Evet biliyorum o gunleri. 4ay bende cektim ikizlerde. En son bayilip hastanede sabaha kadar serumlarla ugrasmistikEn buyik korkum ikinci kizimda 4 ay bogazimdan hicbisey gecmedi ne yesem cikarirdim bayiliyordum sureklii ins bu sefer ole olmaz
Varmi kuzum belirti?Günaydın kızlar:))RanaZ33 canım çok geçmiş olsun.
Yarın sabah canım, akıntım da var ama reglden önceki akıntıyla aynı zaten o yüzden pek yapasım yok açıkçasıCumaya kadar test yasak kuzum. Onun disinda pek bisi yok boyle daha iyi kafam rahat. Belirti ararsak adetle bebek belirtisi hep ayni onuda takmiyorum gerci belirtide yoksende durumlar nasil test yarinmi bugunmu?
Ayy annelik cok kutsal cnm.o sıkintılari cekecegimizi bile bile yinede istiyoruz :)Evet biliyorum o gunleri. 4ay bende cektim ikizlerde. En son bayilip hastanede sabaha kadar serumlarla ugrasmistik
Anladim kuzum. Hayirlisi insallahYarın sabah canım, akıntım da var ama reglden önceki akıntıyla aynı zaten o yüzden pek yapasım yok açıkçası
Ayy annelik cok kutsal cnm.o sıkintılari cekecegimizi bile bile yinede istiyoruz :)
Ayy cnm ins kalirizda deneriz cay felanCanım gebelikte mide bulantısı için zencefil çayı diyor doktorlar denersiniz bi bebiş olduğu zaman belki işe yararda rahat yemek yersiniz :) ben bu konuda şanslı olmalıyım ilk gebeliğimde hiç mide bulantım olmadı :)
CNM belki yerlesme felandir pembemi kanamanÇıldaracam bi yardım sabah iki kere bebetime markalı gebelik testi yaptım sonuç net pozitif çıktı ana şu an az az kanamam var
Cnm iki tane de yapmissin ama resmini atsana cnmKırmızıya daha yakın ay çok korkuyorum test yanlışmı çıktı acaba
Cnm baya net cikmis bence kan ver kac gunun gecti en azindan dusuk tehliken felan varsa doktor ilac felan verir
Ins yoktur bazilar 2 gun felan adet bile oluyor ustune goruyor belki ole bi durumdur iyi dusun ama kan ver mutlakaTam net bilmiyorum beklemiyordum şimdide korkuyorum umarım bi aksilik yoktur
Ne duruyorsun gitsene doktora canim belki de dusuk yapiyorsun git bakilsin caresineÇıldaracam bi yardım sabah iki kere bebetime markalı gebelik testi yaptım sonuç net pozitif çıktı ana şu an az az kanamam var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?