunamadi. Tutunacak olan her sekilde tutunuyo, dusecek olanida durduracak guc yok ama ne bileyim ben bu ay temkinliyim.. hakkimizda hayirlisi olsun insallah biran once kavusalim :KK66:

Dolapta bi sürü karton oluşmuş onun icinde birsey onun icinde birsey bende hepsini döktüm halıya toparladım filan . Yük dolabını cok guzel yaptım. Mutfağı bi sağlam cifledim. Valla ne bileyim icimden bi ses yok dedi

Dolapta bi sürü karton oluşmuş onun icinde birsey onun icinde birsey bende hepsini döktüm halıya toparladım filan . Yük dolabını cok guzel yaptım. Mutfağı bi sağlam cifledim. Valla ne bileyim icimden bi ses yok dedi

Ellerine sağlık canım. Bu aralar benim içindeki ses de yok diyor nedense birde sivilce çıktı tam oldu yüzümde:)

Kiz bende hic dikkat etmiyorum daha dun gece gece temizlik askim kabardi tum mutfagi sildim temizledim. Simdide genel ev temizligine girisecem varsa rabbim yazdiysa kalirlar bizimle zaten :)

Herkese kocaman n günaydın kızlar nasılsınız bugün bazilarinizin bat a az kaldı ben daha ayumurtlamadim bile bugün yeni haftanın ilk günü güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle tabi ben haftaya morali bozuk başladım

Kiz bende hic dikkat etmiyorum daha dun gece gece temizlik askim kabardi tum mutfagi sildim temizledim. Simdide genel ev temizligine girisecem varsa rabbim yazdiysa kalirlar bizimle zaten :)

Bebeğim niye düştü diye acaba ben uzun yola gittim çok ayakta kaldım o yüzden olabilir mi dedim 10 gün içinde Batum İstanbul Konya İstanbul Batum yaptım :D doktor dedi ki onla alakası yok dedi boşuna kendini suçlama yürümekle ayakta kalmakla çocuk düşmez dedi. Ancak Everest'e çıkıcaksın ki yorgunluktan düştü diyelim dedi :) kızlar boşuna stres yapmayın eskiler ne yükler taşıyorlardı sırtlarında bişey olmuyordu. Alacak nefesi varsa her türlü gelir dünyaya alacak nefesi yoksa da bizim gibi düşük olur kalbi durur bişey sebep olur yani

ALLAHIM HEPİMİZE O ACILARI BİDAHA YAŞATMASIN KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIN AMİNNNNN :)))

Niye kuzum noldu?
Dun aksam biraz tartıştık eşimle canm sıkıldı benimde aksam gorumcemler bizdeydi haliyle 4 tane onun çocuk bitande benim 5 eltimin de tane oda geldi 6 çocuk odada oyniyolardi klimanın kumandası kayboldu ama ben biliyorum birseyleri n altına kaçmıştır gece bulamadım dedim sabah temizliycem bulurum yok efendim sen hiç çocuklara dur sus demiyosun ya o senin ablan ben nasıl çocuklarına müdahale edebilirim sonra yanlış anliycak istemiyor bizi diye benden ziyade kendisiainin müdahale yapması daha dogru olmazmı sence ay gece gece bi bağırıyor bi kızıyor neye ugradigimi şaşırdım ya

Back