Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testi yaptıktan 10 dk sonra şimdi yok gibi ay bi yarın olsa çatlicam
Canım test sonucun hamilesin diyor ama marka ile ilgili sıkıntılar varmış sanırım bende az önce okudum epeyde koyu çıkmış ben hamile kaldığım ay peçeteye sürekli geldi 1 ay kadar sürdü çok yoğun adet kanaması gibi değilse endişelenme yerleşirken böyle kanamalar olabiliyor bolca dinlen stres yapma yarın alırsın güzel haberi inşallah merak etme:)

Sabah test yaptım ne olur ne olmaz diye negatif ama çıkma ihtimali yok
Yarın yapamama ihtimalim yüksek cok erken çıkacağım giyinip yatmayı bile düşünüyorum cooook üşeniyorum hastaneye giderken. Birde tip olduğu için hersey yavaş 8 de git kan kağıdını al en geç 10 a kadr sonra kan sırası bekle kano ver sonra 2 buçuğu bekle sonuçlara bakılmaya başlansın sana sıra gelsin gir ve sonuç " iyi gidiyor ilaçsız devam" saatine bak 17.00 yada bazen 17.30 . Koca günümü yiyor resmen.Belirti derseniz atesim günlerdir 36.8 idi sabah 36.6 cikti düşmeye başladı. Döllenme sırasında olurmus okuduğum kadari ile ama bilmiyorum

Ben iki kez hamile kaldim ikisinde de beta hcg yaklaşık aynı ilerledi. Adetime 7 gun kala 0 5 arası oluyor 5 gun kala 20 3 gun kala 40 gününde 1 gun kala 80 filna yaklaşık olarak boyle gidiyor. Ama sonuncuda 8 gun kala pozitif cikti 3 saat sonra . Belki de test rastgele oyle cikti diyorum

Kızlar demin dayanamayıp test yaptım sonuç foss..

Negatif gene. Moralim çok bozuk

Peçeteyle silince görüyorum çamaşırıma çıkmıyor iki teste yanılabilirmi acaba
Canim yerlesme kanamasidir belki. Boyle adetmi olur istiyorsan insallah gebelik cikar.
Testi yaptıktan 10 dk sonra şimdi yok gibi ay bi yarın olsa çatlicam
Direk kan yaptir bence her test yalnis olsaydi o markanin testleri yasaklanirdi arada bozugu hepsinde cikiyor
Ogluma gebelikte yoktu hafif bulanti ile atlatmistim canim. Ama ikizlerde kilo vermistim hep. Cuma ola hayrola ozaman unutalim belirtileri bendede bel agrisi vurup gidiyor
Evet daha cok erken bu anlattigin mecburi bisimi kuzum?
Benim de bat 13 Kasım.. 1 senelik evliyim ve bu ay 3. denememiz oldu.. Umutsuzluğa kapılıyorum her geçen ay..
Ekliyorum listeye. Uzulmek umutsuzlanmak yok daha 3. Denemeniz rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallah

Kızlar demin dayanamayıp test yaptım sonuç foss..

Negatif gene. Moralim çok bozuk
Uzulme 2gunde 2 gundur. Bu bolumde bak hatta daha yeni bu topige atti fotosunu bir arkadas adete iki varken negatif iki gun gecince silik cikmisti

İnşallah olur kuzum ya canm ikiside bebetime olduğu için böyle çıkması normal başka testle denerse kesin sonuç alir
Kuzum hepside bozuk cikmaz diyorum ya. Benimde onkomed marka yaniltmisti koca iki cizgi cikmisti sonra yaptim negatif. Testlerde kafayi yedi zaten ibanmamistim cunki o ay d.kontrol kullanmistim

@GaSeLLe canim mecburi bu kontrol tiroid icin. Kan istemi de olmuyor. Gelecek atın verilecek kan listesini yazıp yolluyorlar . Bu ay sadece tiroid mesela

Kızlar aslında bu kimyasaldan sonra batı çok kestiremiyorum :/ ilişkiden kaç gün sonra idrarda çıkar bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…