Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesin bende goremem bizde sans ne gezer :)
He ya hiç sorma geçen ay bakmaktan testlere amâ olmuştum resmen kuzum inşallah bu ay çifte bayram yaşarız canisi valla hergün dua ediyorum ama dünü farkettim buay diğer aylardakigibi stresli değilim

He ya hiç sorma geçen ay bakmaktan testlere amâ olmuştum resmen kuzum inşallah bu ay çifte bayram yaşarız canisi valla hergün dua ediyorum ama dünü farkettim buay diğer aylardakigibi stresli değilim
Evet gecen ay tam bi fiyaskoydu benim icinde. Zehir ettim kendime resmen. Buay sakinim simdilik

Aynen ya ama benim icimde ama umutsuzluk var sanki olmayacak gibi belirtim cok fazla bacaklarim cekilio.belim agrio ama ilacdan diye dusunuyorum sanki hic olmayacak gibi;(

Söz kız sözzz haftaya cuma sabah yapalım ilk idrarla daha belirgin oluyormuşya :))

Ahhh kuzum günler gecmiyrki inşallah umudunuz mucizeniz olur elmiramm valla 10 kasımda kontrolüm var inşallah iyi sonuçlar çıkar ya

İnşallah tatlım harika sonuçlar çıkar tertemiz:))

Canım doktor bir süre vermedi ama üç ila altı ay arası yazıyor ilaçta. Benim ikinci ayım olacak. Doktora başka bir ilaç veya iğne mi denesek dedim. Yumurtan oluşuyor boşuna hormon almana gerek yok sabırlı ol dedi. Bakalım kaç ay sürer bilmiyorum çok uzatmadan gelir inşallah

Evt cnm tarihlerimız çok yakın sen ben @GaSeLLe inşallah hamile kalırız bu ay umitliyim bu ay ilk kez 4.5 gün birliktelik oldu bakalım umarım tutmustur.Ard arda güzel haberler alalim inşallah

Ah ah zaman geçmez biliyorum valla bir hafta önce ben de senin gibiydim çatlıyordum meraktan. İnşallah olumlu sonuç alırsın. İlk ayın mıydı?
Tedaviyle ilk ayim.dusunmeye baslayali 6 ay oldu diger iki kizimdada ilk ayda kalmistim o yuzden tedirgin oldm ya

Ahhh ahhh ne güzel seninde 2 tane var 3. İstiyon @GaSeLLenin de 2 tane var oda 3. Rabim bagislasin onlara tatlım tatlı kardeşler nasip.etsin benim kuzuma da insalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…